Sensin ŞİŞKO

Ben de menumu vereyim
Sabah 10.30
Musli-sut(bu seder aldigim da pek kotuymus bitsin diye ugrasiyom valla sabahlardan soğudum :KK70: )

Ara 13.00
5 çiğ badem

Öğle 14.30
3 yk firinda karisik sebze

Ara 16.30
Elma

Aksam 18.30
1 kase corba
6 yk sebzeli kofte
Bol salata

Su 2lt bitti 3e basladim yatana kadar biter inşallah
Spor umarim yapacagim.
Canım pek takip edemedim ben ama senin kg merak ettim bu şekilde beslenmeyle haftalık kaç kg veriyorsun merak ettim

Bu gün benim yeme erken bitti.
Sabah uyanınca limonlu su
Kahvaltı 1 domates 3 biber 1 yumurtalı menemen 1 kk peynir yeşillik 1 salatalık yarım dilim ekmek şekersiz çay
Yeşilçay
Ara 1 incir
Öğlen iki kaşık kereviz salatası, 1 kaşık kavrulmuş kıyma
Ara 1 mandalina
Akşam 3 köfte 3 elma dilimi patates
4 kaşık yoğurtlu közlenmiş patlıcan biber
Şimdi kalktım sofradan birazdan çayla 2 kayısı yiyecem günü bitiririm bolllll,bolllll su sporu ilerleyen saatlerde eklerim
Ben çok beğendim sem35 afiyet şeker bal ola ama yaramaya :nazar:

Merhaba kızlar
Menü veriyorum

Sabah
2kabak mücver ünsüz yağsız
1 yumurta
1kk peynir
2ceviz
1twtli kaşığı organik kuşburnu marmelat

Ara
1 elma

Öğlen
Buharda haşlanmış karnabahar 1kase yoğurt

Ara
Yeşil çay

Akşam
Pırasa yemeği

Simdide sade türk kahvesi içiyorum
son zamanlarda ki en güzel menün ;) aynen devam;)

Canım pek takip edemedim ben ama senin kg merak ettim bu şekilde beslenmeyle haftalık kaç kg veriyorsun merak ettim
Canim benim düzenli baslamisligim yojtu.3 hafta oldu ama surekli kacamak haftasonlari mutlaka bozudum.Hatta ilk haftalar yas pastalar yedim durdum.3 haftada 3.5 kg gitti.

Su 3 lt oldu yesil cayimi icip yatmayi planliyorum da saate baktım oglumun mama saati geliyo :) biraz tv de zap yapayim bari.
Bugün gercekten halsiz oldugumu kanepede sizinca anladim uzun zamandir böyle olmamistim.

Canım cuma listeye alacakmısın bizi
hippotalamus hippotalamus :KK39:
Tabiki alıcam.. biz de liste biraz farklı artık.. çünkü takıma bi ara çok gelen giden oldu.. o yüzden spor listesi oluşturur gibi yapıyoruz.. tarih atıp
1.isim( geçen hafta/bu hafta/fark/yüzde)
Diye kendimizi ekliyoruz ;)

Tşk ederim cnm haklısın ama zaten listede yoktum o açıdan sıkıntı olmaz diye düşündüm
Canım olır mu öle.. liste zati kendi aramızda.. ben gelmeyenleri merak ediyorum.. biri hedefine gelmeden diyeti bırakınca üzülüyorum :( hepimiz burda birbirimizin kilo vermesine sevinip dertlerine üzülüyoruz.. maksat destek olmak değil mi??

Back
X