- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Geçen hafta yolculuk yapmıştım ya canım onun ödemi vardı üzerimde 1 kilo 83.5 filan sanırım kilom o yüzden yarım kilo gibi duruyorKız tok karna bu kdr mı fark etti?? Benim en az 1.5 kilo oynuyo :))
Kalktı oyun oynamak istiyo.. bide hasta olacak sanki..Ne oluyor ki niye uyumadı
Bizimki düzene girmiyor ayakta kucağında salla ben öyle uyuyayım diyor yerine yatırınca çığlığı basıyor tüm ev seferber oldu uyutmak için Yök saat başı ayakta idik salak gibiyim bugün
Bu ara salgın varmış canım ya bizimki de kırgın ses i de gitti dün ağlamaktanKalktı oyun oynamak istiyo.. bide hasta olacak sanki..
Hadi hippo yaparsın sen bu Arada değerlerin nasıl topladın mı birazBu hafta listedeki herkesi çok sıkı takip edicem ona göre.. menü vermemek yasak.. herkes hergün menü verecek ve spor listesine adını eklicekgünlük hiç bişi yapamasanız 50 mekik çekeceksiniz kızlar ona göre ayy çok pis gaza geldim..
Cumaya gidecekler şimdi yarım saat lessie yapacağım. Akşama yatılı misafirim var. Arada hemen çıkarayım sporumu bugünBu hafta listedeki herkesi çok sıkı takip edicem ona göre.. menü vermemek yasak.. herkes hergün menü verecek ve spor listesine adını eklicekgünlük hiç bişi yapamasanız 50 mekik çekeceksiniz kızlar ona göre ayy çok pis gaza geldim..
Ayy ben kaç gündür ölçü alıcam unutuyorum.. mekik çekmeyi hiç sevemedim yaa.. başım dönüyo sanki :)) tamam cnm al ölçülerini paylaş bakalımEvet hanımlar lessi 2 milimi yaptım yanıma 500 ml suyumuda aldım arada lavaboda zıplarımda :)) ohhh misss, bugün sporumda menümde suyumda tam olmuş olur. Akşamıda atlattım mı benden iyisi yok
Ayrıca :))) lessi 2 mili sevdim evde dambıllarla yaparsam daha etkili olacağını da düşünüyorum. Tavsiye ederim.
Bu haftayı sporsuz geçirmeyelim hanımlar (kendimide gazlıyorum :))) En çok göbeğimden kurtulmak istiyorum. Şöyle çıkmayan düz bi göbeğim olsa ne güzel olur. Günlük mekik çekmem lazım 1 aylık proğram yapalım mı ? Ölçümleri alıp ne kadar fark ettiğinede bakarız. Ne dersiniz?
Ne kadar çok artı var, hep gevşeklikten heppp****13 EKİM CUMA KİLO BİLDİRİM****
1.MiuLego (55/53.6/1.4/%2.55)
2.Tuzsuz_ruh (78.7/79/+0.3
3.My SouL (53.3/52.7/ %1.125
4.hippo(76.6/75.6/1/%1.32)
5. saricicek123 (63,6/63,6)
6. Gulbe (84/84.5)
7.eylul7158eylul(62.0/63.0/+1)
8.tevafuk55 (61.7/62.8/1.1)
Alta ekleyerek devam edelim kızlar
Beraber alaydık iyiydiAyy ben kaç gündür ölçü alıcam unutuyorum.. mekik çekmeyi hiç sevemedim yaa.. başım dönüyo sanki :)) tamam cnm al ölçülerini paylaş bakalım
Al sen bugün bende alim.. aylar önce bi almıştım :)) onu da bulim karşılaştırim..Beraber alaydık iyiydi
Maalesef bu hafta peki eksi yokNe kadar çok artı var, hep gevşeklikten heppp
Bunu not al cnm.. karşılaştırırız..13.10.2017
Göğüs :87
Bel : 74,5
Göbek : 93
Kalça : 98
Basen : 56
Kol : 28,5
Göbeğimle kalçam yarışacak durumdalar nerdeyse. 1 ay sonra yeni ölçümlerimi alacağım. Ne kadar değişim olacak bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?