İşte bu.. çözüm de bulunduysa geriye eksilere düşmek kalıyor bizeBundan sonra hep burdayım artık kocam yedi İnterneti sinir oldum bir kaşık suda bogucam adamı ama kalıcı çözüm buldum artık tamamdır
İşte bu.. çözüm de bulunduysa geriye eksilere düşmek kalıyor bize
Hoşgeldin cnm.. hadi adını miu nun listesinin altına ekleİşte o konuda sıkıntı var biraz ahahaha bu hafta toparlarim inşallah sıkı diyete devam
Eklemesem ben bu hafta beni es geçelim bugün ahahahahaha ilk defa artiyimHoşgeldin cnm.. hadi adını miu nun listesinin altına ekle
OlmazzzEklemesem ben bu hafta beni es geçelim bugün ahahahahaha ilk defa artiyim
Ben önceki kilomu bile unuttum biliyomusun hem kaç kiloydum ben sen hatırlıyormusunOlmazzzbendehatırlıyormeçen hafta ekledim.. şimdi daha tartılmadım.. inş 2 hafta ki kilomdayımdır.. serumlar fln çok şişirdi beni..
Ara bul bananee :))Ben önceki kilomu bile unuttum biliyomusun hem kaç kiloydum ben sen hatırlıyormusun
Nasıl bulayım şimdi yaaaaAra bul bananee :))
Sağol kuzummmmEki Görüntüle 2054882 @tuzsuz_ruh bak buldum.. ekle hemen..
Yeterki siz zayıflayın.. her türlü şeye varım ben..Sağol kuzummmm
Sağol canimmmmmmmYeterki siz zayıflayın.. her türlü şeye varım ben..
Allah seni artı dediğin 300 gr mıydı :)) olur o kadar.. ama haftaya sende 77.9 u bekliyorum****13 EKİM CUMA KİLO BİLDİRİM****
MiuLego (55/53.6/1.4/%2.55)
Tuzsuz_ruh (78.7/79/+0.3
Alta ekleyerek devam edelim kızlar
Bende bekliyorum ama inşallah diyelim ahahababAllah seni artı dediğin 300 gr mıydı :)) olur o kadar.. ama haftaya sende 77.9 u bekliyorum
Vayy süper cnm..senin hedef kaçtı??****13 EKİM CUMA KİLO BİLDİRİM****
@MiuLego (55/53.6/1.4/%2.55)
@Tuzsuz_ruh (78.7/79/+0.3
@My SouL (53.3/52.7/ %1.125
Alta ekleyerek devam edelim kızlar
51 veya 50Vayy süper cnm..senin hedef kaçtı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?