Sensin ŞİŞKO

Guzel menu olmus canım. Hamsiler baha az geldi.ben bi oturunca doyana kadar kalkmiyom sa hamsidrn
Kızlar napıyorsunuz?? Sıkıldım ben biraz..
Oglumu uyutmaya geldim odasina uyursa spor yapcam inşallah

Afiyet olsun kuzum güzel olmuş
cıs yok ne güzel bak akşama acıkırsan süt iç
Veya kahve iç canım
Bennozaman yapmaya devam edeyim cunku benim gercekten belim yok zayiflasamda bel duz cok ozeniyorum kivrimli olan insanlara
bende canım bel kıvrımım yok maalesef Bebiş gelsin ben de yapayım inş

Hippo bundan sonra vicdan yaparsın o kadar kolay verilmedi kilolar hamile iken bile rahat edemiyorum düşün :) menü gayet iyi bu arada
menü güzel canım :)

Senin kilolar gidecek birden inş

3 lt su
130 dakika yürüyüş artı koşu
5 dakika kürek çekme
6 dakika bisiklet
5 dakika eliptik
14x3 sırt makinesi
14x3 shoulder press
14x3 dumbell row
14x3 dumbell press
60 saniye plank

Sabah 11.35
3 yk menemen üstüne 1 yk lor (21 gr)
Yarım kibrit kutusu süzme peynir (13gr)
Incecik tel peynir (3gr)
2 ince dilim greyfurt
Çeyrek salatalık
Çeyrek biber
4 bardak çay

Öğle 13.35
1 dilim tbe ile Salçalı peynir domatesli tost

Ara 16.20
170 ml sütle Nescafe
15 fındık
Yarım ceviz
1 kuru kayısı
4 tane yaban mersini
6 gr fındıklı bitter (1 kare)
Akşam 18.35
3 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
3 yulaflı fit mücver

Ara 19.10
10 gr leblebi (25 tane filan)
Nescafe

Alınan 1018 kcal
Yakılan 750 kcal

Olsun yine de menü iyi kaçamak yok
Aman diyim yapma... mantı bir yere kaçmıyor nasılsa :)
Kız sana çok özeniyorum menüye bak yaaa ben de ayı gibi yiyorum

Ilk
Ilk kez alinan kaloryi binli bisey gordum sende.bir okadarda yakmissin zaten :) metabolizma noluyozz lann dedi bugun :)

Ilk

Ilk kez alinan kaloryi binli bisey gordum sende.bir okadarda yakmissin zaten :) metabolizma noluyozz lann dedi bugun :)
Sen dedin diye yedim Allah da biliyor ya. Mesrla öğlen ki tost tamamen gereksizdi ama yedim akşam da koskoca 3 yk bulgur filan

Kız metanın anasını ağlatmışsın

Ben de sana ozeniyom netcez kuzum ben yemege gec basliyorum ve evdeyim enerji harcamiyorum.Senij aralar cok guZel doyurucu ben 1 tane ara yapiyorum kahvaltim zaten fiks aksam da ne yemek varsa ondan :)

Ben de sana ozeniyom netcez kuzum ben yemege gec basliyorum ve evdeyim enerji harcamiyorum.Senij aralar cok guZel doyurucu ben 1 tane ara yapiyorum kahvaltim zaten fiks aksam da ne yemek varsa ondan :)
Şimdi karataya bakarsak ara yapmayın diyo... diyetisyenler ara yapın diyo.. benim yedikçe yiyesim geliyo.. ben gündüz işten güçten acıkmıyorum da akşamları yemekten sonra çay kahve çerez fln istiyo cnm

Kız metanın anasını ağlatmışsın
Aynen yeşil elma sabah öylr dedi ya hemen yemeğe gömüldüm bilerek de saat geç olunca kapadım günü
Ben de evdeyim diye işte ağzım durmuyor anam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…