şeref-siz

valla okurken bile çok üzüldüm iyi ki sizi o şekilde görmedim ..
mesafe koyarsanız anlar belki..

Kalkmis bir Popo gordum Ben okuyunca.
Inene kadar evde kahvenizi icin ayaklarinizi uzatin.
Hepimiz anayiz, ah kizim gelecek de Beni dusunup evimi temizleyecek. Aglardim herhalde mutluluktan.
bulanlarda kafaya kumanda fırlatiyor maalesef

Merhaba herkese
canım o kadar çok yanıyor ki nasıl geçer bilmiyorum
ben 10 11 yaşlarımdan beri annem çalışıyor diye ev ısleri yemek okulumdan fırsat buldukca yapardim
sonra işe başladim haftalik 1 gün iznimde benimde yaşadigim bir ev olduğu icin her zaman genel temizlik ve gerektikce elimden geldigince buyuk temizligi yaptim annemin evinde
simdi evliyim annem yorulmasin diye haftada 1 bazen 2 kez gelir evini dip kose temizler camlarini ayda 1 silerim
bu hafta abimin dugunu var cocugum oldugu icin temizlikci tutacakti cocugu tutarsan ben yaparim isini onlarin yaptigi temizligi sevmiyorum ben dedim tamam dedi
evine geldim 4 gun once duvarlarda dahil olmak uzere elimin degmedigi tek yer kalmadi burada
kiz kardesi gelmis yanina oturmaya bugun bir tek vitrin ici kalmisti onu yapiyordum bunlar sohbete daldilar kizim kucaginda agliyor bagiriyor bende anne cocuga bakmayacaksan isi birakip ben ilgileneyim dedim birden bagirmaya basladi s.carim senin yaptigin isin icine bana ne is yaptin bir vitrin sildin benimi tehdit ediyosun al cocugunada kendin bak ben yaparim isimide gucumede serefsiz haysiyetsiz nankör köpek diye bagirmaya basladi bana kumandayi aldi bana firlatti teyzemin yaninda bez elimde agzim acik baka kaldim hakaretleri gururumu incitti kızimi alip evden cikabildim sadece ayakkabilarimi bile giyemedim sinirden titremekten kendime gelemiyorum ben serefsiz lafini hakedecek ne yaptim bilmiyorum canim çok yandı nasil davranmam gerek bu durum karşısinda atsam atamiyorum satsam satamiyorum ne yapabilirim
Niye atamıyorum satamıyorum diyorsun at gitsin. Kendi çocuğunun önümde aşağılanmışsın ötesi var mı?

Bence hala akıllanmamışsınız. Ne düğünü ne uzun süresi. Affetmeyin öyle anne mi olur? Düğüne gidecekseniz de misafir gibi gider gelirsiniz.
yani dugunde mecbur gorucem ele gune karsi mecbur bir rol takinicam ama sonrasi bitik onu demek istemistim

Niye atamıyorum satamıyorum diyorsun at gitsin. Kendi çocuğunun önümde aşağılanmışsın ötesi var mı?
hayatta ondan baska tutunacak hic dalim olmadi cunku iyi kotu arkamdaki tek dag oydu nasil yapabilirim bilmiyorum inanin cok uzulecegim biliyorum atamayisimin sebebi kendim kaldiramam sanirim boyle bir yuku bilmiyorum

Bu devirde bir sıkıntı var.
Artık anneler 'anne' değil,kocalar 'adam' değil,çocuklar 'çocuk' gibi değil,kadınlar ayrı tuhaf..
Genellemiyorum elbette ama bir değişti insanlar.
Bir anne,bir anda bu kadar vicdansızca hakaretler edebilir mi?
Çok şaşırtıcı.
Ya psikolojik sorunları var.
Ya da siz yaptığınız işi gözüne sokuyorsunuz (veya o öyle algılıyor)
Bunu normal kabul edemez kimse.

