• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şerefsiizzzzzzz.....

diğer konuna da yazmıştım yine yazacağım.
sen anneni kaybettin.
anneni.
sevgilini kaybetmek ne ki?
bak bende annemi kaybettim ve yıllar oluyor.
bir şeye çok üzüldüğüm zaman annemin yokluğunu hatırlıyorum ve diyorum ki;
çisem sen hayatta herbişeyim dediğin kişiyi kaybettin gerisi sana vız gelir.
allahım babam ve kardeşimin yokluğuyla sınmasın beni.
şuan evliyim kocamla ayrılsak elbette çok üzülürüm.
çok seviyorum kocamı.
lakin sil baştan başlayıp yeni hayatlar kurabilirim.
telafisi olmayan ve hiç geçmeyecek olan acı annesizliğinin acısı.

kesinlikle annemin yerini zaten hiçbişey dolduramaz ben annemle her gün yaşıyorum. Onun emanetlerine iyi bakmaya çalışıyorum. Onsuz her gün zaten işkence... Ama üzüldüğüm konu şerefsizliklere gelemiyorum. Akrabalarımız artık kapımız açmıyor. Bide bunu bana en yakınım dediğim yapıyor canım acıyor. Acım dahada katlanıyor.

Başın sağ olsun. Muhtemelen anneni kaybettiğin için bir boşluktasın ve insan sevdiklerinin, yakın bildiklerinin desteğine en çok böyle zamanlarda ihtiyaç duyar. Dost kara günde belli olur derler ya. Sevinmelisin bence, gidenin ne mal olduğunu gördün karakteri gün yüzüne çıkmış en azından.

kesinlikle annemin yerini zaten hiçbişey dolduramaz ben annemle her gün yaşıyorum. Onun emanetlerine iyi bakmaya çalışıyorum. Onsuz her gün zaten işkence... Ama üzüldüğüm konu şerefsizliklere gelemiyorum. Akrabalarımız artık kapımız açmıyor. Bide bunu bana en yakınım dediğim yapıyor canım acıyor. Acım dahada katlanıyor.
akrabalarinida bos ver yasadik biz de onlari 18 yasindadyim kardesi 13 babam kanserden vifat etdi kimse cenazeden sonra acmadi kapimizi annem ve biz 2 kardes yasamagi oyrendik heyat insani oyle yapiyor ki zamanla artik insanlari atdiklari kaziklara soyledileri yalanlara guluyorsun evet inan artik icin acimiyorm bile sadece kayp etdiyin anen babanin yeri hic bir zaman bir kimse doluramaz hep sizlayacak o yuzden akrabani da o salak seviglin de bos ver

Allah Rahmet eylesin anneciğine...

Böyle zamanlarda giden biri olmasın zaten hayatında, düşünmeye bile değmez.

maalesef öküz öldü ortaklık bitti oluyor.
bence sen bu adama fazla sarıyorsun.
kendine uğraş bul.
düşünmemeye çalış.

Beş yıll yaa her gün birbirimizin gözünün içine bakardık. Hani beni çok seviyordu hani ben onun karısıydım sevgilisiydim yok herşeyiydim. Hani bi annesi bide bendim noldu şimdi ne değişti.2 ay oldu aramadı. Demek ki öyle değilmiş işte kötü günler olunca arkasına bile bakmadan kaçılıyomuş. Bütün söylenenler yalanmış. Annemi kaybettim yaa ben böyle bir zaman da çekti gitti. Dün akşam dayanamadm saydırmak için aradım açmadı o.çocuğu telefonu. Kalbim öyle acıyor ki. Anlatamam. Hadi kendi gitti kendini bitirdi ben niye bitiyorum. Neden hayatıma devam edemiyorum. Neden hala onu düşünüyorum...
acın daha taze ondandır daha guclu bı sen olarak hayatına devam et

