şeref-siz

digerlerini bilmemde benimki fake degil bahar buhrani coktu heralde bana hep mevsim gecislerinde bunalimli insanlar daha cok bunalim atlatiyomus gibi geliyo
Yok ben konumuza inanmadığını için değil inanamadigim için birde ustustune yakın konular acilmisti. zaten eski üyesinin kusura bakmayın Allah yardımcınız olsun

Yapmayacaksiniz
Ben anlamiyorum bu nasil bir hizmetci ruhluluktur
Verecek parasini temizletecek evini

Annenize diyeceklerimi yutup, ayıp etmiş deyip geçiyorum..

Ben sizide anlamıyorum..temizlikçi tutucam dediği halde "yok ben onların yaptığını beğenmiyorum" deyip niye atlıyorsunuz?? çalışıyorsunuz hadi kendinize acımıyorsunuz, küçücük çocuğun annesiyle geçireceği zamandan çalmayın bari..

Ayrıca fazla fedakarlık, takdir edilmez..çünkü göreviniz gibi görülür.

Yapmayın.
Tutsun temizlikçi yaptırsın. Siz de o vakti en değerliniz evladınıza ayırın gezin eğlenin..

Ben sizide anlamıyorum..temizlikçi tutucam dediği halde "yok ben onların yaptığını beğenmiyorum" deyip niye atlıyorsunuz?? çalışıyorsunuz hadi kendinize acımıyorsunuz, küçücük çocuğun annesiyle geçireceği zamandan çalmayın bari..

son cumlenizde sonuna kadar haklisiniz aslinda oda temizlikci tutacagindan degil temizlik yapilmasi lazimi duyurmak icin soyledi sanki brni yokladi bem yaparim demezsem ona gore tutacakti bem yaparim diyince hic ikiletmedi neden cunku brnim gorevim degilmi haklisiniz valla ne diyim

Yapmayın.
Tutsun temizlikçi yaptırsın. Siz de o vakti en değerliniz evladınıza ayırın gezin eğlenin..
haklisiniz artik boyle yapacagim yaparken nankor olacagima serefsiz olacagima yapmayimda ettigi kufure degsin madem

Afedersiniz " Deveye diken insana ..... " yaranır lafı bir kere daha hakettiği değeri buldu .

Hayırsız , ciddi manada şerefsiz bir insan olsaydınız el üstünde tutulurdunuz .

Daha hala yok abimmiş yok misafirmiş diyorsunuz ben sinirlendim burda .

Yarın öbür gün abinizin aldığı kadın görümceniz de size aynı muameleyi yapınca gelir bir başlık da ona açarsınız . Anneniz size hakettiğiniz değeri vermemiş el kızı mı vericek

Yapma . Kendine eziyet etme güzel kardeşim . Sen bu dünyaya millete hizmet etmeye gelmedin .

Vicdanın sızlarsa ilerde bir gün; aç oku konunu, bir daha da hiç elleme. İyilikten maraz doğmuş yine.

Her zmn yaptığın için mecbur görmüş.. yaptığın kıymet bilmiyo maalesef .. yapma bundan sonra..

anne baba hakkı dıye birsey var...amma lakın ahlak diyede bırsey var...bu ahlak sadece kucuklere degil buyuklerede lazım..bu ne boyle...cok uzuldum..annenızde olsa az mesafe koyun derim.. hıc kımse bunu haketmez..uzulmeyın...

Ya bu kaçıncı anne konusu biri sosyal deney filan mı yapıyor biz ne ara o kadar manyaklastik tüm annelerin mi piskolojisi bozuk umarım hepsi fake dir

Aslında sorun şu biri cesaret ediip annesiyle ilgili konuyu aciyor daha sonra sıkıntısı olan açıyor bir ara tacizler revastaydi bu ara anneler

Erkek cocuklari elini kaldirip bir sey yapmiyorlar, birakin ev temizlemeyi. Yine de en cok onlar anneleri tarafindan el ustunde tutuluyor. Kiz cocuklari ise buyuduklerinde ellerinden geleni yaptiklarinda bile yaranamiyorlar. Temizlik yapmak gibi bir yukumlulugunuz yok, erkekler nasil kiclarini kaldirip yardim etmek yerine sofrada hizmet bekliyorsa, utulenmis camasir bekliyorsa siz de aynisini yapin, en azindan ayni mentalitede olun. Bakin ne kadar degerli olacaksiniz.

Üzüldüm sizin için insallah bir daha böyle birşeyle karsi karşıya kalmazsınız.Herkes anne olur ama herkes ana olamaz.Biraz zaman geçsin annenizde pişman olacaktır.umarim tekrarlanmaz

Satsanız da kimse almaz zaten .
Ama ben atarım da satarım da ha var ha yok ne önemi var böyle bir annenin ?

iste bunu duymak isterken yillardir bir kez duyamamis olmak birde ustune bir ton hakaret kafama firlatilan kumanda tuhaflik bendemi anlamadim
Tuhaflık sizde evet.
Yıllardır duymamışsınız şimdi mi diyecek anneniz,yada şimdi mi memnun olacak?
Temizlikçi tutacakmış,bıraksaydınız tutsaydı,sizde çocuğunuzdan 4 gün çalmazdınız.
Yapmayın cidden yapmayın.
Karısmasaydınız temizlikçi alsaydı bunları yaşamayacaktınız. Umarım ders olmuştur size.

Bir daha ömrü billah onun evinde elinize bez almazsiniz umarim. Terbiyesiz. Bir daha ne temizlige gidin ne birseye yardim edin. Insan olsun once

Kimse temizlık yapmadan ölmez. Gitmeyin yapmayın kıymetinizi anlasın daha değerli olursunuz

Back
X