- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518

1. Tuzsuz_ruh: 180 dakika yuruyus:360
200 ip atlama:40
Toplam:400 puan
2.

3.marlin 18:
120 dakika yürüyüş;240
300 bölgesel;60
Toplam:300 puan
4. Miu
60 dk yürüyüş: 120 puan
5.hippo:
200 ip:40 puan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötü değil baharcım.. sadece biraz geç olmuş.. yarın perşembe..hafif ni menü ile toplarsınKızlar kızlar benim son dakka golünü attılar yoksa çok güzel bir gündü
Menü vereyim
Sabah
7 zeytin 1 incir 1 tane haşlanmış yumurta peynir domates havuç
Akşam
Yarım kase cacık bir kase patatesli havuclu barbunya
2.750 lt su 1 lt yeşil çay sodali limonlu
Ve günün golü misafirliğe gittim pasta börek hiç bir şey yemedim 2 top dondurma 2 çilek çeyrek muzla geldim ardından 7 zeytin 1 incir yedim ve bitti
70 dk yürüyüş yaptım canlar
Kız o dondurma olmayaydi iyiydi vicdan yaptı kadın bide ilk kez gidiyorum evine beni herkesin ortasında deşifre de edince bi kaç kez hiç bi sey yemedin diye burnum büyük sanmasinlar diye yedim bide gör hepsi incecik kızlar belleri kaşık sapı gibi ben tabi ağaç gövdesi gibiyim ye deyip duruyorlar bana deli oldum yaKötü değil baharcım.. sadece biraz geç olmuş.. yarın perşembe..hafif ni menü ile toplarsın![]()
E ben o zeytin incir kurunu yanlış yapiyorum o zaman akşamları tok yiyorum sabah da kahvaltıdan hemen önce yedim ona rağmen işe yaradı nasıl olacak oÖle mi aus kaptan.. ben çakma 7 zeytin 1 incir yapıyorum demek :)) akşam yemiyorum zaten bi tek kahvaltıda.. o bile çok iyi geldi bana bağırsaklarıma iyi geldi şükür.. saol kaptan :)
Kahbaltım geçe kalıyo.. çünkü oğlum var 14 aylık.. önce onun altını değiltir yemeğini yedir sorna kendime kahvaltı hazırlayabiliyorum geç oluyo... patatesi normalde çok severim.. bayadır yemiyordum.. patates nerdeyse limon kadardı küçüktü dedim hadi bu seferlik 4 dilim yiyim küçük.. ekmek normalde bayadır yemiyorum.. kahvaltıda yumurtam bitti diye 1 dilim tt ekledimböle işte kaptanım..
Canım biliyorum ama onları bile zor yedim iştah filan kalmadı o kadar uykusuz ve Yorgun’um ki biraz toplasak iyi olacak inş yarın daha iyi olurGülbem cnm yoğunsun biliyorum ama bu hiç sağlıklı bi menü değil maalesef.. hamişsin sen.. sağlıklı kahvaltı yapman lazım.. bügünlük böle oldu ama hem kendini hem menüleri toparla![]()
Gulbecim gebeligin etkisi mi bu yorgunluk yoksa düzenin değiştiği için mi bu haldesinCanım biliyorum ama onları bile zor yedim iştah filan kalmadı o kadar uykusuz ve Yorgun’um ki biraz toplasak iyi olacak inş yarın daha iyi olur
Günaydın canım. İnşallah cisssss cosss yapmayız bugünGünaydın
Perşembe olduğunu unutmadan en hafif beslenmemizle geçsin mi gün.
Yarın tartı bize gülsün diye. Evet geçsin.
Yapmayız marlinim perşembe heyecanı yapırmazzzz. Hem sen bu haftagüzel eksi göreceksin iyi beslendinGünaydın canım. İnşallah cisssss cosss yapmayız bugün![]()
Günaydın canım, şimdi nasılsınKızlar herkese günaydın dün öyle bı baş agrisiyla sizdimki mahfoldum sanırım aç kalmamdan kaynaklaniyor
Kızlar herkese günaydın dün öyle bı baş agrisiyla sizdimki mahfoldum sanırım aç kalmamdan kaynaklaniyor
Öncelikle oğluna çok geçmiş olsun canım çocuklar hasta oldumu gerçekten dünya duruyor hem ruhen hem bedenen cokuyo insan Allah şifa versin tez zamanda inşallahGünaydın. Ben de aynı durumdaydım. Bütün gün şiddetli migren atağı ve karın ağrısından sonra gece de kıvrana kıvrana zor uyudum. Ama en kötüsü oğlumda hastaydı ateş, kusma, halsizlik, huzursuzluk. Çok kötü bir gün geçirdik ama inşallah bugün gün biraz aydın olur :)
Dün geceye kadar sürekli ağrı kesici içtiğim için diyet uygulayamadım
sabah: 1 şeftali
Öğle: çorba ve yarım dilim ekmek
Akşam: Patlıcanlı köfte ve yarım dilim ekmek.
Gece: 1 dilim ekmek içine peynir koyup yedim.
Ve ekmekler bugün tartıda kendini gösterdi dünden 400 gram fazla çıktım.
zaten bu hafta pek bi gerilemem yoktu.
bugün özel günümdeyim o da sebep olmuş olabilir bilemiyorum.
Şimdi biraz daha iyi gibiyim ama diyete baslayali üç gün oldu hoş bu ara oncesindede vardı baş ağrısı zaten ama diyetle birlikte katlanilmasi zor oldu gozlerimde miyop astigmat var gözlük kullanmam gerekiyor ama ben pek sevmiyorum kullanmiyorum günlük baş agrilarimi ona bağlıyorum ama dün artık dayanılması zor bir hal aldı zonk zonk vuruyordu resmenGünaydın canım, şimdi nasılsın