• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

yarın mı açıklanacak? hadi bakalım hayırlısı olsun canım
Evet canım valla şiştim stresten.bizim bakanlik da 9 dogurtur aksama kadar aciklamaz kesin..tayin isi olursa listeden izne ayrilcam erken belli olsa keske

Hippo donecek ben de doncem :) hem benim gidecegim kesin degil.ama icimden bi ses olacak diyo.olmazsa agustos sonuna kadar belirsizlik devam edecek..
Inşallah hakkınızda hayırlısı ne ise o olur canım buraya gidersin gelirsin burası hep burada zaten :)

Inşallah hakkınızda hayırlısı ne ise o olur canım buraya gidersin gelirsin burası hep burada zaten :)
Aynen oyle burasi birakilir mi yaaa.bugun.komsu kapiyo caldi.pek gormuyoz birbirimizi ev kıyafetiyle actim esofman tsort fln.ay berna kucucuk kalmissin bu ne hal dedi.Ay evet oyle oldum dedim :D buranin sayesinde:KK15:

Aynen oyle burasi birakilir mi yaaa.bugun.komsu kapiyo caldi.pek gormuyoz birbirimizi ev kıyafetiyle actim esofman tsort fln.ay berna kucucuk kalmissin bu ne hal dedi.Ay evet oyle oldum dedim :KK70: buranin sayesinde:KK15:
Maşallah valla insan böyle konu komşudan filan da duyunca böyle şeyler hem çok mutlu oluyor hem de daha çok motive oluyor :D

Maşallah valla insan böyle konu komşudan filan da duyunca böyle şeyler hem çok mutlu oluyor hem de daha çok motive oluyor :KK70:
Aynen oyle.haftaya perşembe tam 4 ay olacak 65 olursam 4 ayda 20 kilo vermis olacagim.

Aynen oyle.haftaya perşembe tam 4 ay olacak 65 olursam 4 ayda 20 kilo vermis olacagim.
Maşallah valla 4 ay çok kısa bir süre ve insanın hayatında ne kadar büyük değişiklikler oluyor o kısa sürede. Insan kilo verince yürüyüşü bile değişiyor enerjisi değişiyor etrafa yaydığı

Maşallah valla 4 ay çok kısa bir süre ve insanın hayatında ne kadar büyük değişiklikler oluyor o kısa sürede. Insan kilo verince yürüyüşü bile değişiyor enerjisi değişiyor etrafa yaydığı
Valla kendimden bu kadarini beklemiyodum ne yalan soyleyeyim.ayda 5 kg zor geliyordu ayda 4 hatta 3 ay sonra fln ayda 3 yeter diyordum.kendime koydugum hedeflerde mesela yilbasina 70,15 subata 65 demistim :)

Valla kendimden bu kadarini beklemiyodum ne yalan soyleyeyim.ayda 5 kg zor geliyordu ayda 4 hatta 3 ay sonra fln ayda 3 yeter diyordum.kendime koydugum hedeflerde mesela yilbasina 70,15 subata 65 demistim :)
Ooo hedeflerini aşmış gitmişsin valla maşallahhh hedefin kaçtı senin 15 Şubata hedefine ulaşırsın kesin

Back
X