• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeref Meselesi Kanal D

Keremi cok seviyordum.
gunesi beklerkenden.
ama burfa iyi degil..

evet kereme zengın rolu daha cok yakısıyodu mesela kıvanç ta aşkı memnudakı rolunden sonra tutunamadı umarım keremın oyle olmaz:KK43:
Evet canım aynen hatta sakallar ona yakışmmış hic0hatta keremin bir sahnesi vardı...güneşi beklerkende 10.bölümdeoynayısı vardı zeynepi optukten sonra o kadar tatlııııııııı bir erkek gülüşü görmedim ..ben cok bekledim seref meselesini ama olmadı begenmedim ve izlemiyorum..

genel anlamda güzel bi bölümdü.
ama bazi seylere anlam veremiyorum, mesela emir yigite neden söylemiyor sibeli?
derya ve sibel kübraya neden bu adam bize asildi, öptü demiyor?
Bu bölüm iyiden iyiye sibel/yigit sinyalleri verdiler. hic sevmedim bu hali, soguk nevaleyi yakistiramadim keremin yanina.

replikler cok güzeldi bu hafta, yazar kadroda bi degisiklik mi var acaba farkli geldi diger bölümlerden.
haftaya kübranin cöküsünü izlicez gibi bakalim.
reytingler nasil gelecek acaba, kanal d kendini asti, artik diziyi sitesine bile yüklemiyor
tekrari su saattedir kacirdiysaniz tvden izleyin diye.

edit: Reytingler gelmis, abde 3, totalde 15. Totalde düsüs yasamis galiba gecen haftaya bakarak... ben daha iyi gelir diyordum bu hafta ama olmadi,

Son düzenleme:
Evet canım aynen hatta sakallar ona yakışmmış hic0hatta keremin bir sahnesi vardı...güneşi beklerkende 10.bölümdeoynayısı vardı zeynepi optukten sonra o kadar tatlııııııııı bir erkek gülüşü görmedim ..ben cok bekledim seref meselesini ama olmadı begenmedim ve izlemiyorum..

ordaki duygulari gercekti cünkü, zeynebe bakisi dokunusu cok farkliydi.
burda hersey bi oyun, o yüzden icine sinmiyor insanin. handeyle uyumu cok baskaydi
kübraya sarilmasi, ona güzellik demesi, yüzünü oksamasi bile bi garip geliyor bana....

Back
X