- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Gell bize gel kızYaa bende arkadaşa kahvaltıya gitmek istiyorum :))
Azcık sapaGell bize gel kız
Bende çok özledim uzun uzun sofrada oturmayı harala gürele hop kur kaldırYaa bende arkadaşa kahvaltıya gitmek istiyorum :))
Herzamankinden, afiyet olsun canımMerhaba kızlar sabahtan beri dışardayım. Menü bildiriyorum
110 dakika yürüyüş
Sabah 09.00
Sütlü nescafe
Bir avuç leblebi
1 yulaflı kurabiye
Ara 12.10 arkadaşa kahvaltıya gittik öğlen 3e kadar sofra durdu hepsini o arada yedim bir anda değil
2 haşlanmış yumurta
2 yk menemen
1 dilim kızarmış çok tahıllı ekmek
2 hindi füme
1 salatalık
1 domates
1 kibrit kutusu peynir
5 bardak çay
Ara 15.30
1 kase yağsız tuzsuz patlamış mısır
3 kupa americano
3 kuru üzüm
Akşam 18.20
Yarım kepçe tarhana çorbası
Alınan 870 kcal
Yakılan 320 kcal
Teşekkür ederim canım benimHerzamankinden, afiyet olsun canım
Aynen.. sırf yemek için yiyorum...Bende çok özledim uzun uzun sofrada oturmayı harala gürele hop kur kaldır
Ayy canim nerde yaptirdin benim kaslarda aralari dokuk hep kalem kullanmak zorundaym nasil oldu memnum kaldinmi ucreti ne kadar bide ayiptir sormasiOlmayan kaşlara yeni kaşböyle oluyon
Siz çocuklu olanlar değil kuzum biz olalım en azından bakacak insan aramıyoruz çocuklu olanlar kendi de olsa çocuğu da olsa sorun hep rezil oluyorlar iyimi bari şimdiCnm kimse olmasın.. ben hasta oldum mu evde hayat duruyo.. çocuklara bakacak kimse de olmuyo.. iki kat perişan oluyoruz...
Sadece bi muz mu yedin..Çakma detoks menümü vereyim 65 ı atmam lazım üstümden
Sabah 12.00:
2 yum omlet
7 zeytin kk peynir
Salatalık 1 dilim tb ekmeği
Ara türk.kahvesi 3 leblebili 1 kuru üzümlü draje
Yeşil çay
Akşam19.30: 1 muz, az kahveli bir bardak süt
Su 2 litre
Kız sende olma.. kıyamamSiz çocuklu olanlar değil kuzum biz olalım en azından bakacak insan aramıyoruz çocuklu olanlar kendi de olsa çocuğu da olsa sorun hep rezil oluyorlar iyimi bari şimdi
Beni görsen şuan bir elimde telefon bir elimde peçete burnumdan damlıyor resmenKız sende olma.. kıyamam
Ayy sende mi hastasınBeni görsen şuan bir elimde telefon bir elimde peçete burnumdan damlıyor resmen
Kuzum başım felaket ağrıyor kızım rahat vermiyor dinlenmek istşyorum çocuklardan rahat yok ondan yazmadım
Geçmiş olsun canım salgın var buaraBeni görsen şuan bir elimde telefon bir elimde peçete burnumdan damlıyor resmen
Ayy sende mi hastasıngeçmiş olsun sibel
Malesef Bende Hastayım Ama Zeytine Gidiyoruz Biz Ondan Üşüttüm Hep Islandı Ayaklarım Yerlere Oturdum terledim üşüdüm sonuç hastaGeçmiş olsun canım salgın var buara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?