yaran cok tazee Allah annenne rahmet eylesin kendini yalniz hiss etmen aldigin darbe cok agiri ondandir sadece kendine kapanma zamanla cikicaksin bu depresiyadan inan zaman en guzel ilacdr 5 yillki bir ask yarasi 2 ayda oyle kolay gecmiyor zamanla gouceksin her gun bir az daha unutyorsun. boyle bir gunde seni terk eden biri zaten insan diyl burak sevgiyi askiBeş yıll yaa her gün birbirimizin gözünün içine bakardık. Hani beni çok seviyordu hani ben onun karısıydım sevgilisiydim yok herşeyiydim. Hani bi annesi bide bendim noldu şimdi ne değişti.2 ay oldu aramadı. Demek ki öyle değilmiş işte kötü günler olunca arkasına bile bakmadan kaçılıyomuş. Bütün söylenenler yalanmış. Annemi kaybettim yaa ben böyle bir zaman da çekti gitti. Dün akşam dayanamadm saydırmak için aradım açmadı o.çocuğu telefonu. Kalbim öyle acıyor ki. Anlatamam. Hadi kendi gitti kendini bitirdi ben niye bitiyorum. Neden hayatıma devam edemiyorum. Neden hala onu düşünüyorum...
Biri yazmisti gormustum. Cok hosuma gitmisti sana da ben yazayim. At gibi giden it gibi geri gelir diye... :)
uzme kendini. Babana bile guvenme demisler evet sevmissin ama el oglu iste. Kiymet vereni zor bulunur...
Biri yazmisti gormustum. Cok hosuma gitmisti sana da ben yazayim. At gibi giden it gibi geri gelir diye... :)
uzme kendini. Babana bile guvenme demisler evet sevmissin ama el oglu iste. Kiymet vereni zor bulunur...
Niye gitti bu hale gelmenizin sebebi neydi ayrıca başın sağolsun
Haline şükret bence senden daha kötüleri de var. 6 sene konuştuk 2 senedir de nişanlıydık benimkiyle bak 7 sene koskoca 7 sene. Annesi bitirdi . Gelip kendisi demedi bile bitti diye. Üstelik seneyede düğünüm olacaktı.. 3 gün oldu daha ben de toparlanmaya çalışıyorum. Seni anlıyorum neler hissettigini hatta burada benimle derdi benzeyenlere sarılıp ağlayasım var..
Geçer geçmese bile unutursun.. başın sağlsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?