- 7 Aralık 2016
- 1.885
- 4.550
- 53
He vallahahahahahahaha şimdi iradesizliğin biter işte dğnden beri dert oldu iradene yansıdıydı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He vallahahahahahahaha şimdi iradesizliğin biter işte dğnden beri dert oldu iradene yansıdıydı![]()
yok canimBu tepsidekileri tek basina sen mi yiyorsun kiz =(
Süper suoer bayan irade canımsınUyanınca
1 bardak su, 1 maden suyu
Kahvaltı 09:30
1 muz, 1 süt, 1 hurma
Öğle 12:15
Yarım kase brokoli çorba
Zeytinyağlı enginar
2 yk zeytinyağlı soğuk taze fasulye
Yeşil mercimekli salata, Yoğurt
1 dilim karpuz
17:00 12 tane çiğ fıstık
Akşam 17:30
Orman meyveli sütaş yoğurt 4 yk kadar
Uyumadan 1 kupa kiraz sapı çayı ve çok acıkırsam 1 bardak tarçınlı süt hüpletirim.
Su: 3.5 lt + 1 soda (şimdilik)
Harika ötesi hippom su ne kadar spor yaptın mı :)Menümü veriyorum..
Kahvaltı 11de..
2 yumurta
Peynir
3 zeytin
2 incir
Ara
Türk kahvesi
Ara
1 dilim armut
Yarım şeftali
Küçük salkım üzüm
Hata yaptım bi bisküviyi ağzıma attım dalgınlıkla.. üstüne 500ml su içtim..
Akşam 19.30
1 tabak etli bamya
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Yok cnm ya spor yapamadım. . İşim bitmedi bugün.. bitek bamyayı ayıklamak 1 saatimi aldıSüper suoer bayan irade canımsın
Harika ötesi hippom su ne kadar spor yaptın mı :)
sabah
Hadi bakalım maşallah cnm.. kısır şişkinlik yapabilir ama baya yürümüşsün.. yarın senden süper bi menü alalım malum perşembe. . Cuma güzel bir eksi gör :))sabah
2 yumurta
bol marul
zeytin
domates salatalik
yarim cay bard.cay
oglen
turlu gibi bisey
ekmek yok
ara
kisir
salatalik
aksam
canim hicbisey istemedi yemedi
oglenden itibaren 8 bucuga kadar yurudum nerdeyse
sabah 20 dakka yuruyus
5 defa mekik 22 tane
birde ikindiye dogru coxugun azcik doneri kalmisti onu yedimsabah
2 yumurta
bol marul
zeytin
domates salatalik
yarim cay bard.cay
oglen
turlu gibi bisey
ekmek yok
ara
kisir
salatalik
aksam
sabah 20 dakka yuruyus
5 defa mekik 22 tane
yok anam yoook ben eksi goremem yaptigim gerseyde bosuna 1 haftadir insan hicmi zayiflamaz ustune kilo aldimHadi bakalım maşallah cnm.. kısır şişkinlik yapabilir ama baya yürümüşsün.. yarın senden süper bi menü alalım malum perşembe. . Cuma güzel bir eksi gör :))
Kız ama yiyorsun.. :)) bak @MiuLego nun menüsüne.. öğle Yiyip akşamı hafif atlatıyo.. cnm bizi bu hale getiren artan yemekleri dökülmesin diye yemek değil mi?? Vazgeçmeyeceksin.. bu hafta daha dikkatli olacaksın. . Öğreniceksin.. hala bazı şeyleri oturamadın kafanda. .yok anam yoook ben eksi goremem yaptigim gerseyde bosuna 1 haftadir insan hicmi zayiflamaz ustune kilo aldim
Aranın saati kacti kısır miktarı ne kadardı ? bunlar önemli canım kısır bir ara değil ama güzel bir oglen yemeği olabilirsabah
2 yumurta
bol marul
zeytin
domates salatalik
yarim cay bard.cay
oglen
turlu gibi bisey
ekmek yok
ara
kisir
salatalik
aksam
sabah 20 dakka yuruyus
5 defa mekik 22 tane
oglen yemeginde oluyrsa yapayim bugun ohhh cok leziz ya :)Aranın saati kacti kısır miktarı ne kadardı ? bunlar önemli canım kısır bir ara değil ama güzel bir oglen yemeği olabilir![]()
kiz yiyon diyinda acliktan oluyom bence cokta yemiyom diyete girmeden once daha zayiftim aclik bana kilo aldiriyirKız ama yiyorsun.. :)) bak @MiuLego nun menüsüne.. öğle Yiyip akşamı hafif atlatıyo.. cnm bizi bu hale getiren artan yemekleri dökülmesin diye yemek değil mi?? Vazgeçmeyeceksin.. bu hafta daha dikkatli olacaksın. . Öğreniceksin.. hala bazı şeyleri oturamadın kafanda. .