Hangi doktora tedavi görüyorsun canımMerhaba bende tedavideyim:)
Serdar beyde 2. Transferim ilki 2020 de ilk deneme pozitif kızım oldu. Şimdi transferin 5.günü pozitif çok şükür ve yine ilk denemeSerdar Koç'ta tüp bebek tedavisi gören var mı kızlar biz Eylül ayında başlamayı düşünüyoruz.
Önerilerinizi bekliyorum
Eylül 4-5 gibi randevu aldık bizde başlayacağız bakalım bir çok doktor ismi duydum her seferinde fikrim değişti ama serdar hocayı gördüğüm zaman bu dedim ve hemen aradım bilgi aldım uçak bileti aldım farklı bir şehirde başlayacaktık birden karar değiştirdik inşallah vardır bunda da bir hayırSerdar beyde 2. Transferim ilki 2020 de ilk deneme pozitif kızım oldu. Şimdi transferin 5.günü pozitif çok şükür ve yine ilk denemeben çok memnunum inşallah siz de meleğinize kavuşursunuz
Şeyi danışmak istiyorum size biz daha önce aşılama denedik onda iki tane yumurtam 18 mm ve 20 mm olmuştu digerleri çok büyümemisti şimdi tüp bebekte büyüklükleri çok önemli mi ve doz farkı olduğu için büyüyeceğini umut ediyorum bir de her yumurtayı topluyorlar mi yoksa aşılama da ki gibi belirli bir olgunluğa gelmiş yumurtayı mi topluyorlar şeyden dolayı soruyorum şimdi biz Erzurum'dan gidecez İstanbul'a ilk seferde transfer olur mu acaba onu merak ediyorumSerdar beyde 2. Transferim ilki 2020 de ilk deneme pozitif kızım oldu. Şimdi transferin 5.günü pozitif çok şükür ve yine ilk denemeben çok memnunum inşallah siz de meleğinize kavuşursunuz
Hepsini topluyorlar canım belli olgunluğa gelene kadar ipne kullanıyorsun zaten doktor ona göre toplama tarihi veriyor. Herkes farklı oluyor ben mesela pco olduğu için 2 regl dönemi beklemiştim. Hastaya ve tedavisine göre değişiyor. Rabbim sizede nasib etsin inşallahŞeyi danışmak istiyorum size biz daha önce aşılama denedik onda iki tane yumurtam 18 mm ve 20 mm olmuştu digerleri çok büyümemisti şimdi tüp bebekte büyüklükleri çok önemli mi ve doz farkı olduğu için büyüyeceğini umut ediyorum bir de her yumurtayı topluyorlar mi yoksa aşılama da ki gibi belirli bir olgunluğa gelmiş yumurtayı mi topluyorlar şeyden dolayı soruyorum şimdi biz Erzurum'dan gidecez İstanbul'a ilk seferde transfer olur mu acaba onu merak ediyorum
O zaman sanada rahim dinlendirme yapabilir canım. Zaten ilk regl yumurta toplamadan bikaç gün sonra oluyorAmin canım benim umut oluyor burası bana rabbim sizlerden razı olsunbenim de pcos başlangıcım var öyle demişti doktor
Canim sonucunu merak ettim bende serdar beye gidecegimSerdar Koç'ta tüp bebek tedavisi gören var mı kızlar biz Eylül ayında başlamayı düşünüyoruz.
Önerilerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?