- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
Ya açıklama yapmak gerekirse patates iki yuvarlak dilimdi makarna da 4 kaşık.. tatlı ya da tahin bile koymadim tencereden tadına baktımYaa akşam süperdi hem patates hem makarna bide tatlı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya açıklama yapmak gerekirse patates iki yuvarlak dilimdi makarna da 4 kaşık.. tatlı ya da tahin bile koymadim tencereden tadına baktımYaa akşam süperdi hem patates hem makarna bide tatlı![]()
Harika bence canım afiyet sifa olsunMenümü de paylaşim :))
Kahvaltı 11de..
2 soğanlı biberli yumurta
Domates
Salatalık
7 zeytin
1 incir
1 ceviz
Peynir
1 bardak süt
Ara
Türk kahvesi
1 hurma
Yarım ceviz
Ara
Bi elma
Akşam 18de..
100 gr et kavurma
4 fırında kabak mücver (2 kabakla yaptım 6 tane çıktı dördünü yedim)
Salata
Afiyet olsun canım bebise yarasınEvet cuma listesi yaptık kızlar yapıldı yani
Sabah 10:00
Peynirli omlet
Domates salatalık
3 zeytin
1 mandalina
Ara 15:00 1 elma
2 avuç çekirdek
Ara 17;00 yarım kase aşure
Akşam 19:30
1 porsiyon taze fasülye
1 küçük kase yoğurt
1 mandalina
Sağol bebeğimHarika bence canım afiyet sifa olsun
Afiyet olsun canım bebise yarasın![]()
Nasıl yoktu vardı.. benle gülbe paylaştık.. sen bide sarıçiçek kilo bildirdi ama listeye eklemedi.. hatta size yazdım listeye eklesin herkes diye..
cnm ben hastayım kaç gündür ondan giremiyorum.. pek dikkat edemedim.. ha çok mu yedim hayır ama atıştırdım çünkü ağzımın hiç tadı yoktu.. 2 günde 2 serum ilaçlar.. hala tam iyileşemedim
/QUOTE]
Çok geçmiş olsun canım, hala kasıklarım ağrıyor üşütmüşüm
afiyet olsun güzel menüMenü vereyim
Sabah 7 zeytin 1 incir türk.kahvesi
Ara sade kahve
Ogle: 1.5 kepçe çorba
Yarın servis kaşığı patates oturtma
4 kaşık makarna
Akşam 16.00: 2 parca ızgara tavuk ve iki bardak ayran
Ara türk kahvesi 1 hurma
Ara bir tane kornişon turşu 1 parca kabak tatlısı
Su 2 litre bitki çayları
Turşuyu yeni yaptım ilk defa açtım o yüzden tadına baktım. kabak da işte öyle![]()
Afiyet olsun. Aşurede son hafta ::)) 2 avuç çekirdek fazla değil miEvet cuma listesi yaptık kızlar yapıldı yani
Peynirli omlet
Domates salatalık
3 zeytin
1 mandalina
2 avuç çekirdek
1 porsiyon taze fasülye
1 küçük kase yoğurt
1 mandalina
Kız sayfalara baktım girince göremedim, gözden kaçırmışım demek ki.Nasıl yoktu vardı.. benle gülbe paylaştık.. sen bide sarıçiçek kilo bildirdi ama listeye eklemedi.. hatta size yazdım listeye eklesin herkes diye..
cnm ben hastayım kaç gündür ondan giremiyorum.. pek dikkat edemedim.. ha çok mu yedim hayır ama atıştırdım çünkü ağzımın hiç tadı yoktu.. 2 günde 2 serum ilaçlar.. hala tam iyileşemedim
liste var soul.. bari çaktırma girmediğini
cnm cuma listesi vardı.. arkadaşlar eklemediyse napalım ?? Sadece gülbe ile ben vardık.. cuma tartısı benim için çok iyi oluyo.. pazar tatil malum.. pazartesi artı eksi nolursa diyorum ki önümde kocaman 5 gün var eksiye düşerim kesin.. ama senin de eşlik etmeni isterim o yüzden perşembe olabilir..
Bol su iç.. geçmiş olsun cnm :))Günaydın kızlar , hala sancım var. Yerimden kımıldasam ağrıyor. Hafta sonu banada hastane yolu göründü. İdare edebilirim umarım cumartesiye kadar.
Sen ne şeker bi hamişsin ♡♡♡Evet cuma listesi yaptık kızlar yapıldı yani
Peynirli omlet
Domates salatalık
3 zeytin
1 mandalina
2 avuç çekirdek
1 porsiyon taze fasülye
1 küçük kase yoğurt
1 mandalina
Ahali kaçak.. yeni sezon açıldı yaa.. gündüz sakin oluyo buralar.. genelde herkes çalıştığı için :)) benim daha netim yenilenmedi ya.. bide 1.5 ay sonra aöf sınavım var ona çalışmaya başladım.. ama menü yazıyorum.. dur hatta dünki spor listesini de oluşturim..Nerde bu ehaliiiii haydi kızlarrr su içmeye hucuuummmmmm alla alla alla alla alla alla alla alla![]()
Akşamları mı daha hareketli diyosun,Ahali kaçak.. yeni sezon açıldı yaa.. gündüz sakin oluyo buralar.. genelde herkes çalıştığı için :)) benim daha netim yenilenmedi ya.. bide 1.5 ay sonra aöf sınavım var ona çalışmaya başladım.. ama menü yazıyorum.. dur hatta dünki spor listesini de oluşturim..
9 ekim salı spor listesi
1. @hippotalamus
1mil leslie 15 dk:30 puan
100 ip:20 puan
Toplam:50 puan
2. @My SouL 1 saat yürüyüş 120 puan
Kızlar sporu ihmal etmeyelim![]()