diğer konuna da yazmıştım yine yazacağım.
sen anneni kaybettin.
anneni.
sevgilini kaybetmek ne ki?
bak bende annemi kaybettim ve yıllar oluyor.
bir şeye çok üzüldüğüm zaman annemin yokluğunu hatırlıyorum ve diyorum ki;
çisem sen hayatta herbişeyim dediğin kişiyi kaybettin gerisi sana vız gelir.
allahım babam ve kardeşimin yokluğuyla sınmasın beni.
şuan evliyim kocamla ayrılsak elbette çok üzülürüm.
çok seviyorum kocamı.
lakin sil baştan başlayıp yeni hayatlar kurabilirim.
telafisi olmayan ve hiç geçmeyecek olan acı annesizliğinin acısı.
Ben de aynıyım onu anlıyorum. Şuan ona annesi hala var gibi geldiği için üzülüyo. Kabullenemiyosun. O hala var gibi oluyo. Bide sevgisizlikten sığıncak liman arıyosun.

E o da yaşayanlardan olmak zorunda.... Maalesef ki onlar da bunu bildiğinden napsam katlanır diyo. İlgilenmiyolar

Beş yıll yaa her gün birbirimizin gözünün içine bakardık. Hani beni çok seviyordu hani ben onun karısıydım sevgilisiydim yok herşeyiydim. Hani bi annesi bide bendim noldu şimdi ne değişti.2 ay oldu aramadı. Demek ki öyle değilmiş işte kötü günler olunca arkasına bile bakmadan kaçılıyomuş. Bütün söylenenler yalanmış. Annemi kaybettim yaa ben böyle bir zaman da çekti gitti. Dün akşam dayanamadm saydırmak için aradım açmadı o.çocuğu telefonu. Kalbim öyle acıyor ki. Anlatamam. Hadi kendi gitti kendini bitirdi ben niye bitiyorum. Neden hayatıma devam edemiyorum. Neden hala onu düşünüyorum...
üzüldüm.yanına kalamz elbette ..Hevesini almış. ya da başka biri olabilir.Hayatta herşeyin çaresi var hayatınıza en güzel şekilde devam edin hayat devam ediyor.Allah yarına bırakır da yanına bırakmaz böyle bir kalleşliğin .insanız beşeriz şaşarız senin sucun değil ki olanla öle ne çare yok üzülmek yerine bir silkelen kendine gel güçlü ol işin gücünde iyyimişşş

Ben de aynıyım onu anlıyorum. Şuan ona annesi hala var gibi geldiği için üzülüyo. Kabullenemiyosun. O hala var gibi oluyo. Bide sevgisizlikten sığıncak liman arıyosun.

E o da yaşayanlardan olmak zorunda.... Maalesef ki onlar da bunu bildiğinden napsam katlanır diyo. İlgilenmiyolar

Çok iyi anlattın. Kardeşlerimden başka bir limanım yok artık, zaten onlar benim herşeyim. Ben hep hayatımı aileme ve o pisliğe göre yaşadım. Birden annemle birlikte oda gitti. Annem bizi terketmedi eğer elinde olsaydı asla gitmezdi. İyi ki benim annemdi hiç üzmedi bizi bir paspas olmadı altımıza hiç doyamadık. Bende her gün açar telefon ona ağlardım hep onunla dertleşirdim. Bunu bile bile gitti.

canım hani derler ya alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..
içinden atmaya çalış ona hissettiğin tüm duyguları kin öfke nefret hatta sevgi bile. sende kalırsa ağırlık olur. zamanla geçecektir inşallah.
annenin mekanı cennet olsun

