- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Herkes hesaplamazsa yanlış hesaplarsa renklerini bozarsa bana da bir ton iş çıkıyor malesefYa hep unutuyorum valla nasıl yapıldığını hic kalmıyor aklimda
Bugünlerde bakıyorum çocuklu herkes sıkıntıda Allah yardım etsin ve bu kış aylarında hepsine şifa versin yavrularınızınAy kizlar oğlum huysiz hala dogru durust uyumadi bi tencere yemek zor yaptim uyisa da uyaniyo surekli oksurup.okuyorum ama yazacak vaktim olmuyo su an bile bacaklarima tirmaniyo
@tevafuk55 gelmis
Uuu.. sen bugün baya sinirlisinHerkes hesaplamazsa yanlış hesaplarsa renklerini bozarsa bana da bir ton iş çıkıyor malesef
Valla ben bozmadım sadece hesaplamadım kac kere bakarsam bakayım bir türlü onu aklımda tutamiyorumHerkes hesaplamazsa yanlış hesaplarsa renklerini bozarsa bana da bir ton iş çıkıyor malesef
(Geçen haftaki kilo-şimdiki kilo)×100/geçen haftaki kiloValla ben bozmadım sadece hesaplamadım kac kere bakarsam bakayım bir türlü onu aklımda tutamiyorum
Takımda kimse bir şeyi umursamayınca kimsenin umursamadığı bir şey için vakit harcamak canımı sıkıyor sadece hem de inanılmaz sıkıyorUuu.. sen bugün baya sinirlisin
Profile yazcam zaten yakında bunu kafa bir türlü almadi(Geçen haftaki kilo-şimdiki kilo)×100/geçen haftaki kilo
75-74.4=0.6×100=60/75=0.8
Çok haklısın..bi ara bende bu takım işlerindeydim ama bıktırdılar... kim birinci oldu?? Siz kaçıncı oldunuz??Takımda kimse bir şeyi umursamayınca kimsenin umursamadığı bir şey için vakit harcamak canımı sıkıyor sadece hem de inanılmaz sıkıyor
Daha belli olmadı sanırım. Gerçekten insanlarla uğraşmak çok zor zaten karakter olarak Asabi biriyim çok sorun yaşıyorum o yüzdenÇok haklısın..bi ara bende bu takım işlerindeydim ama bıktırdılar... kim birinci oldu?? Siz kaçıncı oldunuz??
Olabilir ama bence senin sporu da artirman lazim canim68.4 tum canm cok moralim bozuldu regl olucm yarin yada oburgun acaba onun siskinligimidir karnim baya sisti cunku
Kiyamam kuzumaaaa gitme buralardan toparlarsinIki hafta veya üç hafta önce 63 lü bir s3ydim net hatırlamıyorum 63.8 di sanki..
bugün 65 çünkü nedennnn sürüden ayrılanı kilolar kapar
Ne güzel yazmissinKizlar masallah hepiniz3 ayri ayri ya
matematik61 canım istikrarına hayranım
sem35 canım sen zaten 3 çocukla 55 kilo nedir ya huuu masallah. kınıyorum seni başıma g3lsin diy3ne
B bilinmeyenkullanici tebrikler maşallah sıfır bedene hızlı adımlar
@tuzsuz_ruh ruhum bir maslalah da sana
hippotalamus canım ya hedef 80 ken gördüğün rakamlar süper maşallah.
