- 31 Ocak 2008
- 848
- 153
- 648
- Konu Sahibi soyluserap
-
meraba serap hanım
bugün rüyamda nişanlanmışım parmağımda yüzük var alyans gibi ama üzerinde kocaman çiçek var içimden bu yüzüğü aldım ama aslında çokta güzel değilmiş alyansın üzerine çiçek olumu diyorum bi sağ parmağıma bi sol parmağıma takıp duruyorum kolumdada kalın bir bilezik var ama altın değil kurdela şeklinde ama üzerinde onunda altın çiçekler var sonra bir eve geliyorum bizim evimizmiş içerde altınlarım vardı onlarıda alayım diyorum bir kutunun içinde altın bilezikler ve çeyrek altınlar var onları elime alıyorum bileziklerin üstü soyuluyo plastik çıkıyo çok şaşırıyorum biri bunları değiştirmiş diyorum tam o sıra evde bi adam olduğunu farkediyorum hırsız girmiş ve saklanmış beni görünce kaçıyo elinde altınlarım peşinde koşuyorum merdivenlerden o önde ben arkada koşarak iniyoruz ben bağırıyorum yardım edin diye ama kimse çıkmıyo çok fazla kat indiğimi hatırlıyorum aşşağıya inince o kaçıyo ben çok ağlıyorum bütün herşeyimi aldı diyorum bundan sonraki tüm umutlarımda kaybettim diyorum sonra babamlara ulaşmaya çalışıyorum bi türlü arayamıyorum sonra onlar çıkıp geliyo komşular haber vermiş arabayla virajlı bir yoldan gidiyoruz karakola gitcekmişiz yolun sonuda yüksek bir tepenin üstünde karakol buraya arabayla çıkmamız imkansız diyorum araba yuvarlanır sonra tepeye bakıyorum tepeden beyaz bir araba yuvarlanıyo biz arkadan dolanalım diyorum arkdan dolnıp karakola çıkıyoruz ...
destan gibi oldu valla :smiley-cool: sonra sabah ezanıyla uyandım ama namaza kalkmaya üşendim
Merhabalar :)
Ben 6ay önce ayrıldığım kız arkadaşımı gördüm rüyamda. Telefonla konuşuyoruz rüyamda ben sesini duyunca hüzünleniyorum kendisi bana tekerlekli sandalyeye gezdiğini ömür bayu tekerlekli sandalyeye mahkum olduğunu söylüyordu. Bana bunu yorumlayabilirmisiniz. O ruh haliyle uyanıp ağladığımı hatırlıyorum.
merhaba serap;
rüyamda gece ve ben gökyüzüne bakıyorum binlerce samanyolu görüyorum hepsi hareket halindeler sanki yeryüzüne akıyor gibi...bu arada gökyüzü fener alayı havasında heyecanla seyrediyorum bu manzarayı,kalbim ağzımda atıyor sanki...ardından fırtınaya benzer sert bir rüzgar çıkıyor ben üzerime bir şey bulup saklanıyorum biliyorumki,dinecek bu rüzgar.nitekim diniyor ve ben sağlam bir şekilde saklandığım yerden çıkıyorum...
canım,müsait olduğunda yorum yapabilirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
merhaba serap ...rüyamda bitlerle pirelerle ugrasiyorum ....ellerimde geziyorlar kasiniyorum ...birde eski model bir arabamizi satmisiz ...tesekkürler....
cok tesekkürler serap ....allah ne muradin varsa versin ....
simdi eltimle konustum beni rüyasinda sakalli görmüs ve sakallarim yaniyormus etkilendim biraz...ne demek acaba...eltimin bu aralar esiyle arasi hic iyi degil .....
slm benimde rüyamı yorumlarsan seviniirim
rüyamda ablamı siyah bir jip alıp sürdügünü gördüm"bende kullanmaya çalışıyorum ama kullanamıyorum
Merhaba canım iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın?Evlilik yıldönümünüz mü aaa çok güzel maşallah ya mutluluğunuz daim olsun hatta daha daha mutlu olun inş.
Eh artık kendine güzel bir hediye aldırt yani ::))))hihoyyyt
sagol canım darısı senın gıbı tum guzel ınsanların başına ınşallahhhhh
yok hedıyemı onceden aldırtmıştım dun bı hedıye yoktu o yuzden :)
bende ıyıım ıs arıyorum halaa bılıyorsun ;
bende ruya fln yok bacım
ama yorumlarını okuyorum tam gaz devam valla super yorumlar.. alkisalkisalkis
mrb benimde ruyamı yorumlarsanız çok sevinirim
ruyamda bir sahabi gördüm kim olduğunu tam hatırlamıyorum ama halid bin velid(r.a.)diye aklıma geliyor
ben ona aşık olmuşum Allah tarafınndan onunla evlnmek için konuşmam gerekiyormuş
taaaa uzakta ucu görünmeyen yüksek bi tpede bir karartı gözüküyor bbağırıp çağırıyorum onu
geliyor yanıma bir pelerin giymiş aynı araplar gibi
beyaz tenli kara kaş kara göz simsiyah sakalları var çok güzel yüzü olan genç bir insan karşımda
konuşmamız gerekiyor diyorum bir erkekle kadının başbaşa konuşması günahtır diyor
benim yanımda başka biri var ona sölüyorum oda sahabiye iletiyor
merhaba serap rüyamde bir sürü kedi yavrusu gördüm hatta kimisi yeni doğuyodu yüyü bile yoktu üstlerinde bide insan pisliği sifonu çekmeme rağmen gitmiyo bir çoğu bukadar canım:)))) yorumunu dört gözle bekliyorum
canım rüyamda çoktan beri görmediğim fakat görmeyi istediğim bir arkadaşımı gördüm.Ama ama rüya boyunca sürekli boynundan aşağısını görüyorum hiç yüzünü göremedim.Bu rüyayı göreli 1 hafta oldu.Dün yine gördüm aynı kişiyi ve yine yüzünü göremedim ama o olduğunu biliyorum.Yorumlarsan sevinirim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?