• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

@MiuLego balım saçmalama. .. sen sık diye burdayım ben.. menü yazmazsam farkında olmadan bişeyler atarım ağzıma.. Bugün tam cici bebe atacaktım aman şimdi bunu yazsam miu laf eder diye yazmadım.. senin amacın free takılim hamburgerleri götürimse avcunu yalarsın :sinirli:

@MiuLego balım saçmalama. .. sen sık diye burdayım ben.. menü yazmazsam farkında olmadan bişeyler atarım ağzıma.. Bugün tam cici bebe atacaktım aman şimdi bunu yazsam miu laf eder diye yazmadım.. senin amacın free takılim hamburgerleri götürimse avcunu yalarsın :sinirli:

aynen aynen hippom .... bi nabız yokladı bence de :confused: sizi sıkmak istemiyorum diyor da ...aslında kendi özgür özgür götürecek :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

izin vermeyin ... baksana bi kurbanda 4 kilo alan ... 2 ay bıraksan 14 kilo alır :KK20::KK20::KK20:

aynen aynen hippom .... bi nabız yokladı bence de :confused: sizi sıkmak istemiyorum diyor da ...aslında kendi özgür özgür götürecek :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

izin vermeyin ... baksana bi kurbanda 4 kilo alan ... 2 ay bıraksan 14 kilo alır :KK20::KK20::KK20:
Aynen serpme kahvaltı kraliçe kendileri :sus:

kızlar bir şey sorucam..

Acaba bu spor puanları cuma tartısı pazartesi kilo kontrol falan kaldırsak mı? herkes free mi takılsa? cuma günü de isteyenler sadece kilo paylaşımı yapsa? menü verme işi de tamamen keyfi olsa kişinin kendi sorumluluğunda? herkes kendini takip ederek devam etse mi?

Tam mantığı anlaşılamadı sanki buranın.. Böyle serbest takılsa herkes daha mı iyi olacak ne diyorsunuz?
:işsiz: öylemi olur
o_O

Hippoşum :KK17:
Herşeyi de anla hahahahha:KK70:
Nö ölökösö vör yööööööööö:rolleyes:

Yaaaaa:KK42:
Yemek yersen laf yemeyi de hak ediyorsun miu :KK73:
Vurun kırbacı vurun vurunnnnn 53.0 olacaaağğğğmmmm:rapci:
Aynen serpme kahvaltı kraliçe kendileri :sus:
Kız bütün kirli çamaşırlar ortada :KK17::skandal:
Olsun mu gülğm balım kaymağım nutella fındık ezmesim allaaaaah acıkmışım ben :KK48:

1.6 verdim bugün de vercem cumaya azcık artı kalcak:110:

53.8 dim ben :eek:
Şişko değildim ki 3 kilo verince anca 55.9 kiloya düşeyim:sinirli:
Hain aus :KK19:

takılıyorum yahu ... aaaa o kadarcık olsun ama di mi ?

hadi bu hafta sen 55 e in ... ben 55 e çıkayım ...buluşalım orda:KK19:

Kizlar hadi bismillah menü paylaşıyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Sabah ;
iki tane tereyağda biberli yumurta
Domates, salatalik
Yeşil çay

Akşam ;
Yoğurt, salatalık

Spor; 1 saat zumba

Su; 2 lt

Türk kahvesi :confused: 3 fincan :KK72:
Resmen aç yaşıyor matmazelllllllll

Spordan ni haber silyciğimmm
Menü çoook hafif yarına kaç eksi gelecek?
Yoksa SABİT mi hauahahahdjsjahahjs tevafuk55 tevafuk55

Hippoşum :KK17:
Herşeyi de anla hahahahha:KK70:
Nö ölökösö vör yööööööööö:rolleyes:

Yaaaaa:KK42:
Yemek yersen laf yemeyi de hak ediyorsun miu :KK73:
Vurun kırbacı vurun vurunnnnn 53.0 olacaaağğğğmmmm:rapci:

Kız bütün kirli çamaşırlar ortada :KK17::skandal:

Olsun mu gülğm balım kaymağım nutella fındık ezmesim allaaaaah acıkmışım ben :KK48:
Hadi yaaaa o kadar kalorilimiyim ben :KK42:

Back
X