Esra canım nasıl oldun? Sütüm azaldı demiştin nasıl şimdi normale döndü mü?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esra canım nasıl oldun? Sütüm azaldı demiştin nasıl şimdi normale döndü mü?
Oruçtan daha bünye toparlayamaıştır.. geç saate bırak benceAyy yapıcam ama başım dönüyo.. 1 mil leslie yapmaya çalışıcam inş..
Kız güzel mi?? Ayy ne bilim üzüm yerken azcık vicdan yaptımAllah kabul etsin hippo. Güzel menü :)
Ne zmndır dönüyo hafiften ama oruçta sarstı biraz :))Oruçtan daha bünye toparlayamaıştır.. geç saate bırak bence
Konuştuk senle bunu. Hiiç girmiyorum vicdan konusuna artıkKız güzel mi?? Ayy ne bilim üzüm yerken azcık vicdan yaptım1 saat önce de nescafe ile kuru incir yedim.. niyeyse vicdan yapıyorum..
Geçecek inşallah hippoNe zmndır dönüyo hafiften ama oruçta sarstı biraz :))
Hahahhahahaha esra yaaa hahahahEki Görüntüle 2050596 GÜNAYDINLAR
Bu hafta içi gidicem doktora.. biraz artıdayım ya ondan vicdan azabım heralde.. spor yapamıyorum 3 gündür ondan galiba..Geçecek inşallah hippo
Spor etkisi oruç etkisi.. normal yeme düzenin dılımya.. düzelir rahat olBu hafta içi gidicem doktora.. biraz artıdayım ya ondan vicdan azabım heralde.. spor yapamıyorum 3 gündür ondan galiba..
İnş cnm benim.. seni burda gördüğüme sevindimSpor etkisi oruç etkisi.. normal yeme düzenin dılımya.. düzelir rahat ol
İnş cnm benim.. seni burda gördüğüme sevindim![]()
bende seni şappur şuppur:)
Yazmadım misafir vardi gündüzde annemdeydim aşure yaptık yazayım simdiKızlar spor yapan yok mu?? 9.30rcu başı @tuzsuz_ruh nerdesin cnm.. menü yazdın mı göremedim :))
Teşekkürler cnm ♡♡♡
Afiyet olsun cnm.. güzel menü..Yazmadım misafir vardi gündüzde annemdeydim aşure yaptık yazayım simdi
Sabah 9.30
Bir yumurta pişmiş
Üç dilim sucuk
Domates
Az peynir
Şekersiz çay
Ara üç kaşık aşure
Aksam 7.30
Bir avuç içi kadar antrikot
Üç kaşık dolu salata
Bir kaşık silme rus salatası
2.5 litre su