Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Kızlar başka rüyasını yorumlamadığım varsa burdan tekrar bana haber versin bazen karışıyor çünkü.Sayfa çok geç geliyor yada yeni mesaj atan çok geç geliyor bu da bazı arkadaşların yazdıklarını görmemi engelliyor.

Bu arada anketime nie katılmıyosunuzzz olumlu olumsuz cevaplayın oldu muuu hade:)))))))))))))

Son düzenleme:
merhaba serap hanım,
yakın zamanda pek etkileyici rüya görmedim(babannemin vefatının malum olması hariç) ama 7-8 yaşlarındayken gördüğüm ve hala unutamadığım bir rüyam var. daha önce kimseye anlatmadım ve yorumlatmadım. sanırım rüyayı gördüğümde çok korkmuştum, ondan anlatamadım:)
rüyamda ilkokuldaydım, okulun bahçesi betondur ve kenarlarda 1-1.5 m eninde toprak var, ağaçla çevrili yani bahçe. bahçe kapısının sağ tarafına vinç gibi bir araç yanaşmış, ve yukarı doğru iri bir at çekiyordu. yani at normalde orda-toprakta gömülüymüş, vinç onu çıkarıyordu. koyu renkli bi attı.
belki normal bi çocuk rüyasıdır, ama senelerdir merak ederim hep özel bi anlamı olabilir mi diye.
şimdiden teşekkür ederim:)

mrb serapcım 5 yada 6 defadır rüyamda uçak düştüğünü görüyorum,hatta birkaçının evimizin içine girdiğini ama hiçkimseye bişey olmadığını görüyorum,lütfen rüyamı yorumla,zaten film seyreder gibi sabaha kadar rüya görüyorum:1ninca:

merhaba;
benim bir rüyam var..geçelerde gördüm hala etkisindeyim.
rüyamda önce kayınvalidemle telefnda konuşuyoruz.bana diyorki senin bilekliğin burdaydı ya çalındı.tüh diye hayıflanıyorum.sağlık olsun diyorum..
bir kaç saat sonra telefon tekrar teyzem arıyor.senins etini hırsız çalımış diyor.yaa diye çığlık arıyorum.hemde alyanın(kızım)yattığı odadan çalmışlar diyor,ya alyayıda alsalardı filan diyorum.aman neyse olan oldu diyorum ama çok üzüldüm..
anlamı nedir?

birde eşim görmüş bunu.otobüsteymişiz tüm aile eşimin annesi,babası,kardeşleri filan.otobüs hareket halinde değilken kaymaya başlıyor.eşim ve görümcemin kocası otobüsü durdurmaya çalışıyor.şarampole yuvarlanıyoruz otobüsle.şarampolün bittiği noktada bir otoban.ters dönüyoruz.duruyoruz.neyseki herkes ses veriyor hepimizin sesi var,yaşıyoruz.
ertesi gün eşim gazete okurken bunu gazetede okuyor ama kendi adını görüyor ve kazada öldüğünü görüyor.bana dönüyor hatun bak beni öldü yazmışlar ne yanlışlık ben yaşıyorum diyor.ben duymuyorum.yanıma geliyor görmüyorum.annesi babası da aynı şekilde.
sonra uyanmış..
nedir bunların anlamları yorumlarsan sevinirim..

Canım malesef özel bir anlam içermiyor rüyan.

Canım bir sıkıntı yada musibete işaret eder yada hane içinin karmaşasına.Kimse zarar görmüyor ama ortalık karmaşıklaşıyor olarak yorumladım.

