- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
- Konu Sahibi chamallows
yapmayın arkadas yaaa , anne bile olsa kimsenın totsunu böyle kaldırmayın ,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ben konumuza inanmadığını için değil inanamadigim için birde ustustune yakın konular acilmisti. zaten eski üyesinin kusura bakmayın Allah yardımcınız olsundigerlerini bilmemde benimki fake degil bahar buhrani coktu heralde bana hep mevsim gecislerinde bunalimli insanlar daha cok bunalim atlatiyomus gibi geliyo
Annenize diyeceklerimi yutup, ayıp etmiş deyip geçiyorum..
Ben sizide anlamıyorum..temizlikçi tutucam dediği halde "yok ben onların yaptığını beğenmiyorum" deyip niye atlıyorsunuz?? çalışıyorsunuz hadi kendinize acımıyorsunuz, küçücük çocuğun annesiyle geçireceği zamandan çalmayın bari..
Ayrıca fazla fedakarlık, takdir edilmez..çünkü göreviniz gibi görülür.
son cumlenizde sonuna kadar haklisiniz aslinda oda temizlikci tutacagindan degil temizlik yapilmasi lazimi duyurmak icin soyledi sanki brni yokladi bem yaparim demezsem ona gore tutacakti bem yaparim diyince hic ikiletmedi neden cunku brnim gorevim degilmi haklisiniz valla ne diyimAnnenize diyeceklerimi yutup, ayıp etmiş deyip geçiyorum..
Ben sizide anlamıyorum..temizlikçi tutucam dediği halde "yok ben onların yaptığını beğenmiyorum" deyip niye atlıyorsunuz?? çalışıyorsunuz hadi kendinize acımıyorsunuz, küçücük çocuğun annesiyle geçireceği zamandan çalmayın bari..
Ayrıca fazla fedakarlık, takdir edilmez..çünkü göreviniz gibi görülür.
haklisiniz artik boyle yapacagim yaparken nankor olacagima serefsiz olacagima yapmayimda ettigi kufure degsin mademYapmayın.
Tutsun temizlikçi yaptırsın. Siz de o vakti en değerliniz evladınıza ayırın gezin eğlenin..
Ya bu kaçıncı anne konusu biri sosyal deney filan mı yapıyor biz ne ara o kadar manyaklastik tüm annelerin mi piskolojisi bozuk umarım hepsi fake dir
Tuhaflık sizde evet.iste bunu duymak isterken yillardir bir kez duyamamis olmak birde ustune bir ton hakaret kafama firlatilan kumanda tuhaflik bendemi anlamadim