ne demek gülüm aklıma geldikçe sizlede paylaşırım bu ay inşallah sıcağı gören buz kalıbı gibi eriyip şekilleniriz:))Teşekkürler cnm ♡♡♡
Ahkuzum şu kusmalar bitse adam akıllı devam edeceğim birde kuzum uyumuyor Leslie yapamıyorum bende seni öpüyorum miucan
15 dk lık 1mil yapsan gulbe?? Yanında durmaz mı??Ahkuzum şu kusmalar bitse adam akıllı devam edeceğim birde kuzum uyumuyor Leslie yapamıyorum bende seni öpüyorum miucan
Amin :))ne demek gülüm aklıma geldikçe sizlede paylaşırım bu ay inşallah sıcağı gören buz kalıbı gibi eriyip şekilleniriz:))
İyi değil mi kızz??Gunaydinnnnnnnnnnnmnmmm ne pis bünyem var azcık fazla kaçırsam yada kahvaltıya aykırı bişey yesem anında wc beni cagiriyor
İyi değil mi kızz??
Ay o mekiği bende cekicem ama beceremiyorum bu gece rüyamda 20 tane cekiyordum ahahahah ne mutlu olmustumKızlar dün akşam zorda olsa kalktım 1 mil leslie yaptım.. aslında her gün en az 100 mekik çekmek istiyorum ama zaten başım dönüyo mekik çekince daha beter dönüyo
Bu mantıkla senin kilo almaman lazım :))Hemde ne iyi ahahajaja kalmıyor hicbir şey içerde iki küçük köfte bir patates haslamasi yedim sofradan kalkıp tuvalete gittim
Ben stresten şiştim zaten bide koca yüzünden patates kızartması aşığıBu mantıkla senin kilo almaman lazım :))
Stres yapma cnm.. bide eşinin patatesi eşinin yiyeceği kadar kızart sana kalmasın.. ben mesela 1 fincan pilav yapıyorumBen stresten şiştim zaten bide koca yüzünden patates kızartması aşığı
Bugün deneyeceğim bakalım15 dk lık 1mil yapsan gulbe?? Yanında durmaz mı??
Ne yapıyorsun kuzum okul nasıl gidiyor oğluşun nasıl oldu
Hangi etiket
Stres bitti şükür ev değiştim şimdi yemiyorum artık en çok iki parça canım çekmesin diye atıyorum agzimaStres yapma cnm.. bide eşinin patatesi eşinin yiyeceği kadar kızart sana kalmasın.. ben mesela 1 fincan pilav yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?