- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Bence gayet güzel spor da yapılmışSabah 10
Klasik kahvaltım
Öğlen misafir geldi 3 gibi
Üç kaşık makarna salatası
Aksam 7.30
İki kaşık kavurma
Salata
2 litre su
60 dakika yuruyus

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence gayet güzel spor da yapılmışSabah 10
Klasik kahvaltım
Öğlen misafir geldi 3 gibi
Üç kaşık makarna salatası
Aksam 7.30
İki kaşık kavurma
Salata
2 litre su
60 dakika yuruyus
Su az olmuş metabolizmani çalıştırın daha çok içersen. Havalar ısındı artık çok can çekmiyor ama zorluyorum ben deGünaydın kızlar
Dünkü Menüm
Sabah: yarım dilim tbe, yumurta, domates
Ara:Türk kahvesi
Öğlen 3 dilim kıymalı pide
Ara: 1 adet Armut
Akşam: 1 dilim tbe, yarım kepçe türlü
1,5 lt su, spor yok
Ben de regl 2.günüm.Kızlar ben detoksla 1.1 eksi gördümvalla şok oldum ama regl olduğum için ödem gitti biraz bence :)) bugün ara verdim yarın tekrar yapıcam inş..
![]()
Hafta sonu yap cnm.. dışarda zor olur..Ben de regl 2.günüm.
Şu detoksu bende mi yapsam ya..
Hiç denemedim![]()
Ay bende ip atlamak istiyorumKahvemi ocağa koyup 100 ip atladımspora vaktim yok diyenlere selam olsun
![]()
Otur oturduğun yerde :))Ay bende ip atlamak istiyorum
Birde canım ne istiyor hippo bol patates kızartması üzerine biber kızartması üzerine domatesli sosOtur oturduğun yerde :))
Bende 12 de kahvaltı yaptım ama hiç acıkmıyorum ben ya 6-6:30 gibi yerim bendeKızlar menü veriyorum şükür bugün günü erken kapattım :))
Kahvaltı 12de..
2 yumurta biberli omlet
7 zeytin
Peynir
Domates
Salatalık
Ara
Türk kahvesi
1 Hurma
1 ceviz
Akşam 16.15te..
Küçük bi tabak kavurma
Salata
Belki akşam 7 gibi yarım elma yada yarım muz yiyebilirim..
Ayva ye cnm çocuğun güzel olur :))Birde canım ne istiyor hippo bol patates kızartması üzerine biber kızartması üzerine domatesli sos
Birde ayva istiyor
Bende çok acıkmadım cnm.. Normal de meyve yerdim ama günü erken kapatmak istedim meyve ile yemeğin yerini değiştimBende 12 de kahvaltı yaptım ama hiç acıkmıyorum ben ya 6-6:30 gibi yerim bende
Aleyküm selam.... nerelerdeydin bakim.. yakalamışken menü alalım :))Selammmmmmmmm
Kızlar ben detoksla 1.1 eksi gördümvalla şok oldum ama regl olduğum için ödem gitti biraz bence :)) bugün ara verdim yarın tekrar yapıcam inş..
![]()
Benim işler hiç bitmiyor canimmAleyküm selam.... nerelerdeydin bakim.. yakalamışken menü alalım :))