- 31 Ocak 2008
- 848
- 153
- 648
- Konu Sahibi soyluserap
-
serap bi benim rüyama yorum yazmamışsın??? Alındım valla:gitme:
Benim rutin aralıklarla gördüğüm bir rüyam var, engin bir deniz il önce sakinken sonra hafif dalgalanıyor, o dalgaların içine giriyorum beni aşıyor ama dalgaların altında nefes alabiliyoru, sonra o denizde balıklarla yanyana yüzdüğümü, ellerimle topladığımı görüyorum, ben iyiye yoruyorum.
Bir de iki gündür dişlerim ve üst çenemle ilgili rüya görüyorum, düşme veya çürüme yok, ön üst dişim, parlak beyaz ama dişin ortasında yuvarlak bir delik var, öyle bakıyorum.
Sence yorumu nedir bu rüyaların serap kardeş?
bide buna baksana serap abla
rüyamda evleniyodum ama istemeyerek damadı falan görüyorum hatta iki çiftmişiz biz bizden başka birileri daha evleniyomuş ama ben evlenmek istemiyorum soğuk davranıyorum insanlara düğün bitiyo mermer gibi bişeyin üstüne çıkıyorum yukarıda bi yerde daha sonra ayağımı bastığım mermerin ucu kırılıyodu düşücek gibi oluyodum...
ay sinirlerim bozuldu başkası olunca yanımda nedir bu hayır olsun inşallah...
benimde rüyami yorumlarsam sevinirim ....rüyamda ablam yanimda evdeyiz ve duvarlardan su fiskiriyor cok korkuyorum ...hangi yere bakarsam oradan su fiskiriyor.....
cok tesekkürler......
Hane içerinde dedikodular var fakat bunu öğrenip ona yardımcı oluyorsunuz yani teselli ediyorsunuz.
Canım bir konuda yanlış ümitler içersine girmişsin yani boş ümitler.Rüyan böyle diyor.O yüzden sana faydası olmayacak konular üzerinde düşünmemeni tavsiye edeceğim.
Bu Gece Bi Rüya Gördüm..
Arkadaşlarla Arabadayız Arka Koltuktayım Arabayı Kullanan Arkadaşım Çok Hızlı Ve Kontrolsüz Kullanıyor Ve Korkudan Yanımdaki Arkadaşıma Sarılıyorum.. Daha Sonra Dağlardan Geçip Tepeye Ulaşıyoruz
çok tşk ederim
bide ben bu gece bi rüya gördm annemle yemek yiyorz daha doğrusu annem yiyor tabağı kaldırıorz ve altından bi yılan çıkıo küçük bi yılan ama bizde onun kuyruğunu kopardık rengide normal yılan rengi hani yaşilli siyahlı falan oluo ya öle
ölü görmek ömrünün uzaması bereketlenmesi manasında.Ölü diriyi getirir endişelenmeyin.
rüyamda bir kurdun bir atı boğazladığını görüyorum ordan kaçarken bir sürü hayvanı telef ettiğini görüyorum yorumlarsanız sevinrim a.s.
bende bekliyorum :kedi:
Bi saattir sayfa tarıyorum en baştan ve görmedim hayret :hulya:
Etrafında çok zalim bir insan var ve çok kişiye zarar veriyor sende seçimini arkadaş olarak çok dikkatli olmalısın çünkü bu kişi çok kişinin umutlarını yıkmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?