Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diğer konuna da yazmıştım yine yazacağım.
sen anneni kaybettin.
anneni.
sevgilini kaybetmek ne ki?
bak bende annemi kaybettim ve yıllar oluyor.
bir şeye çok üzüldüğüm zaman annemin yokluğunu hatırlıyorum ve diyorum ki;
çisem sen hayatta herbişeyim dediğin kişiyi kaybettin gerisi sana vız gelir.
allahım babam ve kardeşimin yokluğuyla sınmasın beni.
şuan evliyim kocamla ayrılsak elbette çok üzülürüm.
çok seviyorum kocamı.
lakin sil baştan başlayıp yeni hayatlar kurabilirim.
telafisi olmayan ve hiç geçmeyecek olan acı annesizliğinin acısı.
akrabalarinida bos ver yasadik biz de onlari 18 yasindadyim kardesi 13 babam kanserden vifat etdi kimse cenazeden sonra acmadi kapimizi annem ve biz 2 kardes yasamagi oyrendik heyat insani oyle yapiyor ki zamanla artik insanlari atdiklari kaziklara soyledileri yalanlara guluyorsun evet inan artik icin acimiyorm bile sadece kayp etdiyin anen babanin yeri hic bir zaman bir kimse doluramaz hep sizlayacak o yuzden akrabani da o salak seviglin de bos verkesinlikle annemin yerini zaten hiçbişey dolduramaz ben annemle her gün yaşıyorum. Onun emanetlerine iyi bakmaya çalışıyorum. Onsuz her gün zaten işkence... Ama üzüldüğüm konu şerefsizliklere gelemiyorum. Akrabalarımız artık kapımız açmıyor. Bide bunu bana en yakınım dediğim yapıyor canım acıyor. Acım dahada katlanıyor.
maalesef öküz öldü ortaklık bitti oluyor.kesinlikle annemin yerini zaten hiçbişey dolduramaz ben annemle her gün yaşıyorum. Onun emanetlerine iyi bakmaya çalışıyorum. Onsuz her gün zaten işkence... Ama üzüldüğüm konu şerefsizliklere gelemiyorum. Akrabalarımız artık kapımız açmıyor. Bide bunu bana en yakınım dediğim yapıyor canım acıyor. Acım dahada katlanıyor.
acın daha taze ondandır daha guclu bı sen olarak hayatına devam etBeş yıll yaa her gün birbirimizin gözünün içine bakardık. Hani beni çok seviyordu hani ben onun karısıydım sevgilisiydim yok herşeyiydim. Hani bi annesi bide bendim noldu şimdi ne değişti.2 ay oldu aramadı. Demek ki öyle değilmiş işte kötü günler olunca arkasına bile bakmadan kaçılıyomuş. Bütün söylenenler yalanmış. Annemi kaybettim yaa ben böyle bir zaman da çekti gitti. Dün akşam dayanamadm saydırmak için aradım açmadı o.çocuğu telefonu. Kalbim öyle acıyor ki. Anlatamam. Hadi kendi gitti kendini bitirdi ben niye bitiyorum. Neden hayatıma devam edemiyorum. Neden hala onu düşünüyorum...
Ben de aynıyım onu anlıyorum. Şuan ona annesi hala var gibi geldiği için üzülüyo. Kabullenemiyosun. O hala var gibi oluyo. Bide sevgisizlikten sığıncak liman arıyosun.diğer konuna da yazmıştım yine yazacağım.
sen anneni kaybettin.
anneni.
sevgilini kaybetmek ne ki?
bak bende annemi kaybettim ve yıllar oluyor.
bir şeye çok üzüldüğüm zaman annemin yokluğunu hatırlıyorum ve diyorum ki;
çisem sen hayatta herbişeyim dediğin kişiyi kaybettin gerisi sana vız gelir.
allahım babam ve kardeşimin yokluğuyla sınmasın beni.
şuan evliyim kocamla ayrılsak elbette çok üzülürüm.
çok seviyorum kocamı.
lakin sil baştan başlayıp yeni hayatlar kurabilirim.
telafisi olmayan ve hiç geçmeyecek olan acı annesizliğinin acısı.
üzüldüm.yanına kalamz elbette ..Hevesini almış. ya da başka biri olabilir.Hayatta herşeyin çaresi var hayatınıza en güzel şekilde devam edin hayat devam ediyor.Allah yarına bırakır da yanına bırakmaz böyle bir kalleşliğin .insanız beşeriz şaşarız senin sucun değil ki olanla öle ne çare yok üzülmek yerine bir silkelen kendine gel güçlü ol işin gücünde iyyimişşşBeş yıll yaa her gün birbirimizin gözünün içine bakardık. Hani beni çok seviyordu hani ben onun karısıydım sevgilisiydim yok herşeyiydim. Hani bi annesi bide bendim noldu şimdi ne değişti.2 ay oldu aramadı. Demek ki öyle değilmiş işte kötü günler olunca arkasına bile bakmadan kaçılıyomuş. Bütün söylenenler yalanmış. Annemi kaybettim yaa ben böyle bir zaman da çekti gitti. Dün akşam dayanamadm saydırmak için aradım açmadı o.çocuğu telefonu. Kalbim öyle acıyor ki. Anlatamam. Hadi kendi gitti kendini bitirdi ben niye bitiyorum. Neden hayatıma devam edemiyorum. Neden hala onu düşünüyorum...
Ben de aynıyım onu anlıyorum. Şuan ona annesi hala var gibi geldiği için üzülüyo. Kabullenemiyosun. O hala var gibi oluyo. Bide sevgisizlikten sığıncak liman arıyosun.
E o da yaşayanlardan olmak zorunda.... Maalesef ki onlar da bunu bildiğinden napsam katlanır diyo. İlgilenmiyolar
Çok iyi anlattın. Kardeşlerimden başka bir limanım yok artık, zaten onlar benim herşeyim. Ben hep hayatımı aileme ve o pisliğe göre yaşadım. Birden annemle birlikte oda gitti. Annem bizi terketmedi eğer elinde olsaydı asla gitmezdi. İyi ki benim annemdi hiç üzmedi bizi bir paspas olmadı altımıza hiç doyamadık. Bende her gün açar telefon ona ağlardım hep onunla dertleşirdim. Bunu bile bile gitti.
Başın sağolsun canım ama çok ağır kelimeler bunlar![]()
Alla sana sabir versin valla bu dönyada hic bişinin garantisiyok zaten encok yaralari sevdiklerimizden aliyorun aneden başka yaryokMekani Cennet olsun Annenin amin
Başın sağ olsun da
Ağzını da bozma istersen, annesinin ne suçu var bilmem ne çocuğu yazmışsın