offfff nedense şu yasemın allen a ısınamadım ya oyunculugunu begenmıyorum
oyunculuguda cok sogukAynen katılıyorum sana çok soğuk ve itici geliyo banada sevmek istedim aslında ama sevemiyorum o kızı nedense..
oyunculuguda cok soguk
emirin arkadasıda babam sınıfta kaldıdakı kaan ama burda sakal bırakmıs kotu olmusHeh kübraymışKübra ismini sevmem ama kızı sevdim
emirin arkadasıda babam sınıfta kaldıdakı kaan ama burda sakal bırakmıs kotu olmus
ben boyle genclık dızılerını sevıyorum ordan bılıyorumAneaaam zerem bildim bi yerden ben o çocuğu amaSen de benim gibi bütün dizilerin izleyicisisin heralde
ben boyle genclık dızılerını sevıyorum ordan bılıyorum
hangisi o nurgul yesılcayın oynadıgı dızımı?Hımmm anladım :) hiç belli olmaz benim neyi sevceğim Paramparçaya sardım ama çok seri ilerliyo güzel dizi
hangisi o nurgul yesılcayın oynadıgı dızımı?
Öyle olcağnı düşünmesi lazımdı ama annesi çok fena onunnohhh oldu sibeleeee
fazlasını hakettı serefsız onun gözü göz değildi ilk bölümden belliydi yazık oluyodu deryayayiğitim benım beeeee ne dovdu amaaaa koçummmmm
fazlasını hakettı serefsız onun gözü göz değildi ilk bölümden belliydi yazık oluyodu deryaya
yiğittttt koçummm benımmmİyi oldu ama ohhh adama girdiler.
O anneyle o iş zor.. Derya da konustu gazladı kendıne yedıremıcek onların gazıyla gıtcek evlencek sonunda o cocukla o olcak benceyiğittttt koçummm benımmm
sibelınde aklı basına gelıcek ama dur bakalım
bencede o cocukla olucak ama sonra pısman olup yıgıte gelıcek gıbı duruyoO anneyle o iş zor.. Derya da konustu gazladı kendıne yedıremıcek onların gazıyla gıtcek evlencek sonunda o cocukla o olcak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?