- 17 Kasım 2014
- 1.890
- 8.879
- 88
- 40
Aldım kuzuBunu not al cnm.. karşılaştırırız..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldım kuzuBunu not al cnm.. karşılaştırırız..
Yarında bizim nişanımız var, ben uzak duracağım ama ,tam karar aldım bu hafta için :)) Ama senin oğlun olunca bence abartmadan ye ve sonra yak onu sporla :)))YArın oğlumun doğum günü partisi var çok mamalar yaptıkk Allahımm nasıl tutucam kendimiii![]()
Aynen bi yerden sonra sıkılıyor insan hızlanmak lazım azim lazımAy ben bu hafta düzeliyorum yeni kararlar aldım almak.uzereyim yeter kaplumbağa hızı![]()
Konuyu takip etmeyi iptal etmiş olabilir misin ??Bu bildirimler bana niye gelmiyor yaaaaa
Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.Yarında bizim nişanımız var, ben uzak duracağım ama ,tam karar aldım bu hafta için :)) Ama senin oğlun olunca bence abartmadan ye ve sonra yak onu sporla :)))
Yarın giremeyebilirim siteye, şimdiden paşanın doğum günü kutlu olsun, sağlıklı huzurlu başarılı nice nice senelerine olsun inşallah.
Aynen bi yerden sonra sıkılıyor insan hızlanmak lazım azim lazım![]()
Bi öğretemedim sana.. saattler?? Bide öğlen dürüm yedin akşam keşke sadece salata olaydı..Akşam Menüm belli olduğuna göre menümü veriyorum kızlar
SAbah: 1 yumurta, peynir, 7 zeytin (zeytini çok severim), 1 dilim ekmek
Ara : 1 Armut
Öğlen: Tavuk döner, salata, 1 armut
Ara: 1 armut
Akşam : Fırında balık, salata
Armutu çok yediğimi biliyorum ama çok lezzetliydi:))
2 lt su
30 dk lessie
Akşam mekik çekince yazarım
Ahhh saatler tamam bundan sonrakilerde yazarım. Dürüm yemedim canım sadece tavuk oda az miktarda, yinede çok yemeyeceğim salatayla kendimi şişireyim benBi öğretemedim sana.. saattler?? Bide öğlen dürüm yedin akşam keşke sadece salata olaydı..
Hadi inş.. senden güzel eksi istiyorum artık.. bu arada bende ölçü aldım atarım birazdan..Ahhh saatler tamam bundan sonrakilerde yazarım. Dürüm yemedim canım sadece tavuk oda az miktarda, yinede çok yemeyeceğim salatayla kendimi şişireyim ben
Yoooo etmedimmmKonuyu takip etmeyi iptal etmiş olabilir misin ??
Cnm belki gözden kaçmıştır..bazen bana 100 200 bildirim geliyo..inan gözden kaçırdığım çok oluyo..Yoooo etmedimmm
Yok kız baktım tek tek bana garezi var kanimcaCnm belki gözden kaçmıştır..bazen bana 100 200 bildirim geliyo..inan gözden kaçırdığım çok oluyo..
Ayhh inşallahHadi inş.. senden güzel eksi istiyorum artık.. bu arada bende ölçü aldım atarım birazdan..
Ya gülbe.. sen bu kadar az yemeye nasıl zayıglayamıyorsun.. tamam kilo almaman da iyi ama zayıflamn lazım..Sabah 10:30
2 bardak aç karna su
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
5 zeytin
Peynir
2 dilim tb ekmeği
Ara 14:00 1 elma
Ara 16:00 2 kare bitter
Akşam 19:00
Haşlama et 1 kaç parça patates
salata
Biraz ayva yeteceğim sonra
Su 2 lt
Canım odemi olabilir bazı hamileler tuz tutuyorYa gülbe.. sen bu kadar az yemeye nasıl zayıglayamıyorsun.. tamam kilo almaman da iyi ama zayıflamn lazım..