Şerefsiz köpek beni manyak etti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ilkokulda sıra arkadaşımda bana saçın ne güzel demişti.resmen gururumla ve namusumla oynamış vayy hainnn

Muhafazakâr denilince ne anlıyorsunuz ben geleneksel bir aileden geliyorum bunu belirtmenin nesi yanlış
Geleneksel aileden gelince adam sizinle birlikte olmak zorunda mı , sevmek , evlenmek zorunda mı ? Geleneksel olmanıza dair detay buluşmaya ne katıyor ?

Bence evlilik vaadiyle kandırılmak istiyor, ona hazırlamış kendisini. Baştan edeyim hakaretimi demiş.
Kandırıldım komşular yetişin ayağı diyorsun ahahaha
Hiç aklıma gelmemişti, dur ben bunu hayatımda kullanayım.
Peşin peşin küfürler de cabası, insan stres atar ne güzel

Kandırıldım komşular yetişin ayağı diyorsun ahahaha
Hiç aklıma gelmemişti, dur ben bunu hayatımda kullanayım.
Peşin peşin küfürler de cabası, insan stres atar ne güzel

Yani aslında adam inanılmaz dürüst. Yazıyı tekrar okudum, konu sahibine sen evlenilecek birisin demiş, benim evlenebileceğim birisin dememiş ki. Sen evlenilecek birisin, ama benim evlenmeye niyetim yok, en iyisi gel bi çay içelim diyor bence.
Bizim konu sahibi de neredeyse gelinlik giyip gidecek.

Amacının ne önemi var. Kendini muhafazakar olarak tanımlayan bir insanın (ki çocuğun arsızlığı muhafazakar olmayan insanlar için de fazla) böyle biriyle görüşmemesi gerekir. Siz bu kişiden bal gibi hoşlanmışsınız. Kendine cekiduzen verse meyledersiniz diye düşünüyorum. Allah'tan evlilik düşünmüyor da sizin de aklınız karışmıyor

Muhafazakâr denilince ne anlıyorsunuz ben geleneksel bir aileden geliyorum bunu belirtmenin nesi yanlış

valla ben senin niye eleştirildiğini,dalga geçildiğini anlamadım, her şey bekaret muhafazakarlık değil evet ama ben bu devirde sizin gibi inandığı gibi yaşayan insanlara da çok buyuk saygı besliyorum.
yazışmışsın hoşlanmışsın, bir ciddiyet, en azından saygılı bir tavır beklemişsin, çunku insan hoşlandığı erkeğin ağzından ne kadar çok ilişki yaşadığını kızlarla gönul eğlendirdim dediğini duymak istemez.
asla böyle bir insanla olma zaten.
muhafazakar olduğunu belirtmen zinaya karşı, daha önce sevgilisi olmamış, inancına göre yaşayan bir insan olduğunu belirtmek için, bunun nesi kötu anlamadım.
zina yapmamış, içkisi kumarı olmayan, namazında niyazında bir insanla birlikte olmak evlenmek istiyorsun anladığım kadarıyla, kendin de bu minvalde bir hayat suruyorsun, inşallah istediğin olur.
ben muhafazakar değilim ama bu devirde senin gibi inancına göre yaşayanlara da çok kıymet veriyorum.

Ne güzel herşeyin farkındasın aslında şu konuyu açmak için harcadığın süreye bile değmez unut gitsin...

Evde pembik çeyiz sunumları hayallerine dalmadıysa ne olayım
‘Sen bunların bardaklarıyla içme, bak ben her şeye hazırım diye danteller tepsiler’ diye önüne koyarmış cafede

Niye şerefsiz köpek oldu, hala anlamadım.
Konu sahibi evlenilecek kız olduğundan, yalan dünya Nurhayat gibi her erkeğin son ‘ev kızı’ olarak gördüğü bir nesli tükenen kadın iken, oradan yıldırım nikahına ulaşmayı ümit etti herhalde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…