- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Bende bu hafta bisey var cozemedim.hem de regl oldum bitti sifir kacamak ona ragmen dun artidaydim.dun detoksumsu menuye ragmen istedigim gibi bi eksiyle uyanmadim bugun.Yarın görürsün inşallah bazen bir günde düşüyo canım
Gelir yarına güzel bir eksi inş..Bende bu hafta bisey var cozemedim.hem de regl oldum bitti sifir kacamak ona ragmen dun artidaydim.dun detoksumsu menuye ragmen istedigim gibi bi eksiyle uyanmadim bugun.
Bugun de detoks gibi gecircem muhtemelenGelir yarına güzel bir eksi inş..
Canım oluyo böyle zaman zaman metabolizma alışıyomuş hep aynı düzen beslenmeye, arada metabolizmayı şaşırtmak lazımmış onuda geçen gün eşim dedi o çok okur mesela bir gün herzaman yediğinin %20 fazlasını yiyip metayı şaşırtıyormuşsun ama bilmiyorum ne kadar etkili, bende yarını merakla bekliyorum regle 3 gün kaldıBende bu hafta bisey var cozemedim.hem de regl oldum bitti sifir kacamak ona ragmen dun artidaydim.dun detoksumsu menuye ragmen istedigim gibi bi eksiyle uyanmadim bugun.
Onu ben de duydum.Bakalim bikac gun daha bekleyeyim ne olacakCanım oluyo böyle zaman zaman metabolizma alışıyomuş hep aynı düzen beslenmeye, arada metabolizmayı şaşırtmak lazımmış onuda geçen gün eşim dedi o çok okur mesela bir gün herzaman yediğinin %20 fazlasını yiyip metayı şaşırtıyormuşsun ama bilmiyorum ne kadar etkili, bende yarını merakla bekliyorum regle 3 gün kaldı
Ben bir dilim yaş pasta yiyimde başında yıldızlar uçuşsunCanım oluyo böyle zaman zaman metabolizma alışıyomuş hep aynı düzen beslenmeye, arada metabolizmayı şaşırtmak lazımmış onuda geçen gün eşim dedi o çok okur mesela bir gün herzaman yediğinin %20 fazlasını yiyip metayı şaşırtıyormuşsun ama bilmiyorum ne kadar etkili, bende yarını merakla bekliyorum regle 3 gün kaldı
Yeme kiz yenecen beni ama yeme 68 gor oyle ye yilbasinda yersinBen bir dilim yaş pasta yiyimde başında yıldızlar uçuşsun
Bende öyle duydum arkadaşımdan diyette iken kilo veremediği zaman böyle diyete aykırı birşey yiyordu önce kilo almış gibi oluyırdu sonra birden eksiye geçiyorduOnu ben de duydum.Bakalim bikac gun daha bekleyeyim ne olacak
Ha ha ha kızzzz allah iyiliğini versin emiBen bir dilim yaş pasta yiyimde başında yıldızlar uçuşsun
Sevilmeyecek gibi degil kiSevdiniz siz bu %20 li şaşırtma işini
O olay şöyle tam olarak. Haftanın 2 günü mesela normalde yediğinden yüzde 20 fazla yiyorsun mesela 2 gün normal 3. Gün fazla 4. Gün normal sonra 5. yüzde 20 az sonra 6.yine normal 7. Gün fazla gibiCanım oluyo böyle zaman zaman metabolizma alışıyomuş hep aynı düzen beslenmeye, arada metabolizmayı şaşırtmak lazımmış onuda geçen gün eşim dedi o çok okur mesela bir gün herzaman yediğinin %20 fazlasını yiyip metayı şaşırtıyormuşsun ama bilmiyorum ne kadar etkili, bende yarını merakla bekliyorum regle 3 gün kaldı
Bende aktifim miucanbernayı gördüm burda en aktif
takımda
kız onu biliyom zaten..Bende aktifim miucan
Haa tamamkız onu biliyom zaten..
takımda yok ona sitem ettim ben
Haa tamamkız onu biliyom zaten..
takımda yok ona sitem ettim ben
regl şişkinliği varmış işteIki gündür detoks yaptım ise yaramıyor en son grev yapicam kendime karşı adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?