Septum Deviasyonu :(

Kibelehatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
264
26
68
İstanbul
Arkadaşlar... Bİlgisayarlı tomografi çekildim.. KBB ye gitmiştim nefes almakta güçlük çekiyorum ve bariz biçimde burnum yamulmuş aynada bakıncada bu çok net Yüz şeklim hiç kötü olmadığı halde burnum yüzümü çok kötü bi hale getirmiş durumda :43:.. Ama ailemin umrunda değilim tabiki.. Zaten inanmadıkları için KBB ye gittik.. Gördüler.. Şimdi ne yaapmalıyım? Devlete güvenemiyorum zaten .. Şimdi ne önerirsiniz bana?:5:

aynı sorun bende de vardı. estetik ve deviasyon aynı anda oldum şu an mutluyum. Nefes alabiliyorum ve kendimi daha iyi hissediyorum :) sana da tavsiyem aileni ikna etmen. Azimle uğraştım sonun da ikna ettim bende :D

aynı sorun bende de vardı. estetik ve deviasyon aynı anda oldum şu an mutluyum. Nefes alabiliyorum ve kendimi daha iyi hissediyorum :) sana da tavsiyem aileni ikna etmen. Azimle uğraştım sonun da ikna ettim bende :D

Ne güzel hayırlı olsun :) güzel güzel kullanın .. İnşallah bende bu evden kurtulunca direk yaptırıcam ama tamponsuz.. Çünkü bez tamponların acısına katlanamam heralde:14:

Ne güzel hayırlı olsun :) güzel güzel kullanın .. İnşallah bende bu evden kurtulunca direk yaptırıcam ama tamponsuz.. Çünkü bez tamponların acısına katlanamam heralde:14:

bez tampon tarihe gömüldü canım ya silikon takıyorlar :)

Back
X