Başın sağolsun canım ama çok ağır kelimeler bunlar :KK12:

herkesin duygu yoğunluğu farklı oluyor.
annemi kaybettiğim zamanları düşündüm de..
bir ay boyunca odama kapanıp ne kimseyi gördüm nede tek kelime ettim insanlarla.
sadece banyo kahve ve sigara üçleminde gidip gelmiştim..
halihazırda devam eden bi ilişkim vardı.
hergün beni görmeye geldiğinde onu odama almadım.
yaşadığım acı öyle büyüktü ki hafızam gidip geliyordu..
bir yıl kadar devam etti bu süreç.
3 kez intihar girişiminde bulundum.
hiç bir şey yemediğim için direncim düştükçe ve açlığın etkisiyle otuz dokuz kiloya kadar düştüm.
en son yani üçüncü intihar girişimimden sonra gözlerimi hastanede açtığımda kardeşim annemi kaybettim ikinci annemi kaybetmek istemiyorum sen ölünce bize kim annelik yapacak dediğinde kendime geldim.
bi yerden başlamalıyım diyerek psikolojik destek ve ilaç kullanmaya başladım.
ha bu süreçte ilişkim devam ediyordu..
hergün gelip beni görmeye ve benle konuşmaya çalışıyordu.
benimse düşündüğüm tek şey içimin cayır cayır yandığıydı..
bu arada bizim düğün tarihimiz belirlenmiş ve düğün salonuyla anlaşılmıştı.
yani demem o ki;
aşk acısından kimse ölmez.
hangi aşkın acısı öldürmüş ki senin ki öldürsün.
o adam senin zor zamanında yanında olmamış kaçmış gitmiş ve sen ona buradan şerefsiz yazarken bile onu fazlasıyla muhimsiyorsun.
karşına daha niceleri çıkacaktır.
yapma bunu kendine.

o adam senin zor zamanında yanında olmamış kaçmış gitmiş ve sen ona buradan şerefsiz yazarken bile onu fazlasıyla muhimsiyorsun.
karşına daha niceleri çıkacaktır.
yapma bunu kendine.[/QUOTE]

haklısın atlatmaya çalışıyrm işte sen en azından acını rahatça yaşayabilmişsin kızkardeşimle benim öyle kenimizi depresyona bırakmak gibi bir zamanımız hiç olmadı. Babam felç geçirmişti annem hastayken ve 9 yaşında kardeşim vardı. Cenazede ağlayamadık bile hep babam beyza hep onlar teyzelerim kıçlarını yırttılar bizde babamla beyzayı sakinleştirmekle meşguldük. Cenazeden sonrada herkes kendi götünü düşündü. Şimdi ikimizde çalışıyoruz bir koşuşturmanın içindeyiz. Allah güç verdiği sürece onlara annemin yokluğunu hissetirmemeye çalışıyoruz. Ben annemi kaybettiğim gün bile babamın ilaçları elimde, tansiyonunu şekerini ölçüyordum. Hiç acımı bile yaşayamadım. Aynı şeyi arkadaşım yaşadı ben günlerce evlerinden çıkmadım. Hiç bırakmadım onu. neyse öyle işte...

Basınız sağolsun.
Anne her şeydir bir insan için.
Bebekken de muhtaciz onlara koca kazıkken de..

Sen anneni kaybetmisken aşk acısı nedir?
Daha güzel bir aşk tanıdığında ne salakmisim ne ağladım onun için diyeceksin.

Onun yerini dolduranlar çok olur. Annenin yerini dolduran olmaz.

Kötü söz edecek kadar bile değer vermen hata. Gitmek isteyene yol verip hayatına sarılacaksın. Kimse için degmez inan..

Başın sağ olsun da
Ağzını da bozma istersen, annesinin ne suçu var bilmem ne çocuğu yazmışsın

Başın sağ olsun da
Ağzını da bozma istersen, annesinin ne suçu var bilmem ne çocuğu yazmışsın

yok annesine demek istemedim aslında annesini bir suçu yok tabiki o sinirle yazılmış bişey kelime anlamına takılma ben beddua bile etmiyorum ailesine gelir diye. Allaha havale ettim.

İlk zor günde kaçmış işte. Evlilikte hastalık var, sağlık var, bir gün iflas etseniz bir gün bir şey olsa yine aynı şeyi yapacakmış. Rabbim size önceden göstermiş, şükredin... Aramayın da hiç illa birşey sölemek istiyorsanız kağıtlara yazın, o kişi bunlara bile değmez..

Back
X