- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
Bu mesela annesinin suçu ne ki?Dün akşam dayanamadm saydırmak için aradım açmadı o.çocuğu telefonu.
Kızgın olabilirsin ama sende bir bayansın yarın ileride sende anne olacaksın bence sana yakışmamış bu kelime.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu mesela annesinin suçu ne ki?Dün akşam dayanamadm saydırmak için aradım açmadı o.çocuğu telefonu.
Cok zayıf karakterli biriymiş. Hiç tanımadığımız bırı vefat etse insanın kalbi acıyor. Ki o 5 yıllık arkadasının annesı vefat etmiş bırakıp gıdebılıyor. Bazıları güçsüz olduğu için iyi gunde yanında olup kötu gunu kaldıramayıp gıder. Ona bence ağır gelmiş. Benımde vardı. Neseli oldugum zamanlar gunde 5-6 kere arar,keyfım olmayınca aramazdı. Var bunlardan.Beş yıll yaa her gün birbirimizin gözünün içine bakardık. Hani beni çok seviyordu hani ben onun karısıydım sevgilisiydim yok herşeyiydim. Hani bi annesi bide bendim noldu şimdi ne değişti.2 ay oldu aramadı. Demek ki öyle değilmiş işte kötü günler olunca arkasına bile bakmadan kaçılıyomuş. Bütün söylenenler yalanmış. Annemi kaybettim yaa ben böyle bir zaman da çekti gitti. Dün akşam dayanamadm saydırmak için aradım açmadı o.çocuğu telefonu. Kalbim öyle acıyor ki. Anlatamam. Hadi kendi gitti kendini bitirdi ben niye bitiyorum. Neden hayatıma devam edemiyorum. Neden hala onu düşünüyorum...
Karısimiydin? ?? Nasıl karısı? Nikahli mi?Beş yıll yaa her gün birbirimizin gözünün içine bakardık. Hani beni çok seviyordu hani ben onun karısıydım sevgilisiydim yok herşeyiydim. Hani bi annesi bide bendim noldu şimdi ne değişti.2 ay oldu aramadı. Demek ki öyle değilmiş işte kötü günler olunca arkasına bile bakmadan kaçılıyomuş. Bütün söylenenler yalanmış. Annemi kaybettim yaa ben böyle bir zaman da çekti gitti. Dün akşam dayanamadm saydırmak için aradım açmadı o.çocuğu telefonu. Kalbim öyle acıyor ki. Anlatamam. Hadi kendi gitti kendini bitirdi ben niye bitiyorum. Neden hayatıma devam edemiyorum. Neden hala onu düşünüyorum...
Hiç birşey geçmiyor. Zamanla unutuluyor hepsi dert etmeBeş yıll yaa her gün birbirimizin gözünün içine bakardık. Hani beni çok seviyordu hani ben onun karısıydım sevgilisiydim yok herşeyiydim. Hani bi annesi bide bendim noldu şimdi ne değişti.2 ay oldu aramadı. Demek ki öyle değilmiş işte kötü günler olunca arkasına bile bakmadan kaçılıyomuş. Bütün söylenenler yalanmış. Annemi kaybettim yaa ben böyle bir zaman da çekti gitti. Dün akşam dayanamadm saydırmak için aradım açmadı o.çocuğu telefonu. Kalbim öyle acıyor ki. Anlatamam. Hadi kendi gitti kendini bitirdi ben niye bitiyorum. Neden hayatıma devam edemiyorum. Neden hala onu düşünüyorum...
Bu mesela annesinin suçu ne ki?
Kızgın olabilirsin ama sende bir bayansın yarın ileride sende anne olacaksın bence sana yakışmamış bu kelime.
Canim o aramadi peki sen de mi aramadin. Belki basina birsey gelmistir. Once guzel konus baktin ki bise yok saydir artik. Sonrada bosver gitsin moralini bozma
Lütfen kimseye gittiğinde hsyatınız duracak kadar bağlanmayın. Evlenmeden kimse kimsenin karısı/kocası olamaz, olmamalı. Yerinde ve zamanında yaşandığında yıkımı büyük olmuyor. Allsh rahmet eylesin. Biz bu dünyaya tek geldik tek gidiyoruz. Kıyamet gününde anne yavrusunu hatırlamazmış, böyle bir durumda sevgili nedir ki?
Karısimiydin? ?? Nasıl karısı? Nikahli mi?
Beş yıll yaa her gün birbirimizin gözünün içine bakardık. Hani beni çok seviyordu hani ben onun karısıydım sevgilisiydim yok herşeyiydim. Hani bi annesi bide bendim noldu şimdi ne değişti.2 ay oldu aramadı. Demek ki öyle değilmiş işte kötü günler olunca arkasına bile bakmadan kaçılıyomuş. Bütün söylenenler yalanmış. Annemi kaybettim yaa ben böyle bir zaman da çekti gitti. Dün akşam dayanamadm saydırmak için aradım açmadı o.çocuğu telefonu. Kalbim öyle acıyor ki. Anlatamam. Hadi kendi gitti kendini bitirdi ben niye bitiyorum. Neden hayatıma devam edemiyorum. Neden hala onu düşünüyorum...
benim eşimde kapanmamı istemiyor bir yanım kapan diyor bir yanım eşim diyor çıkmazdayım kapansam beni terk edecek zaar.belkide ondan ısrarlı kapanma illa diyor adam beni sevmiceğini düşünüyor herhal