Şimdi ben olsam abimin düğününü ağız tadıyla atlatır sonra anneme tavır koyardım.
İşini gücünü yapmazdım artık mesela.
Ayda bir cam silmek nedir,ben kendi evimi silmiyorum valla
o_O

Bu devirde bir sıkıntı var.
Artık anneler 'anne' değil,kocalar 'adam' değil,çocuklar 'çocuk' gibi değil,kadınlar ayrı tuhaf..
Genellemiyorum elbette ama bir değişti insanlar.
Bir anne,bir anda bu kadar vicdansızca hakaretler edebilir mi?
Çok şaşırtıcı.
Ya psikolojik sorunları var.
Ya da siz yaptığınız işi gözüne sokuyorsunuz (veya o öyle algılıyor)
Bunu normal kabul edemez kimse.

Şimdi ben olsam abimin düğününü ağız tadıyla atlatır sonra anneme tavır koyardım.
İşini gücünü yapmazdım artık mesela.
Ayda bir cam silmek nedir,ben kendi evimi silmiyorum valla
o_O
ben hic bir sey yapmadim sadece herkes cocugunu overken beni yermesi hep zoruma gitti bunun kavgasini hep verdim hicmi ovunulecek bir tarafim yoktu yani bugun inanin cocuga bem bakim bakmayacaksan demekten baska bisey demedim

ben hic bir sey yapmadim sadece herkes cocugunu overken beni yermesi hep zoruma gitti bunun kavgasini hep verdim hicmi ovunulecek bir tarafim yoktu yani bugun inanin cocuga bem bakim bakmayacaksan demekten baska bisey demedim
Anlıyorum....
Sadece annenizi anlayamıyorum...

anne sonucta ne derse desin aman konusuyo iste diyodum hep kendi kendime ama cocuk sahibi olunca anladim bir cok seyi ben insanin evladina nasil kiyamayacagini nasil takdir edebilmek icin takdir edecek bir sey aradigini ben kiymetsizmisim onu cok iyi anladim bu temizlik abimin hatirinaydi aslinda misafiri gelicek mahcup olmasin onun icin bisey yapayim diyeydi ders oldu
Üzgünüm senin için ama sen artık üzülme .dersini aldın tavrını da alırsın ..

ben aslinda abim evleniyor simdi destek olmayacagimda abim icin ne zaman biseylr yapacagim diye dusundum o mahcup olmasin diye ben yaparim dedim demez olaydim

Gayet düşünceli davranmışsın ama nerden bilecektin böyle olacağını. Neyse boşver gelmiş heyheyleri işte üzme kendini. Trip yap kırgınlığını belli et. Bu sebeple anne silinmez ama özrünü de dilet.

Anlıyorum....
Sadece annenizi anlayamıyorum...
ben anlatayim insanlarda bir aidiyet duygusu vardir ya hani bizim abimle ait oldugumuz tek yer tek limandi kendisi okadar kimsesiz okadar sahipsizdik ki kendisinden baska gidecek yerimiz hic olmadi bu onun guveni

ben anlatayim insanlarda bir aidiyet duygusu vardir ya hani bizim abimle ait oldugumuz tek yer tek limandi kendisi okadar kimsesiz okadar sahipsizdik ki kendisinden baska gidecek yerimiz hic olmadi bu onun guveni
Yine de size böyle davranma hakkı bulmamalıydı kendinde.
Çok ayıp etmiş,insan kızına böyle şeyler yapmaz.
Hele işini tutan kızına.
Ne güzel övünsün...

Ya bu kaçıncı anne konusu biri sosyal deney filan mı yapıyor biz ne ara o kadar manyaklastik tüm annelerin mi piskolojisi bozuk umarım hepsi fake dir
digerlerini bilmemde benimki fake degil bahar buhrani coktu heralde bana hep mevsim gecislerinde bunalimli insanlar daha cok bunalim atlatiyomus gibi geliyo

Back
X