Sensin ŞİŞKO

3 lt su
100 dakika yürüyüş artı koşu
600 ip atlama
50 mekik
50 squat

Sabah 11.15
1 yumurta 2 yk Lorla zeytinyağlı omlet
Yarım badem salatalık
1 kibrit kutusu peynir
3 zeytin
3 közlenmiş biber
1 bardak kuruyemiş karışımı
1 hurma 2 kuru kayısı
Çay

Öğle
Türk Kahvesi 3 fincan kadar

Akşam 17.45
4 yk sebze sote
4 yk yoğurt
2 yk mercimekli bulgur
1 bardak yoğurt

Alınan 865 kcal
Yakılan 450 kcal
Sağlam.kahvalti spor ve erken biten gün :super:
Menüm
Uyanınca ılık limonlu su

Kahvaltı
2 az yağda yumurta
3 çeri domates
7 zeytin
1 kapya biber
1 kaşık tulum peyniri
1 parça süzme peynir
Şekersiz çay

Ara
Tane kimyon demledim kendime ...

Akşam 17.45
1 kepçe yayla çorbası
1 orta boy tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt

Spor henüz yapamadım yapıcam inş .. bundan sonra çay kahve içerim..
Çok beğendim afiyet olsun ;)
Menü vereyim kızlar uzuuunnnnn bi aradan sonra evde esim ve oğlumla yalnizim dinleniyorum.

Sabah 07.30
1 bardak süt
Yarim tost
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik

Ara 10.45
1 elma
7 8 cig findik

Oglen 13.15 ton balikli salata

Ara 15.15
2 hurma
7 8 cig findik

Aksam 18.15
1 tabak ispanak
Salata

Bu arada saatleri belli olmamakla birlikte 13.30a kadar 3 kupa sade nescafe ictim.

Yatana kadar bi yesil cay icerim.belki bu de sutlu nescafe.icim acıdı sade icmekten.

Su bugun az oldu ama 2ye kesin tamamlicam
Menü guel canım ;) çocuk nasıl oldu daha iyi mi
Sabah 11.00
Aç karna 2 bardak su 2 gün kurusu
Soğanlı yumurta omlet
Peynir 1 dilim
5 zeytin
2 cherry
1 küçük dilim börek

Ara 14.30
1.5 avuç kabak çekirdeği

Ara 16.00
1 bardak süt 1 avuç kuruyemiş
1 küçük muz

Ara 17.30
Evde yapılmış tahin ceviz yağ ile karışık kurabiye 2.5 tane

Akşam 19.00
1 kase tarhana çorbası
7 yk kereviz
Küçük kase yoğurt

Su 2lt şimdilik

Belki sütlü kahve içerim
Arkadaşlar söylemiş bende opeyim en iyisi :KK60:

Canim bazen ilacsiz gecmiyor gitmis miydiniz doktora
Yok canım daha degil bugun 2.gün. istanbuldaki doktorumuz mukemmel biriydi ilac pek sevmeyen bi adamdi sadece zorunlu durumlarda verirdi 4.günü bekleyin en agir gun o gündür ates yoksa cok da sıkıntı etmeyin virussel hastaliktir 15 gune tamamen vucut atar ilaca gerek kalmaz derdi.o yizden hep 4.günü beklerim hep de sonrasında dedigi olmustur.gunduz iyiymis oksurugu fln gece boyle..bisey de yemiyo normalde bu saatlerde yerdi huysuzlugundan yemiyor.

Yok canım daha degil bugun 2.gün. istanbuldaki doktorumuz mukemmel biriydi ilac pek sevmeyen bi adamdi sadece zorunlu durumlarda verirdi 4.günü bekleyin en agir gun o gündür ates yoksa cok da sıkıntı etmeyin virussel hastaliktir 15 gune tamamen vucut atar ilaca gerek kalmaz derdi.o yizden hep 4.günü beklerim hep de sonrasında dedigi olmustur.gunduz iyiymis oksurugu fln gece boyle..bisey de yemiyo normalde bu saatlerde yerdi huysuzlugundan yemiyor.
Inşallah atlatır kuzum :dua:

15 dk bolgesel yapabildim yine uyandi.

Bu arada benim komşum sem35 sem35 nerelerde yahu görünmüyor kac gundur
Bebeğin mi hasta geçmiş olsun ya :( bu sabah nasıl uyandı iyi mi
Günaydın
dünkü menüm
sabah bir haşlanmış yumurta bir dilim peynir 5 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği domates
öğle yarım ıspanaklı sac böreği
akşam bir kase salata

2,5 litre su
spor 20 tam mekik 20 squat
Börek mii :(

Günaydın
dünkü menüm
sabah bir haşlanmış yumurta bir dilim peynir 5 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği domates
öğle yarım ıspanaklı sac böreği
akşam bir kase salata
2,5 litre su
spor 20 tam mekik 20 squat
Anam börek yaziyo:KK57:
O borek yerine mis gibi koca bi tabah sebze yemegi yeseydin aksami da sadece salata yerine corba salata yapsaydin süper olurdu.Önemli olan az yemek degil aksamlari sadece salarayla gecistirme canım
Bebeğin mi hasta geçmiş olsun ya :KK43: bu sabah nasıl uyandı iyi mi
Sorma kuzum yaa geceleri oksurup uyaniyo surekli hic dalgin uyumuyo bu gece onun yanindaydim ben de uyumadim bugün okul yok idare ederim de ben de hasta oluyo gibiyim.

O borek yerine mis gibi koca bi tabah sebze yemegi yeseydin aksami da sadece salata yerine corba salata yapsaydin süper olurdu.Önemli olan az yemek degil aksamlari sadece salarayla gecistirme canım

Sorma kuzum yaa geceleri oksurup uyaniyo surekli hic dalgin uyumuyo bu gece onun yanindaydim ben de uyumadim bugün okul yok idare ederim de ben de hasta oluyo gibiyim.
Yaa Eskişehir çok soğuk olur havasından oldu herhalde :( çok geçmiş olsun

Yaa Eskişehir çok soğuk olur havasından oldu herhalde :KK43: çok geçmiş olsun
Ya kv hastaydi o gitti kardesim geldi askerden o cok kotuydu ev de kalablik olunca kacinilmaz son..esim ve ben de olacak gibiyiz.inşallah kv toparlamistir da bakar hepimize :D gelecek bugun

Ya kv hastaydi o gitti kardesim geldi askerden o cok kotuydu ev de kalablik olunca kacinilmaz son..esim ve ben de olacak gibiyiz.inşallah kv toparlamistir da bakar hepimize :KK70: gelecek bugun

Yaa senin ev misafirden geçilmiyor evin içinde virüs dolaşmasına şaşmamalı :D kV yakın oturuyorsa iyi bari baksın size işi ne :D

Bebeğin mi hasta geçmiş olsun ya :KK43: bu sabah nasıl uyandı iyi mi

Börek mii :KK43:

Evet börek yarım dilim ve inceydi ve yemeğimde yoktu ve cok açtım

Yaa senin ev misafirden geçilmiyor evin içinde virüs dolaşmasına şaşmamalı :KK70: kV yakın oturuyorsa iyi bari baksın size işi ne :KK70:
Dimi evde surekli birileri oluyo :D 1 saatlik uzaklikla.haftanin 3 günü bende kalip cocuga bakiyo,bugun gelec3k cuma aksam gidecek :)

Back
X