septorinoplasti sonrası...

funnny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
1
0
36
Antalya
Merhabalar..siteye yeni üye oldum arkadaşlar..1ay önce septorinoplasti operasyonu geçirdim ama sonrası zor..en azından şimdilik öyle..eskisinden daha az nefes alıyorum,eskiden nefes aldığım taraf tıkalı diğeri de az alıyor..burnumdan biraz kötü koku alıyorum normal mi bilmiyorum..canımı sıkıyo bu durum.sizin deneyimlerinizi bilmek isterim.tşk.ler..

bende aynı ameliyatı oldum yaklasık 1 yıl olucak ama kapatılan perforasyonlarım tekrar acıldı ve nefes almak gercekten zor cunku bu ameliyat yuzunden burnumuz ölü derilerle doluyomus ve nefes almamızı engelliyomus,buarada perforasyonum acıldıgı için yapılan estetik olmadı burnum cokuyo tekrar revizyon olucam umarım benim kadar sansız cıkmazsın

canım benim de 44 gün oldu... aynı şeyler bende de var.. yani çok rahat nefes alamama, koku almada zorluk... yemek yerken yorulma... bunlar normal bence... benim doktorumun dediğine göre ameliyattan 2 ay sonra normale dönmeye başlıyor... bence sen de doktoruna kontrole gittiğinde veya çok takıyosan, üzülüyosan telefon ile sor bence, daha rahatlarsın ....
ama kaygılanma, güzel olcak inşallah herşey, geçmiş olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…