- 10 Nisan 2014
- 42.652
- 114.117
- 798
ilkokulda sıra arkadaşımda bana saçın ne güzel demişti.resmen gururumla ve namusumla oynamış vayy hainnnYaşam tarzınızın uymadığını biliyormuşsun zaten adam camii hocasıyım dememiş ki . Hoş yaptığı bişeyde yok sanırım ilk ve tek aşkını anlatmış, flört ederken insan kendinden bahseder. Acılarından kendinden ilişkilerinden hayata bakışından bahseder. Adam normal dümdüz adam ya , iltifat bile etmiş ayrılırken. Öpüşmeye mi kalktı eve mi gidelim dedi, evlilik teklif etti de nikah masasından mı döndü?
Geleneksel aileden gelince adam sizinle birlikte olmak zorunda mı , sevmek , evlenmek zorunda mı ? Geleneksel olmanıza dair detay buluşmaya ne katıyor ?Muhafazakâr denilince ne anlıyorsunuz ben geleneksel bir aileden geliyorum bunu belirtmenin nesi yanlış
Yine mi fake yedik ya öffffffffff.Ekşi’den gelen kamiller durdurulamıyordu. Açlıktan sanal kk bile dadandınız
geleneksellik kriterleri neler ben en çok onu merak ettimGeleneksel aileden gelince adam sizinle birlikte olmak zorunda mı , sevmek , evlenmek zorunda mı ? Geleneksel olmanıza dair detay buluşmaya ne katıyor ?
Sizin amacınız ne, ben onu anlamadım.
Bu adamla bir şey mi yaşamak istiyorsunuz bile bile, yoksa direkt nikah dairesi mi?
içki içmemek , hiç sevgili olmaması, karşı cinsle yazışmalarda hep düğünlerden bahsetmekgeleneksellik kriterleri neler ben en çok onu merak ettim
Kandırıldım komşular yetişin ayağı diyorsun ahahahaBence evlilik vaadiyle kandırılmak istiyor, ona hazırlamış kendisini. Baştan edeyim hakaretimi demiş.
Kandırıldım komşular yetişin ayağı diyorsun ahahaha
Hiç aklıma gelmemişti, dur ben bunu hayatımda kullanayım.
Peşin peşin küfürler de cabası, insan stres atar ne güzel
aynı fikirdeyim böyle konular beni benden alıyor resmen içimden bir canavar çıkıyor tamm eğlenmelik konu diyor o yüzden artık yazmayacağım affBu konu yüzünden banlanmaya niyetim yok ben gider
Yine mi fake yedik ya öffffffffff.
Muhafazakâr denilince ne anlıyorsunuz ben geleneksel bir aileden geliyorum bunu belirtmenin nesi yanlış
Ne güzel herşeyin farkındasın aslında şu konuyu açmak için harcadığın süreye bile değmez unut gitsin...!Merhabalar
Ben muhafazakâr bir kızım, onun benim için ne kadar yanlış bir insan olduğunu bilmeme rağmen birinden hoşlanıyordum.
Onunla tanisikligimiz geçmişten geliyor.
Benden hoşlandığını düşünüyordum çünkü yazismalarimizda hep bir kıvılcım bekliyor gibiydi.
Ben de sert bir kızım hemen yüz verebilen biri degilimdir.
Ona rağmen hep bir imalar yok sen evlenilecek kızsın söylesin, böylesin demeler.
hiçbir zaman evlilik konusunu ben açmadım, kendisi açtığı zamanda lafı evirir çevirdim.
Buluşmak için ısrar etti, pandemi de olsa gittim buluşmaya.
Hayatı o kadar hızlı yaşamış ki genç yaşında kalbi kararmış...
Bir başladı anlatmaya; insanda arlanma olur meşrebi mübarek arşa çıkmış, ne utanması ne sıkılması kalmış, ağzının ayarı yok bir kızla nasıl konuşulur fikri yok.
Konuştu,konuştu anlattı...
Sıra eski gönül maceralarına geldi hic uzun iliskisi olmamış en uzun 1 yıl olmuş, ona çok aşıkmış ama iş evliliğe gidecek gibi olunca vazgeçmiş en az 7-8 yılı varmış evliliğe... Bir gün önce benimle evlilik hakkında konuşan adamın böyle davranmasına anlam veremiyorum
Evlilik beni kasıyor ama şuan istesem benimle evlenmek isteyecek 10 tane kız var demeyi de ihmal etmiyor.
Arada benim suyuma da gidiyor.
Ickiye tövbe ettim, inancım arttı ,1 yıldır hayatımda biri yok diye kendini aklamaya çalışıyor
Velhasıl kelam yazışmalarda düğünü bile konuşan bu adam gitti beni sanki psikolog edasına koyarak 3 saat içini olağan şeffafligiyla döktü(! )Bana hiç konuşma hakkı vermeden.
Ayrılırken de bana hiç degismemissin nasıl böyle temiz kaldın demeyi de ihmal etmedi.
Allah rızası için hanımlar bir şey söyleyin bu adamın amacı ne? Çıldıracağım söylediklerinden, yaptıklarından...
Evde pembik çeyiz sunumları hayallerine dalmadıysa ne olayımYani aslında adam inanılmaz dürüst. Yazıyı tekrar okudum, konu sahibine sen evlenilecek birisin demiş, benim evlenebileceğim birisin dememiş ki. Sen evlenilecek birisin, ama benim evlenmeye niyetim yok, en iyisi gel bi çay içelim diyor bence.
Bizim konu sahibi de neredeyse gelinlik giyip gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?