şerefine aşşkımmmmm

güzel kardeşim sen de sinirliymişssin söyle bana eşin senden ayrılmak istiyor mu sence pişman olur mu bu
Güzel kardeşim,
öncelikle ne kadar hızlısın maşallah, tam attığım yorumu düzenleyip 1-2 cümle birşey ilave etmiştimki, hemen alıntıladın Öncelikle söylemeliyim ki; sapla samanı birbirine karıştırıyorsun. Sen flört ettiğin kişi tarafından sinirin yüzünden terk ediliyorsun ve ben sana flört döneminde sinirine tahammül edemeyen evlilikte edebilir miydi diyorum. Ben bu kafada bir insansam şayet ve eşimle evlenmişsem demekki flört döneminde beni sevdiği kadar tüm kötü özelliklerimi de sevmiş demektir. Bu sebeple evliliğimizde de sinirim problem olmuyor. Aksine ben sinirlendiğim zaman o geri adım atmayı, sinirimin sakinleşmesini beklemeyi çok iyi bilir. Böyle bir insan olmasa bu evlilik yürümezdi. E sonuç olarak diyorumki senin bu eski yavuklun, böyle bir insan olmadığına göre evlenseniz sizin evliliğiniz de yürümezdi. Evlenmek marifet değil; seni sevdiği kadar tüm kötü huylarını, tüm yaralı geçmişini de sevip seni herşeyinle kabul eden biriyle evlenmek marifet!
Kaçırdığın ileti düzenlememe gelince, demiştim ki;
3 yıl önce söz attığım bir adam da bana ayrılırken "seni kimse almaz" demişti. Bu lafının üzerinden 1 ay geçti mi geçmedi mi tam hatırlamıyorum; hayatımın aşkıyla tanıştım. Şimdi evli ve çokta mutluyum

Ooo neler oluyor şu hayatta. Benim eski bi sevgilim öyle düşkündü ki bana ben bile şaşırıyordum. Bikere buluşacağımızı ubutup 5 saat bekletmiştim olsun geldin ya demişti. Sonra noldu biliyor musun? Beni aldattı. Önce bi kabul edemeyip hırs yaptım ne yalan söyleyeyim. Bu sümüklü bana bunu nasıl yapar diye. Sonra geçti gitti. Bi kere aynı ortamda karşılaşıp konuştuk iyiki gidip yatmışsın o kızla ikimiz de şimdi daha mutluyuz dedim.

içtim kustum geldim sence döner mi?
Seni kimse almaz demesi zaten ,gizli kıskançlıktan seni kimsenin almasını istemediğinden.Seni ALINMAZ -ne demekse artık- olarak görüyorsa kendi niye bu kadar birlikte oldu.
Sana döner de sen onu aramaz sormazsan,hadi ordan çekersen,içip içip aramazsan :)
O içsin de seni arasın bırak.

hay ALLAH senden razı olsun arar değil mi kıskançlıktan mı söylüyordur gerçekten seni kimse almaz diye beğenmediğinden mi ooof ooff....aramicam telefonu diğer odaya koydum içmeden kapattım da...ben ona s...tiri çekeyim en iyisi..

Öncelikle öfke ile ayrılmışsanız geri döneceği günn gibi aşikar.Asıl ayrılık denen şey sessiz gelir sessiz olur.Sen ne kadar sessiz kalırsan o o kadar merak edecektir.Eğer merak etmezse zaten boşver,gitsin.
Sen bulaşma ona bence bu aralar.Bırak kendi haline.Kendini ölç tart,ne kadar istiyorsun onu,bu ilişki sana ne kattı,bitişi ne götürür,belki de yarın uyandığında diyeceksin ki iyi olmuş.

ama onunla her şeyi yaşadıktan sonra mı? bana her şeyi yaşattıktan sonra mı? kolay mı her şeyin üzerini örtüp olmamış gibi devam etmek?lanet olsun...

Ne yaşamış olursan ol,bitmesi gerekiyorsa milyon çocuktan sonra da biter.
Sen bi düşün bu adam gelecekte ne kadar iyi olur yanında olması?
Ota çöpe kızıp ayrılabiliyorsa sağlam toto yok demektir.
Ya da gerçekten uyumlu olduğunuza inanıyor musun?

uyumlu olduğumuzu düşünüyordum ama evet adet dönemimde çok sinirliydim gergindm.her adet döneminde böyle olurum.ya ne dedi biliyor musun "bunları bahane edip ayrılmazdım senden ama evliliğe hazır hissetmiyorum "dedi ban abu .önceleri ailemin ne dediği umrumda değil diyordu şimdi aile duası olmadan evlenemem ben diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…