Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .

Sakin bir hayatın olmakla birlikte bazen çok karmaşık durumların içine düşebiliyorsun ancak bu karmaşadan mantıklı hareketlerinle zarar görmeden çıkıyorsun.Önüne fırsatlar çıkabilir isteklerinle ilgiki ve bunları değerlendirmesinide başaracaksın.Baba yada baba tarafı akrabalarından birinde ufak bir sıkıntı oluşabilir fakat geçici.:hulya:

bir işi sonuçlandıracaksın ,yapacaksın ama istediğin gibi olmayacak manasında.

rüyamda bir kurdun bir atı boğazladığını görüyorum ordan kaçarken bir sürü hayvanı telef ettiğini görüyorum yorumlarsanız sevinrim a.s.

benimde rüyami yorumlarsam sevinirim ....rüyamda ablam yanimda evdeyiz ve duvarlardan su fiskiriyor cok korkuyorum ...hangi yere bakarsam oradan su fiskiriyor.....
cok tesekkürler......

Yakın planında güvendiğin bir insan var bu insan malesef seninle ilgili bazı şeyleri başkalarınada anlatıyor.

Bu Gece Bi Rüya Gördüm..

Arkadaşlarla Arabadayız Arka Koltuktayım Arabayı Kullanan Arkadaşım Çok Hızlı Ve Kontrolsüz Kullanıyor Ve Korkudan Yanımdaki Arkadaşıma Sarılıyorum.. Daha Sonra Dağlardan Geçip Tepeye Ulaşıyoruz

Canım bir konuda yanlış ümitler içersine girmişsin yani boş ümitler.Rüyan böyle diyor.O yüzden sana faydası olmayacak konular üzerinde düşünmemeni tavsiye edeceğim.

çok tşk ederim

bide ben bu gece bi rüya gördm annemle yemek yiyorz daha doğrusu annem yiyor tabağı kaldırıorz ve altından bi yılan çıkıo küçük bi yılan ama bizde onun kuyruğunu kopardık rengide normal yılan rengi hani yaşilli siyahlı falan oluo ya öle

hızla gelişen bir olay var ve sizler bunu engelleyemiyosunuz.Sorun büyük boyutlara ulaştıktan sonra biraz hafifliyor gibi oluyor.

Haneye yakın sinsi bir düşmandan söz edebilirm belkide yemeğiniiz paylaştığınız kadar yakın.Bir anda bir falso veriyor ve bunu temkinli davranmaya başladığınız için farkediyosunuz.Ufak bir zarar veriyorsunuz ama tamamen yokolmuyor.

teşekkür ederim.... :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…