- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah ah evet boyu bıraz kısa ama olsun yaaa bende cok uzun degılımtatlım kim kim bilmiyorum, sadece bir kaç kez o sarışın çocuğu gördüm pek de boyu uzun değil.
yani bi kıvaç tatlıtuğ değil : ))
evet kereme zengın rolu daha cok yakısıyodu mesela kıvanç ta aşkı memnudakı rolunden sonra tutunamadı umarım keremın oyle olmazKeremi cok seviyordum.
gunesi beklerkenden.
ama burfa iyi degil..
bişey olmadı canım kubrayla yataktayken bıttı dızı:)yaaaa sonunu kaçırdım dizinin
Ben bıraktıgımda ayaktaydılarbişey olmadı canım kubrayla yataktayken bıttı dızı:)
Evet canım aynen hatta sakallar ona yakışmmış hic0hatta keremin bir sahnesi vardı...güneşi beklerkende 10.bölümdeoynayısı vardı zeynepi optukten sonra o kadar tatlııııııııı bir erkek gülüşü görmedim ..ben cok bekledim seref meselesini ama olmadı begenmedim ve izlemiyorum..evet kereme zengın rolu daha cok yakısıyodu mesela kıvanç ta aşkı memnudakı rolunden sonra tutunamadı umarım keremın oyle olmaz![]()
Evet canım aynen hatta sakallar ona yakışmmış hic0hatta keremin bir sahnesi vardı...güneşi beklerkende 10.bölümdeoynayısı vardı zeynepi optukten sonra o kadar tatlııııııııı bir erkek gülüşü görmedim ..ben cok bekledim seref meselesini ama olmadı begenmedim ve izlemiyorum..
Evet bende ondan korkuyorumBu gerizekalı kanal d nin dizilerini izlememek lazım pat diye kaldırıveriyolar yayından çünkü.Bu da kald ırılır yakında..
bu aksam seref meselesi aksamı yupiiiii![]()
kubra gitti ya keremi boyle sahnelerde oynatmasınlar kıskanıyorummmmtoliiiiiiinnnn gitti kübraa![]()
diziyi izlemeye şimdi başlıyrm kaçırdık artk bu haftayıkubra gitti ya keremi boyle sahnelerde oynatmasınlar kıskanıyorummmm![]()
tamam pampa gecerım bu arada dızıde yıgıtın yıyısmedıgı kımse kalmadıdiziyi izlemeye şimdi başlıyrm kaçırdık artk bu haftayıözt geç bana bitince toliş
![]()
tamam pampa gecerım bu arada dızıde yıgıtın yıyısmedıgı kımse kalmadı![]()