Hii anladim canim sagol :)
Mecburen oyle yapicam tesekkur ederim
oldu canim goruyorum resmini uzuldum yasadiklarina ama soylicem bu durumu doktora yani ameliyata girmicekseniz bastan soyleyin ben sizin icin geldim dicem bakalim artik ins sorun cikmaz sinuzitten biktim 10 yildir cekiyorum.. e bide sekilde duzelse bi tasla iki kus :)
yapmadilar evet cunku onlar benim ucretli ameliyat olmami sogortamin olmamasina bagladilar. ameliyat kagidimda rinoplasti ve acik teknikle total rekonstruksiyon yaziyor. birde tamponlar cikinca benimle iddia ettiler sen estetik olmuycaktin diye yani canim birbirlerinden haberleri yok. ben amerikadan donmustum iki ay oncesinde bilseydim arastirma yapardim ama amcam olunca hastanede gerek duymadim kismet boyleymis sadece bu adamin amewliyata gireceginden emin ol tam burda serdar ceylan la ilgili baslik acicakken buldum keske daha onceden gorseydim bu sikintiyi cekmeyecektim
canim sende mi serdar ceylani dusunuyosun burnun icin?sima olarak hatırlayamadım cünkü zaten burnu sis ve sarılı oldugu için bahcede annesiyleydi galiba gördüğüm sahıs hatta bana cok sorunun yoksa önermiyorum burun ameliyatını dedi ben doktorumu görüp konusmadan ameliyat elbette olmam sonucta isteklerim var benim kendimi ifade etmem lazım inşallah sende gönlüne göre bir burna kavusursun cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?