- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Güzel kardeşim,güzel kardeşim sen de sinirliymişssin söyle bana eşin senden ayrılmak istiyor mu sence pişman olur mu bu
Benimle de dertleşir misin, SutluKahveGüzel kızım, selvi boylu kızım..
Hadi duşunu al, bi fincan kahve iç..
Sonra gel konuşalım, dertleşelim.
Bi ayılın da öyle gelin.
Benimle de dertleşir misin, SutluKahve[/QUO
Aman, derdin olmasın da sohbet edelim : )
İçmek mi dedi biri,yettttiimmmGel beraber içelim o zaman anlarız belki birbirimizi
Boyun uzunmuş kimse almamış zaten seni ,geri gelirim ben bi dolaşayım da demiş ...
Türk kahvesi iç soğuk suyla
içtim kustum geldimİçmek mi dedi biri,yettttiimmm
Seni kimse almaz demesi zaten ,gizli kıskançlıktan seni kimsenin almasını istemediğinden.Seni ALINMAZ -ne demekse artık- olarak görüyorsa kendi niye bu kadar birlikte oldu.içtim kustum geldimsence döner mi?
hay ALLAH senden razı olsun arar değil mi kıskançlıktan mı söylüyordur gerçekten seni kimse almaz diye beğenmediğinden miSeni kimse almaz demesi zaten ,gizli kıskançlıktan seni kimsenin almasını istemediğinden.Seni ALINMAZ -ne demekse artık- olarak görüyorsa kendi niye bu kadar birlikte oldu.
Sana döner de sen onu aramaz sormazsan,hadi ordan çekersen,içip içip aramazsan :)
O içsin de seni arasın bırak.
Öncelikle öfke ile ayrılmışsanız geri döneceği günn gibi aşikar.Asıl ayrılık denen şey sessiz gelir sessiz olur.Sen ne kadar sessiz kalırsan o o kadar merak edecektir.Eğer merak etmezse zaten boşver,gitsin.hay ALLAH senden razı olsun arar değil mi kıskançlıktan mı söylüyordur gerçekten seni kimse almaz diye beğenmediğinden miooof ooff....aramicam telefonu diğer odaya koydum içmeden kapattım da...ben ona s...tiri çekeyim en iyisi..
ama onunla her şeyi yaşadıktan sonra mı? bana her şeyi yaşattıktan sonra mı? kolay mı her şeyin üzerini örtüp olmamış gibi devam etmek?lanet olsun...Öncelikle öfke ile ayrılmışsanız geri döneceği günn gibi aşikar.Asıl ayrılık denen şey sessiz gelir sessiz olur.Sen ne kadar sessiz kalırsan o o kadar merak edecektir.Eğer merak etmezse zaten boşver,gitsin.
Sen bulaşma ona bence bu aralar.Bırak kendi haline.Kendini ölç tart,ne kadar istiyorsun onu,bu ilişki sana ne kattı,bitişi ne götürür,belki de yarın uyandığında diyeceksin ki iyi olmuş.
Yorumu okur okumaz gulme krizine girdim. Superdi..içtin mi naptın
uyumlu olduğumuzu düşünüyordum ama evet adet dönemimde çok sinirliydim gergindm.her adet döneminde böyle olurum.ya ne dedi biliyor musun "bunları bahane edip ayrılmazdım senden ama evliliğe hazır hissetmiyorum "dedi ban abu .önceleri ailemin ne dediği umrumda değil diyordu şimdi aile duası olmadan evlenemem ben diyor.Ne yaşamış olursan ol,bitmesi gerekiyorsa milyon çocuktan sonra da biter.
Sen bi düşün bu adam gelecekte ne kadar iyi olur yanında olması?
Ota çöpe kızıp ayrılabiliyorsa sağlam toto yok demektir.
Ya da gerçekten uyumlu olduğunuza inanıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?