Sensin ŞİŞKO

Yeme cnm yeme sakın.. ayy bu ara bende de var o salak istekler.. biraz yoruldum galiba.. ama yılmak yok yola devam etmeliyiz.. göreceğimiz eksiler bütün tatlılara değer :KK66:
Ayyy canım garip durumum ama bakalım dayanıyorum artik duzenim yine degisti ama bi hafta surecek geçici yani

Kızlar bugün geç oldu biraz ama işlerim vardi bugünkü menum
Sabah:1 dilim kepek ekmeği 7 zeytin soganli omlet domates peynir
Öğlen bir bardak süt ceviz badem fındık(kavrulmamış)
Aksam:tavuk ve salata

Senin 100lerden gelmissin canım bu kilolara 75 te olursun merak etme
93 kilo olunca da aynı şey olmuştu.. bi iki hafta rahatlama gelmişti.. sonra devam ettim şükür.. 70 kilo olsam inan yeter bana.. boyum 175 :)) yarın detoks yapıcam inş.. hızlanmalıyım..

Pek iyi gitmiyorum kızlar 2 kilo verdim diye simardim sanırım :110: regl görmek için ilaç kullanmaya başladım buda sısirdi sanki beni verdigimi geri aldım sanki tuvalet problemi yaşıyorum ve felaket tatlı isteğim var durup durup baklava veya brovni istiyor canım fenalardayim yemedim ama zordayim kızlar help meeeeee:KK17::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bende regl zamanina yaklaştım ve canım acayip waffle istiyor ama uzak durmak zorundayım yanlız 68 e indigimde kendimi odullendiricem:))))sonraki günde bol su sporla aticammm:halay::halay:

93 kilo olunca da aynı şey olmuştu.. bi iki hafta rahatlama gelmişti.. sonra devam ettim şükür.. 70 kilo olsam inan yeter bana.. boyum 175 :)) yarın detoks yapıcam inş.. hızlanmalıyım..
Detoks dikkat et canım ya o beni hastalandirdi afedersin ishal kusma perişan oldum üç gunluktu iki gün anca yapabildim tehlikeli aslında 70 olcam diye hirpalama kendini

Bende regl zamanina yaklaştım ve canım acayip waffle istiyor ama uzak durmak zorundayım yanlız 68 e indigimde kendimi odullendiricem:))))sonraki günde bol su sporla aticammm:halay::halay:
Oh ben bu iki gündür doğru dürüst su bile icemedim kız . Inşallah hedeflerimize ulaşırız yaa

Detoks dikkat et canım ya o beni hastalandirdi afedersin ishal kusma perişan oldum üç gunluktu iki gün anca yapabildim tehlikeli aslında 70 olcam diye hirpalama kendini
Cnm ayran detoksu yapıyorum.. ilk yaptığım da çok zorlandım ama alıştım şimdi şükür.. baya bi eksi gösteriyo bende sporla desteklersem ;) niyetim 70 72 arası kalmak.. öle 6yı görim diye kasmıcam.. olursa süper olur ama :)) dur bakalım hedefimi küçük tutuyorum.. ulaştıkça indiriyorum.. 75 şimdiki hedefim sonra 70 sonrası Allah kerim..

İnşallah canım yılmak yok devammm bizde bu azim oldukça olucaz ben inanıyorummm
Ayy kuzum şu an ilk hedefim 75 yarın kaç çıkarım bilmiyorum ama cumaya kadar 76 felan olmayı hedefliyorum yarın ağır bir spor ve detoks yapmayı düşünüyorum gerçi regl olma durumu var ama ne zaman Allah bilir

Cnm ayran detoksu yapıyorum.. ilk yaptığım da çok zorlandım ama alıştım şimdi şükür.. baya bi eksi gösteriyo bende sporla desteklersem :KK66: niyetim 70 72 arası kalmak.. öle 6yı görim diye kasmıcam.. olursa süper olur ama :)) dur bakalım hedefimi küçük tutuyorum.. ulaştıkça indiriyorum.. 75 şimdiki hedefim sonra 70 sonrası Allah kerim..
Hippocum hedefimiz aynı şu an sanırım ben senden daha sismanim ama arkandan geliyorum canım :KK50:

Kızlar bugün pazar tamam ama lütfen daha çok gitmeye daha çok spor yapmaya çalışın.. grubumuzu ihmal etmeyin.. boynu bükük bırakmayın.. birazdan sporumu yapıp spor listesi oluşturucam inş.. hadi biri elini benden çabuk tutsun :KK66:
Ya aynen baya bi motivasyon eksikliği var şu an bu topigin ya birbirimize destek olup motive ederek devam etmeliyiz yaa

Ayy kuzum şu an ilk hedefim 75 yarın kaç çıkarım bilmiyorum ama cumaya kadar 76 felan olmayı hedefliyorum yarın ağır bir spor ve detoks yapmayı düşünüyorum gerçi regl olma durumu var ama ne zaman Allah bilir
Detokslara gercekten dikkat cnm ya sıkintili diyet bunlar şuan kaç kilosun

Back
X