- 23 Ekim 2011
- 19.420
- 23.891
- 598
evet gül cok guzel sibeldende daha guzel rol yapıyo ayrıca su sıbele bı ısınamadım yaAynen
yalız kübra hamile sanırım
Bide o pavyonda çalışan kızda güzel hani
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet gül cok guzel sibeldende daha guzel rol yapıyo ayrıca su sıbele bı ısınamadım yaAynen
yalız kübra hamile sanırım
Bide o pavyonda çalışan kızda güzel hani
![]()
evet banada gul cok samımı gelıyo sıbele sınır oluyorumOha nasil bi bölümdü ya, kübranin yigitin evine geldigi o sahneler cok feciydi.
ben en cok gülle olan sahneleri seviyorum, ben su an aski sadece o kadinin bakislarinda görüyorum
kanal d nın dızıyı kaldırması yakındır o zamanReytingleri totalde 16. Olmuş galiba,diğer gruplarda iyi ama totalde istediği başarıyı elde edemiyor.
Kaldırmıyacağız diye açıklama yapmış kanal d ama nedense inanmıyorum,bencede kaldırırlar.evet banada gul cok samımı gelıyo sıbele sınır oluyorum
kanal d nın dızıyı kaldırması yakındır o zaman![]()
Kanal d hep boyle yapiyo zaten gunesi beklerken caliskusu gibi yapimlari sirf inadindan bitirdi bunu baska gune almazlar eger biterse umarim kerem bidaha bu kanalla calismazabde 4, totalde 16. Ikisindede düsmüs... Böyle iyi bi yapimi yanlis günden harcicaklar bak görürsünüz.
O hayat benimin özeti bile daha fazla reyting almis, oha yani.
Bu aradatolin keremi ne güzel giydirmiyorlar mi ya... Namiga giderken giydigi takim cok güzeldi.
Gülde bankta oturuken kabaninin sapkasini giydiginde cok tatliydi.
Bu arada o kabani günesi beklerkende yagmur giymisti yanilmiyorsam, ilk bölümdede zeynebin küpesini
takmisti... Ne is anlamadim :))
Kanal d hep boyle yapiyo zaten gunesi beklerken caliskusu gibi yapimlari sirf inadindan bitirdi bunu baska gune almazlar eger biterse umarim kerem bidaha bu kanalla calismazkerem sukru mete hepsi rolune cok cok iyi oturdu bi sibel olmadi olduramiyorum ben bi turlu
keremin vucut iyi olunca ne giyse yakisiyo
![]()
dızıyı begenmedınızmı?Valla Kerem'in başarılı olacağını düşünmüştüm ama yanılmışım.Böyle bir dizide oynadıktan sonra en az Ocak 2016'ya kadar ara verip, kendini unutturması şart. Eee hali hazırda bir dizide oynarken, daha fazla para için başka bir diziyle anlaşmadan önce 10 kez düşünür artık.![]()
ALLAH be :)) Acaip bi bölüm olacak... Nihayet 2 fragman cikarmayi akil ettiler...
yupiiiiiii![]()
offff dızı gıttıkce heyecanlanıyo yaaa inşallah bıtmezzPazar gelsinn :) Yigitin hem kötü hem iyi yüzünü bi bölümde görecegiz...
offff dızı gıttıkce heyecanlanıyo yaaa inşallah bıtmezz![]()
bende soyle dusundum emır yıgıte ben deryayı soylemıycem sende kubranın cocuguna babalık yapıcaksın dıyebılır dıye dusundumaynen, asil hikaye simdi basliyor. pat diye bitirilerse kötü olur... aklimda kalir ne olacakti diye.
ins bu fragmanlar ilgi cekerde, totalde biraz artar reyting.
ay hic bi diziyi böyle kaygili izlememistim, insan izledigine sevinemiyor acaba son mu diye. ne gicik bi durum.
edit
aklima ne geldi, emir deryayi sikayet edip yigit yine hapise girmesin.. bi süre sonra cikar ve kübra cocugu aldirmamistir, emir babalik yapmistir...
Emir hukuktan vazgecmeyecegine göre, yigide hapis yolundu göründü yine,
bende soyle dusundum emır yıgıte ben deryayı soylemıycem sende kubranın cocuguna babalık yapıcaksın dıyebılır dıye dusundum![]()