Sensin ŞİŞKO

Ay kizlar oğlum huysiz hala dogru durust uyumadi bi tencere yemek zor yaptim uyisa da uyaniyo surekli oksurup.okuyorum ama yazacak vaktim olmuyo su an bile bacaklarima tirmaniyo
@tevafuk55 gelmis
Bugünlerde bakıyorum çocuklu herkes sıkıntıda Allah yardım etsin ve bu kış aylarında hepsine şifa versin yavrularınızın

Takımda kimse bir şeyi umursamayınca kimsenin umursamadığı bir şey için vakit harcamak canımı sıkıyor sadece hem de inanılmaz sıkıyor
Çok haklısın..bi ara bende bu takım işlerindeydim ama bıktırdılar... kim birinci oldu?? Siz kaçıncı oldunuz??

Çok haklısın..bi ara bende bu takım işlerindeydim ama bıktırdılar... kim birinci oldu?? Siz kaçıncı oldunuz??
Daha belli olmadı sanırım. Gerçekten insanlarla uğraşmak çok zor zaten karakter olarak Asabi biriyim çok sorun yaşıyorum o yüzden

68.4 tum canm cok moralim bozuldu regl olucm yarin yada oburgun acaba onun siskinligimidir karnim baya sisti cunku
Olabilir ama bence senin sporu da artirman lazim canim
Iki hafta veya üç hafta önce 63 lü bir s3ydim net hatırlamıyorum 63.8 di sanki..
bugün 65 çünkü nedennnn sürüden ayrılanı kilolar kapar
Kiyamam kuzumaaaa gitme buralardan toparlarsin
Ne güzel yazmissin
Bugünlerde bakıyorum çocuklu herkes sıkıntıda Allah yardım etsin ve bu kış aylarında hepsine şifa versin yavrularınızın
Aynen canim kiriliyo ortalik

Sen de sikma canini

Cuma menüsü
11:30 kahvaltı 2 haşlanmış yumurta beyazı, 20 gr süzme peynir, 26 gr tbekmegi, yeşil çay
15 1 cennet hurması, 3 yaprak sarma
17: 2 kepçe tarhana çorbası, 3 yk kabak yemeği, salata
Su çok,
Haftaya geliyor ponponlar
Guzel olmus canım afiyet olsun
Sabah 10 yulafli yogurt bir kase
Ara bir kase domates corbasi
Ara yarim muz
Aksam 18 bol yogurtlu cilbir bir bardak salgam suyu bir dilim tb ekmegi
Su 2 litre henuz
Spor 30 dk yuruyus
Menu guzel spor da iyi kahvaltida kahvalti yap bence :)
Balık candir afiyet olsun canim

Ben de menü vereyim kizlar sabah kendime ekmekten pizza yaptim.tost yiyodum hep 2 dilim tb ekmegin uzerine salca ve baharatlardan sos yapip surdum uzerlerine toplam 2 dilim kadar sucuk(onden pisirdim) 1 er dilim kasar ve beyaz peynir 5 tane de zeytinden harc yaptim koydum bi de gec yedim cok tok tuttu valla normal yaptigim kahvaltidan fazla bi sucuk vardi icinde.Aksama da acikmadim esim de yoktu oglan huysuzdu yiyesim gelmedi.

Sabah 13.45
2 dilim ekmek pizzasi
Salatalik

Ara 17.00
1 kucuk elma(elmayi cok severim hain dom dom esim kucuk kucuk almis elmalari alsana kocaman da 1 elma diyeyim de doya doya yiyeyim )

Aksam 19.30
1 bardak süt
10 cig badem

Su 2lt

Tüh ya yiyememişsin bir şey

Afiyet olsun canım bende bizimkilere yapıyorum haftasonu kahvaltılarında çok seviyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…