Sensin ŞİŞKO

Canım çok zor hem hamilelik hem memeden kesme valla yardım etcek kimse yokmu hani senin kv falan geliyordu ver eline kızı oyalar biraz
Bendeler ama közüm kimseye gitmiyor meme depresyon u geçiriyor sanırım ne iştahım var ne yemek yapasım

Kızlar menüm geliyo...
Uyanır uyanmaz minik bi salkım üzüm..

Kahvaltı 12de..
Peynir
Domates
Salatalık
7 zeytin
1 incir
Taze nane
Biber
Şekersiz çay
1 dilim tt ekmek
(Yumurtam yoktu bugün :( )

Ara
Türk kahvesi

Akşam 18.15
1 kase mercimek çorbası
İzmir köfte (5 küçük köfte,4 ince dilim patates)

Kızlar menüm geliyo...
Uyanır uyanmaz minik bi salkım üzüm..

Kahvaltı 12de..
Peynir
Domates
Salatalık
7 zeytin
1 incir
Taze nane
Biber
Şekersiz çay
1 dilim tt ekmek
(Yumurtam yoktu bugün :KK43: )

Ara
Türk kahvesi

Akşam 18.15
1 kase mercimek çorbası
İzmir köfte (5 küçük köfte,4 ince dilim patates)

menün güzel de ... 7 zeytin / 1 incir yapıyorsan onu sabah uyanıp yiyeceksin , sonra en az bir yarım saat sonra kahvaltı canom ...

4 ince dlm patates yerine de 1 dlm tb ekmeği tercih ederim her zaman ... patates şekerini oynatacak , 1-2 saat sonra açlık sinyallerin gelecek ... ama 1 dlm tb , kepekli vs ..ekmekle hem daha çok doyacaksın ben patatesin nişaştasından uzak durmuş olacaksın

menün güzel de ... 7 zeytin / 1 incir yapıyorsan onu sabah uyanıp yiyeceksin , sonra en az bir yarım saat sonra kahvaltı canom ...

4 ince dlm patates yerine de 1 dlm tb ekmeği tercih ederim her zaman ... patates şekerini oynatacak , 1-2 saat sonra açlık sinyallerin gelecek ... ama 1 dlm tb , kepekli vs ..ekmekle hem daha çok doyacaksın ben patatesin nişaştasından uzak durmuş olacaksın
Öle mi aus kaptan.. ben çakma 7 zeytin 1 incir yapıyorum demek :)) akşam yemiyorum zaten bi tek kahvaltıda.. o bile çok iyi geldi bana bağırsaklarıma iyi geldi şükür.. saol kaptan :)

Kahbaltım geçe kalıyo.. çünkü oğlum var 14 aylık.. önce onun altını değiltir yemeğini yedir sorna kendime kahvaltı hazırlayabiliyorum geç oluyo... patatesi normalde çok severim.. bayadır yemiyordum.. patates nerdeyse limon kadardı küçüktü dedim hadi bu seferlik 4 dilim yiyim küçük.. ekmek normalde bayadır yemiyorum.. kahvaltıda yumurtam bitti diye 1 dilim tt ekledim ;) böle işte kaptanım..

Back
X