Serdar Koç' ta Tüp Bebek Tedavisi

Serdar Koç'ta tüp bebek tedavisi gören var mı kızlar biz Eylül ayında başlamayı düşünüyoruz.
Önerilerinizi bekliyorum 🙏🏼
Serdar beyde 2. Transferim ilki 2020 de ilk deneme pozitif kızım oldu. Şimdi transferin 5.günü pozitif çok şükür ve yine ilk deneme 🤲 ben çok memnunum inşallah siz de meleğinize kavuşursunuz 🙏

Serdar beyde 2. Transferim ilki 2020 de ilk deneme pozitif kızım oldu. Şimdi transferin 5.günü pozitif çok şükür ve yine ilk deneme 🤲 ben çok memnunum inşallah siz de meleğinize kavuşursunuz 🙏
Eylül 4-5 gibi randevu aldık bizde başlayacağız bakalım bir çok doktor ismi duydum her seferinde fikrim değişti ama serdar hocayı gördüğüm zaman bu dedim ve hemen aradım bilgi aldım uçak bileti aldım farklı bir şehirde başlayacaktık birden karar değiştirdik inşallah vardır bunda da bir hayır 💚

Şeyi danışmak istiyorum size biz daha önce aşılama denedik onda iki tane yumurtam 18 mm ve 20 mm olmuştu digerleri çok büyümemisti şimdi tüp bebekte büyüklükleri çok önemli mi ve doz farkı olduğu için büyüyeceğini umut ediyorum bir de her yumurtayı topluyorlar mi yoksa aşılama da ki gibi belirli bir olgunluğa gelmiş yumurtayı mi topluyorlar şeyden dolayı soruyorum şimdi biz Erzurum'dan gidecez İstanbul'a ilk seferde transfer olur mu acaba onu merak ediyorum

Şeyi danışmak istiyorum size biz daha önce aşılama denedik onda iki tane yumurtam 18 mm ve 20 mm olmuştu digerleri çok büyümemisti şimdi tüp bebekte büyüklükleri çok önemli mi ve doz farkı olduğu için büyüyeceğini umut ediyorum bir de her yumurtayı topluyorlar mi yoksa aşılama da ki gibi belirli bir olgunluğa gelmiş yumurtayı mi topluyorlar şeyden dolayı soruyorum şimdi biz Erzurum'dan gidecez İstanbul'a ilk seferde transfer olur mu acaba onu merak ediyorum
Hepsini topluyorlar canım belli olgunluğa gelene kadar ipne kullanıyorsun zaten doktor ona göre toplama tarihi veriyor. Herkes farklı oluyor ben mesela pco olduğu için 2 regl dönemi beklemiştim. Hastaya ve tedavisine göre değişiyor. Rabbim sizede nasib etsin inşallah🤲

Ya ben düzenli ayda bir adet görüyorum şu beş altı aydır üç gün dört gün gecikmeli oluyorum onun dışında aslında bir problemim yok ama pcos başlangıcı dedi doktorum

Benim 22 yumurtam toplandı 21 döllendi toplamda 7 embriyo 5. Gün olarak donduruldu rahim dinlendirme verdi opu sonrası 6. Günüm de adet oldum şu an ikinci adeti bekliyorum fakat 4 gün geciktim bir an önce transfere gitmek istiyorum inşallah 🤎 ben çok memnunum serdar beyden çok ilgili bilgili güler yüzlü gönül rahatlığıyla tavsiye ederim dilerim ki rabbim bizlerin de dualarını kabul edip bebişlerimize kavuşturur

Back
X