- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Git yat kuzum bir çorba iç en iyi çorba gelir sanaAcil işler vardı onalrı tamamladım. Birazdan eve gideceğim ve dinleneceğim
Bendeler ama közüm kimseye gitmiyor meme depresyon u geçiriyor sanırım ne iştahım var ne yemek yapasımCanım çok zor hem hamilelik hem memeden kesme valla yardım etcek kimse yokmu hani senin kv falan geliyordu ver eline kızı oyalar biraz
Git yat kuzum bir çorba iç en iyi çorba gelir sana
Yapma sende bişey kuzum herkes kendi yapsın yesin cocuklami kendinlemi onlarla mi ugrasacaksinBendeler ama közüm kimseye gitmiyor meme depresyon u geçiriyor sanırım ne iştahım var ne yemek yapasım
Cnm spora beni etiketlemedinnKızlar yemeğim pişti şükür... çocuklardan fırsat bulduğum an yicem inş.. günü erken kapatmak istiyorum..
Listeyi ben oluşturmadım cnm.. akşam etiketlerim dedim.. bikaç sayfa önde kalmış..Cnm spora beni etiketlemedinn
Ausencia kaptan.. bize bi bak hele..
Bizimle de ilgilen aus kaptan![]()
Kızlar menüm geliyo...
Uyanır uyanmaz minik bi salkım üzüm..
Kahvaltı 12de..
Peynir
Domates
Salatalık
7 zeytin
1 incir
Taze nane
Biber
Şekersiz çay
1 dilim tt ekmek
(Yumurtam yoktu bugün)
Ara
Türk kahvesi
Akşam 18.15
1 kase mercimek çorbası
İzmir köfte (5 küçük köfte,4 ince dilim patates)
Öle mi aus kaptan.. ben çakma 7 zeytin 1 incir yapıyorum demek :)) akşam yemiyorum zaten bi tek kahvaltıda.. o bile çok iyi geldi bana bağırsaklarıma iyi geldi şükür.. saol kaptan :)menün güzel de ... 7 zeytin / 1 incir yapıyorsan onu sabah uyanıp yiyeceksin , sonra en az bir yarım saat sonra kahvaltı canom ...
4 ince dlm patates yerine de 1 dlm tb ekmeği tercih ederim her zaman ... patates şekerini oynatacak , 1-2 saat sonra açlık sinyallerin gelecek ... ama 1 dlm tb , kepekli vs ..ekmekle hem daha çok doyacaksın ben patatesin nişaştasından uzak durmuş olacaksın
Teşekkür ederim kaptanım :))hipppommm
hemen yeterim gari ...
de hele bakem hani konuda ilgi ihtiyacı hasıl oldu ?
Geçmiş olsun canimMerhaba Kızlar,
Ben çok fena grip oldum. doktor bir sürü ilaç yazdı ve 3 gün rapor verdi.![]()