@tevafuk55 puh sana tuh sanasen bunu hak ettin
@Gulbe seker minnoş hamis
Aynen canim kiriliyo ortalikBugünlerde bakıyorum çocuklu herkes sıkıntıda Allah yardım etsin ve bu kış aylarında hepsine şifa versin yavrularınızın
Haftaya geliyor ponponlarCuma menüsü
11:30 kahvaltı 2 haşlanmış yumurta beyazı, 20 gr süzme peynir, 26 gr tbekmegi, yeşil çay
15 1 cennet hurması, 3 yaprak sarma
17: 2 kepçe tarhana çorbası, 3 yk kabak yemeği, salata
Su çok,
Guzel olmus canım afiyet olsun3 lt su
60 dakika yürüyüş artı koşu
4x25 plates topuyla kısa köprü
4x12 lastik ile yana bacak açma
45 saniye wall sit
80 saniye plank
9.00 sütlü nescafe ve 1 kuru kayısı
11.00 kahvaltı
1 tam 1 beyaz haşlanmış yumurta
1 yaprak galeta
yarım kibrit kutusundan az peynir
yarım salatalık
yarım domates
yarım biber
1 mandalina
1 dilim greyfurt
14.00 öğle
1 kuru kayısı
1 kare antepli bitter
15 gr uno kıtır mıdır nedir(annem almış denemek için)
nescafe
16.00 ara
2 yulaflı cevizli kurabiye
yarım avuç leblebi
4 fındık
yeşil çay
18.15 akşam
küçücük karnıyarık (96 gr)
yarım kepçe tarhana çorbası (76 gr)
2 yk yoğurt (110 gr)
alınan 830 kcal
yakılan 200 küsür kcal
Menu guzel spor da iyi kahvaltida kahvalti yap bence :)Sabah 10 yulafli yogurt bir kase
Ara bir kase domates corbasi
Ara yarim muz
Aksam 18 bol yogurtlu cilbir bir bardak salgam suyu bir dilim tb ekmegi
Su 2 litre henuz
Spor 30 dk yuruyus
Balık candirIyi akşamlar kizlarrr menümü vereyim
Sabah 10
Bir dilim ekmek
Bir kaşık çökelek
Domates
Bir yumurta
Şekersiz çay
Öyle 2 gibi bir kase çorba az domates roka
Akşam bol salata 10 12 kadar balık hamsi
Su 2 litre
Spor yarim saat yürüyüp geldim hastayim
Tüh ya yiyememişsin bir şeyBen de menü vereyim kizlar sabah kendime ekmekten pizza yaptim.tost yiyodum hep 2 dilim tb ekmegin uzerine salca ve baharatlardan sos yapip surdum uzerlerine toplam 2 dilim kadar sucuk(onden pisirdim) 1 er dilim kasar ve beyaz peynir 5 tane de zeytinden harc yaptim koydum bi de gec yedim cok tok tuttu valla normal yaptigim kahvaltidan fazla bi sucuk vardi icinde.Aksama da acikmadim esim de yoktu oglan huysuzdu yiyesim gelmedi.
Sabah 13.45
2 dilim ekmek pizzasi
Salatalik
Ara 17.00
1 kucuk elma(elmayi cok severim hain dom dom esim kucuk kucuk almis elmalari alsana kocaman da 1 elma diyeyim de doya doya yiyeyim)
Aksam 19.30
1 bardak süt
10 cig badem
Su 2lt
Pizzalar o kadar doyurdu ki hala ac degilimTüh ya yiyememişsin bir şey
Ben de mi denesem o kadar doyurucu isePizzalar o kadar doyurdu ki hala ac degilim
Tosttan daha iyi oldugu kesin :)Ben de mi denesem o kadar doyurucu ise
Afiyet olsun canım bende bizimkilere yapıyorum haftasonu kahvaltılarında çok seviyorlarBen de menü vereyim kizlar sabah kendime ekmekten pizza yaptim.tost yiyodum hep 2 dilim tb ekmegin uzerine salca ve baharatlardan sos yapip surdum uzerlerine toplam 2 dilim kadar sucuk(onden pisirdim) 1 er dilim kasar ve beyaz peynir 5 tane de zeytinden harc yaptim koydum bi de gec yedim cok tok tuttu valla normal yaptigim kahvaltidan fazla bi sucuk vardi icinde.Aksama da acikmadim esim de yoktu oglan huysuzdu yiyesim gelmedi.
Sabah 13.45
2 dilim ekmek pizzasi
Salatalik
Ara 17.00
1 kucuk elma(elmayi cok severim hain dom dom esim kucuk kucuk almis elmalari alsana kocaman da 1 elma diyeyim de doya doya yiyeyim)
Aksam 19.30
1 bardak süt
10 cig badem
Su 2lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?