Serap Hanım Merhaba,
Son zamanlarda gördüğüm 2 rüya beni çok etkiledi. Genel olarak yorumlarınız beğenildiği için, size sorsam tabir eder misiniz?
Şimdiden teşekkürler...
1. rüyam
Rüyamda, öğle yemeği arasına çıkmışız ve ben tek başıma bir AVM'ye gidiyorum. AVM'nin içine girince bir anda kendimi bir mağara içi gibi bir yerde ama evliya mezarlarına benzeyen bir alanda buluyorum. Yerden 1 metre kadar yükseltilmiş bir beton blok üzerinde 3adet çeşme akıyormuş. Beton bloğun üzerinde yeşil parmaklıklar var, tıpkı türbedekiler gibi. 3 tane kadın kaplarını dolduruyorlardı. Tek tük kişiler de sıra bekliyordu. Meğer çeşmelerden akan şifalı su imiş. "İşe dönmem gerekiyor, şimdi üzerim ıslanır, sonra alırım, ne de olsa yerini öğrendim" diye ben su almıyorum. Bu arada, elimde cep telefonum var. Cep telefonum üzerinde 3 tane farklı çiçeğin açtığını görüyorum. En üstte canlı kırmızı 3-4 çiçek, altında 1-2 tane narin beyaz çiçek. En altta açan çiçek de beyazdı sanırım. Hepsinin renkleri capcanlı. Eve gidiyorum. Çaresiz hastalığı olan kızkardeşim eline alıyor çiçekleri. Kırmızı olanı görmüyorum ama beyaz olan, tıpkı koparılmasının üzerinden 1 saat geçmiş gibi hafifce soluyor. Ben de kıkzardeşime sinirleniyorum ve o esnada uyanıyorum. Uyandıktan yaklaşık 5-10 dakika sonra ezan okundu zaten.
Sonradan çiçekleri internette araştırdım. Yanlış bakmadıysam eğer, gördüklerim kırmızı ve beyaz zambaklardı.
2.rüyam
Rüyamda dışarıdayım. Birileri ile bir yerlere gidiyoruz. Kişilerin kadın olması dışında, ne yüzlerini ne de nereye gittiğimizi hatırlamıyorum ama benden biraz ötede bir başka kadının bana baktığını fark ediyorum. Tövbe haşa, meğer Allah'mış. Kadın son derece temiz ve beyaz giyinmiş ve de bakımlı. Benden daha üstün olduğunu hissediyorum. İnanılmaz bir şefkat, sevgi ve beni koruduğunu hissettriren bir şekilde, gözlerini ayırmadan sadece bana bakıyordu. O kadar yoğun bir sevgi ve şefkat ki, başım geriye doğru dönmüş ona bakmaktan kendimi alamıyorum. O arada, "Allah'ı nasıl rüyada görürüm, günah işliyorum" diye zıplayarak uyandım ama bana yönelik olan o yoğunlukta sevgi, şefkat ve korunma duygusunu bu yaşıma geldim hala hissetmiş değilim. Bu rüyamı ise, sabah gün ışıdıktan sonra görmüştüm.
Tekrar teşekkürler.