Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .

Bir dileğin var ama çok istediğin bişey.işte o dileğin oluyor ve çok seviniyorsun fakat bununla beraber senin tüm sorun olarak gördüğün konularında çözülmediğini görüyorsun.Yani beklediğin kadar olmadığını göreceksin.Bazı konularda epey dert ediyorsun ve bu seni epey sıkıntıya götürüyor.Hayatında karmaşık bir durum var hani napsanda dolaşıyor çözüme ulaşmıyor gibi.Birşeyleri elde etmek için çok emek harcıyorsun zorluklarla elde ediyorsun.

Sen o kişiyle ilgili birşeyler duymak istiyorsun ve galiba o da senden.Sanırım bir haber alacaksın ondan.

merhaba serap;
rüyamda gece ve ben gökyüzüne bakıyorum binlerce samanyolu görüyorum hepsi hareket halindeler sanki yeryüzüne akıyor gibi...bu arada gökyüzü fener alayı havasında heyecanla seyrediyorum bu manzarayı,kalbim ağzımda atıyor sanki...ardından fırtınaya benzer sert bir rüzgar çıkıyor ben üzerime bir şey bulup saklanıyorum biliyorumki,dinecek bu rüzgar.nitekim diniyor ve ben sağlam bir şekilde saklandığım yerden çıkıyorum...
canım,müsait olduğunda yorum yapabilirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

Çok büyük br dileğin olacak yada çok başarılı bir işe imza atacaksın.Sonrasında biraz zorluklarla karşılaşabilirsin ama hepsinin üstesinden geleceksin.

merhaba serap ...rüyamda bitlerle pirelerle ugrasiyorum ....ellerimde geziyorlar kasiniyorum ...birde eski model bir arabamizi satmisiz ...tesekkürler....

merhaba serap ...rüyamda bitlerle pirelerle ugrasiyorum ....ellerimde geziyorlar kasiniyorum ...birde eski model bir arabamizi satmisiz ...tesekkürler....

maddi alanda rahatlamalar olabilir belki birazda beklentilerinizin üzerinde bir rahatlama olabilir.

cok tesekkürler serap ....allah ne muradin varsa versin ....
simdi eltimle konustum beni rüyasinda sakalli görmüs ve sakallarim yaniyormus etkilendim biraz...ne demek acaba...eltimin bu aralar esiyle arasi hic iyi degil .....

cok tesekkürler serap ....allah ne muradin varsa versin ....
simdi eltimle konustum beni rüyasinda sakalli görmüs ve sakallarim yaniyormus etkilendim biraz...ne demek acaba...eltimin bu aralar esiyle arasi hic iyi degil .....

Dediğim gibi maddi alanda bir sıkıntınız var yada olacak bunun stresi ve sıkıntısını yaşayacak olabilirsiniz.Sonradan ise bu rahatlamaya dönüşcek birden kaybolacak tüm sıkıntılar.Eltinin eşiyle arasının bozuk olmasının rüyayla bağlantısı yok canım.

slm benimde rüyamı yorumlarsan seviniirim
rüyamda ablamı siyah bir jip alıp sürdügünü gördüm"bende kullanmaya çalışıyorum ama kullanamıyorum

slm benimde rüyamı yorumlarsan seviniirim
rüyamda ablamı siyah bir jip alıp sürdügünü gördüm"bende kullanmaya çalışıyorum ama kullanamıyorum

Ablanın olmasını istediği bir konu var fakat bu konuda pek olacak gibi durmuyor sende onun için birşeyler yapmaya çalışacaksın ama yetersiz kalacak gibi.

sagol canım darısı senın gıbı tum guzel ınsanların başına ınşallahhhhh
yok hedıyemı onceden aldırtmıştım dun bı hedıye yoktu o yuzden :)
bende ıyıım ıs arıyorum halaa bılıyorsun ;

bende ruya fln yok bacım
ama yorumlarını okuyorum tam gaz devam valla super yorumlar.. alkisalkisalkis

mrb benimde ruyamı yorumlarsanız çok sevinirim
ruyamda bir sahabi gördüm kim olduğunu tam hatırlamıyorum ama halid bin velid(r.a.)diye aklıma geliyor
ben ona aşık olmuşum Allah tarafınndan onunla evlnmek için konuşmam gerekiyormuş
taaaa uzakta ucu görünmeyen yüksek bi tpede bir karartı gözüküyor bbağırıp çağırıyorum onu
geliyor yanıma bir pelerin giymiş aynı araplar gibi
beyaz tenli kara kaş kara göz simsiyah sakalları var çok güzel yüzü olan genç bir insan karşımda
konuşmamız gerekiyor diyorum bir erkekle kadının başbaşa konuşması günahtır diyor
benim yanımda başka biri var ona sölüyorum oda sahabiye iletiyor

merhaba serap rüyamde bir sürü kedi yavrusu gördüm hatta kimisi yeni doğuyodu yüyü bile yoktu üstlerinde bide insan pisliği sifonu çekmeme rağmen gitmiyo bir çoğu bukadar canım:)))) yorumunu dört gözle bekliyorum

canım rüyamda çoktan beri görmediğim fakat görmeyi istediğim bir arkadaşımı gördüm.Ama ama rüya boyunca sürekli boynundan aşağısını görüyorum hiç yüzünü göremedim.Bu rüyayı göreli 1 hafta oldu.Dün yine gördüm aynı kişiyi ve yine yüzünü göremedim ama o olduğunu biliyorum.Yorumlarsan sevinirim canım.

canım saolasın tüm iyi dileklerin için iyiki seni tanımışım yaa.inşallah yakın zamanda güzel bir iş bulursun.

Bu arada madem yorumları beğeniyosun gel katıl bana olmaz mı arada sende gel yorum yap olmas mııkaydirigubbakcemile5

Geçen gece rüyamda köyümüzün yolundan giderken karşıma küçük yavru yılan çıktı korktum üzerinden atlayıp koşarak geçtim sonra :)2.bir yavru yılan daha :)yine atladım 3.vardı sanırım ama tam hatırmayamadım sayısını nedirki acepp:))

Bu rüyan tamamen düşünce dünyan ile ilgili ya bir sohbete katılıyorsun yada bu konuda kitaplar okuyorsun ve yaşama tarzlarını takdir ediyorsun onlar gibi olabilme umudun var içinde.Bazı yasakları ihlal ettiğin zaman ve bunun nasıl telafi edileceğine dair düşüncelerin var güzel düşünceler olumlu yani.

gerçekten iyi bir dostun arkadaşın var yada olacak.Elindeki parayı dikkatli şekilde kullanman gerektiğine dair bir rüya canım:)

Görmeyi istediğin kişiyi bir süre daha göremeyebilirsin, telefonla ulaşma imkanın varsa bu yöntemi deneyip görüşebilirsen iyi olabilir.Bir çeşit özlem rüyası canım bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…