Her iki rüyada günlük hayattan yansımalar var korkular ,endişeler ve bilinçaltından oluşuyor.Mesela senin bir anne olarak her olayda ilk olarak kızını düşünerek herket etmen yada eşinin ailesini düşünerek hareket etmesi bunlara örnek verilebilir.

ben bugun ruyamda karanlık bir yerde düğüne gidiyoruz cok durmadan luna parka gıdıyoruz fakat oradada ışıklar yok sadece oyuncakların ısıkları var trene biniyorum eltımın yengeleri ve bi arkadasımda orda eşim trenden korkup iniyor ben kalıyorum resim falan da çekiniyoruz lunaparkta izmirdeymiş yorumlarsan sevınırım ablacım

Son düzenleme:

Sevinmek istiyorsun sevinemiyorsun ufak ufak umutların var galiba epey için sıkılmış senin.Eşinde bir konuda kararsızlık çekiyor.

serapcım merhabaaaaa.. umarım ıyısındır canım.. gordugum ruyalar var ama boşverr... sana bakmak ıcın açtım topıgını...
bu arada bugun bızım evlılık yıldonumumuz

merhaba canım..

ben bir rüya gördüm..bilemiyorum sanırım gerçekten istediğim için rüyamıda etkiledi...sözlenmek istiyormda sevgilmle..

parmağımda tek taş bir yüzük ve ınce bı yuzuk gordum soz yuzugu gıbı gumustu oda..ıkısıde aynı prmagmdaydı...
ruya tabırlerıne bakmstm bekar olan evlenır yazıoduda bıde sana danışaym dedm cnm
nasıl yorumlarsın

serapcım merhabaaaaa.. umarım ıyısındır canım.. gordugum ruyalar var ama boşverr... sana bakmak ıcın açtım topıgını...
bu arada bugun bızım evlılık yıldonumumuz

Merhaba canım iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın?Evlilik yıldönümünüz mü aaa çok güzel maşallah ya mutluluğunuz daim olsun hatta daha daha mutlu olun inş.

Eh artık kendine güzel bir hediye aldırt yani ::))))hihoyyyt

evet canım etkilenme oranı yüksek.Yüzüğün manası evliliktir yada bu yola doğru atılan ilk adımdır.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun mutluluklar dilerim.

meraba serap hanım
bugün rüyamda nişanlanmışım parmağımda yüzük var alyans gibi ama üzerinde kocaman çiçek var içimden bu yüzüğü aldım ama aslında çokta güzel değilmiş alyansın üzerine çiçek olumu diyorum bi sağ parmağıma bi sol parmağıma takıp duruyorum kolumdada kalın bir bilezik var ama altın değil kurdela şeklinde ama üzerinde onunda altın çiçekler var sonra bir eve geliyorum bizim evimizmiş içerde altınlarım vardı onlarıda alayım diyorum bir kutunun içinde altın bilezikler ve çeyrek altınlar var onları elime alıyorum bileziklerin üstü soyuluyo plastik çıkıyo çok şaşırıyorum biri bunları değiştirmiş diyorum tam o sıra evde bi adam olduğunu farkediyorum hırsız girmiş ve saklanmış beni görünce kaçıyo elinde altınlarım peşinde koşuyorum merdivenlerden o önde ben arkada koşarak iniyoruz ben bağırıyorum yardım edin diye ama kimse çıkmıyo çok fazla kat indiğimi hatırlıyorum aşşağıya inince o kaçıyo ben çok ağlıyorum bütün herşeyimi aldı diyorum bundan sonraki tüm umutlarımda kaybettim diyorum sonra babamlara ulaşmaya çalışıyorum bi türlü arayamıyorum sonra onlar çıkıp geliyo komşular haber vermiş arabayla virajlı bir yoldan gidiyoruz karakola gitcekmişiz yolun sonuda yüksek bir tepenin üstünde karakol buraya arabayla çıkmamız imkansız diyorum araba yuvarlanır sonra tepeye bakıyorum tepeden beyaz bir araba yuvarlanıyo biz arkadan dolanalım diyorum arkdan dolnıp karakola çıkıyoruz ...
destan gibi oldu valla :smiley-cool: sonra sabah ezanıyla uyandım ama namaza kalkmaya üşendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…