- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
peki dönecek mi banaBence cevap da verme eski mesajlarını okudum sanırım ilişki artık son demlerini yaşıyor inşallah yanılıyorumdur
Hemen teslim olma bence
Bu konuda karamsarım sanki ilişki sen çok istediğin için yürüyor gibi eski yazdıklarından anladığımpeki dönecek mi banaeskisi gibi olacak mı her şey
peki bu durumda ne yapmamı istiyorsun ne tavsiye ediyorsun bana?Bu konuda karamsarım sanki ilişki sen çok istediğin için yürüyor gibi eski yazdıklarından anladığım
Çocuk sanırım Ailesinin ve çevresinin etkisiyle evlenmekten vazgeçmiş hatta bana kalırsa ilişkiyi de yürütmek istemiyor
İnşallah yanılıyorumdur
Ben olsam ne yapardım bilmiyorum onca emek Zaman sevgipeki bu durumda ne yapmamı istiyorsun ne tavsiye ediyorsun bana?
ama mesaj yzıyır seni çok seviyorum bitanem diyorBu konuda karamsarım sanki ilişki sen çok istediğin için yürüyor gibi eski yazdıklarından anladığım
Çocuk sanırım Ailesinin ve çevresinin etkisiyle evlenmekten vazgeçmiş hatta bana kalırsa ilişkiyi de yürütmek istemiyor
İnşallah yanılıyorumdur
uzak durursam koşacak mı emin misin koşacağınaBen olsam ne yapardım bilmiyorum onca emek Zaman sevgi
Ama mantıklı davranmak istiyorsan uzak dur o koşsun peşinden
Uzak durunca koşar mı bilmiyorum ama siz zorladıkça da yürümeyecek bu ilişkiuzak durursam koşacak mı emin misin koşacağına
ben 30 o 24 1 buçuk yıldır devam ediyorpekte anlamadım tüm yorumları okumadım özet geçsene konu sahibi.
nekadarlık bi ilişkiydi ?
yaşlarınız kaçtı?
neden gitti boyun uzun diye değil herhalde ?
o çok mu kısacıktı?
sıkıntı neydi ?
geri dönerse hala neden istiyosun ki onu ?
korkağın tekiymiş hem belkide hayatına biri girmiştirde bırakmıştır seni nerden bileceksin ?
cevap vermeye bilirsin bu sorulara tabiiii
bende çok sinirliyimdir, hele bahsettiğimiz dönemde bazen ağzım çıkanı kulağım duymaz sonra hatırlamam bile okadar bi sinirli olurum,ben 30 o 24 1 buçuk yıldır devam ediyor
ayrılma sebebimiz benim adet döneminde sinirli olmam
geri dönerse istiyorum çünkü o aslıdna beni çok seviyordu ve benim istediğim gibi bir insandı.
evlilik zor mu geldi sence? önceleri umrumda değil ailem ne derse desin diyen insan şu anda ailemin onayı olmadan nasıl evlenicem diyoryorumlarını bekliyorum
gitti.
kuş uçtu cik cik cik ciiikk....
güya nikah yapacaktık sinirli davranışlarımı bahane etti hazır değilim dediç...
ama sen kendini düzelt züleyha gibi dön bana ben senin yufusun olsurum diyor kki o bana
ama soğuk davranıyor o bana ama ban soğuk davranamaz ki beni çok sevdi
hala seviyor mudur acaba
bana dedi ki seni kimse almaz ki boyun çok uzun dedi (1.84)
Aman istemiyorsa koy sende kapiya canim adam mi kalmadi ulkede daha genciz cok sukur aa
nerde moktan adam var vazgeçilmez görünüyo gözümüze zaten. sanki kalmamış gibi böyle zombi şeklinde peşinden gidiyoruz ne meraklıyız derde kedere.
çok kötü hissediyorum eskisi gibi olmaz mı yine çok sevmez mi dönmez mi her şey geriye
sen iyi misin yukarı baksana tüm sorularına cevap verdimsorularıma cevap vermedin niçin ?
eğer ki buraya dadanan haydar abilerdensen
adet dönemime denk gelmediğin için! seni sakince uğurlayabilirim.
inşallahta geri dönmez adam! haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?