ilaç direkt T4 hormonu zaten, ilacınızı düzenli kullanın aç alın ve yarım saat hiçbir şey yemeyin, 4 saat boyunca da Demir kalsiyum içeren takviyeler almayın, bunları öğlen veya akşam alın.18 haftalık gebeyim Tsh değerim normal t4 değerim düşük baya olması gerekenden t3 de sınırda düşğk çıktı. T4 değerinin düşük olması bebeğin gelişimini etkiler yazıyor.. bu durum beni tedirgin etti açıkçası. İlaca başladım. Benim gibi olan var mı gebeliğin de bu durumu yaşayan doğum yapan desteklerinize ve önerilerinize açığım ..
Ya çok teşekkür ederim bu bilgiler içinilaç direkt T4 hormonu zaten, ilacınızı düzenli kullanın aç alın ve yarım saat hiçbir şey yemeyin, 4 saat boyunca da Demir kalsiyum içeren takviyeler almayın, bunları öğlen veya akşam alın.
Merhaba degeriniz neydi acaba? T4 ve tsh? Doktorunuz ne dedi?18 haftalık gebeyim Tsh değerim normal t4 değerim düşük baya olması gerekenden t3 de sınırda düşğk çıktı. T4 değerinin düşük olması bebeğin gelişimini etkiler yazıyor.. bu durum beni tedirgin etti açıkçası. İlaca başladım. Benim gibi olan var mı gebeliğin de bu durumu yaşayan doğum yapan desteklerinize ve önerilerinize açığım ..
Tsh normal değerler içindeydi ama t4 0.48 di ilaç kullanmaya başladım değerim arttı kontrole gidiyorum aylık ve günlük iyot içeren takviye alıyorum multivitamin.Merhaba degeriniz neydi acaba? T4 ve tsh? Doktorunuz ne dedi?
Gecmis olsun, benimde t4 0.86 çıkmış doktora gitmedim henuz o yuzden sormak istedim, ben ilac kullanıyorum gebelik oncesinden beriTsh normal değerler içindeydi ama t4 0.48 di ilaç kullanmaya başladım değerim arttı kontrole gidiyorum aylık ve günlük iyot içeren takviye alıyorum multivitamin.
Günlük iyot içeren takviye kullanın bence sorduğum bütün dahiliye endok. Doktorları bunu tavsiye ettiGecmis olsun, benimde t4 0.86 çıkmış doktora gitmedim henuz o yuzden sormak istedim, ben ilac kullanıyorum gebelik oncesinden beri
Günlük iyot içeren takviye kullanın bence sorduğum bütün dahiliye endok. Doktorları bunu tavsiye etti
Benim de bu seviyedeydi eutrox kullandım doktor bazen doz artırdı en son 100lük kullanıyordumGecmis olsun, benimde t4 0.86 çıkmış doktora gitmedim henuz o yuzden sormak istedim, ben ilac kullanıyorum gebelik oncesinden beri
Gebelikten uc ay önce baslamistim euthyrox 25 mcg olarak ama tsh ve t4 hep normal dediler dort haftada bir baktiriyorum. En son tahlili cuma versim haftaici gostericem bakalim :)Benim de bu seviyedeydi eutrox kullandım doktor bazen doz artırdı en son 100lük kullanıyordum
Simdi baktim gebelik boyunca hatta oncesinde bile kullandigim takviyelerde varmis iyotGünlük iyot içeren takviye kullanın bence sorduğum bütün dahiliye endok. Doktorları bunu tavsiye etti
O zaman korkmanızı gerektirecek bi durum yokSimdi baktim gebelik boyunca hatta oncesinde bile kullandigim takviyelerde varmis iyot
Superr cok sevindim, haftasonu girince araya birz tedirgin oldum bende doktorum bu hafta olmayabilirmis bir hafta daha beklemem gerekebilir, teşekkür ederimO zaman korkmanızı gerektirecek bi durum yokben baya tedirgin olmuştum ama bebeğin gelişimini etkiler diye ama doktorum sorun olmayacağını söyledi ben de baştan beri kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?