- 31 Ocak 2008
- 848
- 153
- 648
- Konu Sahibi soyluserap
-
hızla gelişen bir olay var ve sizler bunu engelleyemiyosunuz.Sorun büyük boyutlara ulaştıktan sonra biraz hafifliyor gibi oluyor.
merhaba serap hanım,
yakın zamanda pek etkileyici rüya görmedim(babannemin vefatının malum olması hariç) ama 7-8 yaşlarındayken gördüğüm ve hala unutamadığım bir rüyam var. daha önce kimseye anlatmadım ve yorumlatmadım. sanırım rüyayı gördüğümde çok korkmuştum, ondan anlatamadım:)
rüyamda ilkokuldaydım, okulun bahçesi betondur ve kenarlarda 1-1.5 m eninde toprak var, ağaçla çevrili yani bahçe. bahçe kapısının sağ tarafına vinç gibi bir araç yanaşmış, ve yukarı doğru iri bir at çekiyordu. yani at normalde orda-toprakta gömülüymüş, vinç onu çıkarıyordu. koyu renkli bi attı.
belki normal bi çocuk rüyasıdır, ama senelerdir merak ederim hep özel bi anlamı olabilir mi diye.
şimdiden teşekkür ederim:)
mrb serapcım 5 yada 6 defadır rüyamda uçak düştüğünü görüyorum,hatta birkaçının evimizin içine girdiğini ama hiçkimseye bişey olmadığını görüyorum,lütfen rüyamı yorumla,zaten film seyreder gibi sabaha kadar rüya görüyorum:1ninca:
merhaba;
benim bir rüyam var..geçelerde gördüm hala etkisindeyim.
rüyamda önce kayınvalidemle telefnda konuşuyoruz.bana diyorki senin bilekliğin burdaydı ya çalındı.tüh diye hayıflanıyorum.sağlık olsun diyorum..
bir kaç saat sonra telefon tekrar teyzem arıyor.senins etini hırsız çalımış diyor.yaa diye çığlık arıyorum.hemde alyanın(kızım)yattığı odadan çalmışlar diyor,ya alyayıda alsalardı filan diyorum.aman neyse olan oldu diyorum ama çok üzüldüm..
anlamı nedir?
birde eşim görmüş bunu.otobüsteymişiz tüm aile eşimin annesi,babası,kardeşleri filan.otobüs hareket halinde değilken kaymaya başlıyor.eşim ve görümcemin kocası otobüsü durdurmaya çalışıyor.şarampole yuvarlanıyoruz otobüsle.şarampolün bittiği noktada bir otoban.ters dönüyoruz.duruyoruz.neyseki herkes ses veriyor hepimizin sesi var,yaşıyoruz.
ertesi gün eşim gazete okurken bunu gazetede okuyor ama kendi adını görüyor ve kazada öldüğünü görüyor.bana dönüyor hatun bak beni öldü yazmışlar ne yanlışlık ben yaşıyorum diyor.ben duymuyorum.yanıma geliyor görmüyorum.annesi babası da aynı şekilde.
sonra uyanmış..
nedir bunların anlamları yorumlarsan sevinirim..
ben bugun ruyamda karanlık bir yerde düğüne gidiyoruz cok durmadan luna parka gıdıyoruz fakat oradada ışıklar yok sadece oyuncakların ısıkları var trene biniyorum eltımın yengeleri ve bi arkadasımda orda eşim trenden korkup iniyor ben kalıyorum resim falan da çekiniyoruz lunaparkta izmirdeymiş yorumlarsan sevınırım ablacım
Güldürme beniiiiiiiii böyle rüyanın anlamımı olurmuş kısss.:)))))))))bi dahakine söyle uzaylılara çıksın dünyamızdan yoksa bizde gider onları basarız.
serapcım merhabaaaaa.. umarım ıyısındır canım.. gordugum ruyalar var ama boşverr... sana bakmak ıcın açtım topıgını...
bu arada bugun bızım evlılık yıldonumumuz
merhaba canım..
ben bir rüya gördüm..bilemiyorum sanırım gerçekten istediğim için rüyamıda etkiledi...sözlenmek istiyormda sevgilmle..
parmağımda tek taş bir yüzük ve ınce bı yuzuk gordum soz yuzugu gıbı gumustu oda..ıkısıde aynı prmagmdaydı...
ruya tabırlerıne bakmstm bekar olan evlenır yazıoduda bıde sana danışaym dedm cnm
nasıl yorumlarsın
evet canım etkilenme oranı yüksek.Yüzüğün manası evliliktir yada bu yola doğru atılan ilk adımdır.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun mutluluklar dilerim.
Canım bir sıkıntı yada musibete işaret eder yada hane içinin karmaşasına.Kimse zarar görmüyor ama ortalık karmaşıklaşıyor olarak yorumladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?