Şerefsiz köpek beni manyak etti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bazi erkekler düzeltiyorum bi çok erkek kafasına koyduğu şey olunca kendini bişey sanır buda o cinsten aslinda amaci sizinle ciddi ilişki değil sadece bulusmakti.bulustunuz albeniniz kalmadi ona göre.

Her ne olursa olsun, zemzemle yıkansa da yolunuza yatsa da sizin o adamdan medet ummanız hata olur.
Doğruya doğru.
Pandemi şu bu boşluktur vs ya da gerçekten düşündü ama vazgeçti.
Önemi yok ki!
Size uymuyor, mevzu kapandı.

İkiyuzlu kendini gelistirememis comar oglanlardan bu bebe. En çok da gevşek gevşek sağda solda kadinlarla flört edicem diye kafayı bozan tipler evlenilcek kız eglenilcek kız muhabbetlerine girer. Sonra ev işi bilen giyimi etrafa fitne sokmiycak kizlarla evlenip azcik evliliğin tadını aldıktan sonra yine aynı yaşantıya karısına çocuğuna rağmen devam eder. Madem yaptığı utanç verici elimi sallasam ellisi ama yapmıyorum diye konuşması o kadar saçma ki. Birini oyalamis evlenmemiş insan olan kişi anlatmaya utanır o bildiğin bunlarla hava atmaya çalışıyor bir yandan.

Ben cocuklugumdan beri hayvanlarla uğraşıyorum ama bir tane şerefsiz köpek görmedim. Nasıl oluyormuş acaba şerefsiz köpek? Ne kadar çirkin ve adi konu ismi.
Il
to
Iyi de Ben sevgili yapmaya mi gittim dedim,?hanımefendi biz ciddiyetle evlilikten bahsediyorduk.
yine iki yazıştı diye namusumsun diyerek yüzükle teklif bekleyen bir kız vakası daha erkeklere de acıyorum artık
Yalnız ben onu yıllardır tanıyorum
Birde ne yaşadın ki evlensin seninle adam haklı kariyer yapmak varken gezmek varken ne diye başına bela alsın evlenmekten başka hedefiniz olsun namuslu tavırlarını bırakın
Niye evlenmek bela olsun ki,evlenince gezmek yasak mı? Hanımefendi benim de kariyerim var merak etmeyin.
Namusluysam sana ne bu hayat benim bunu yargılamak sana düşmedi . Ne yaran varmış da gocunmuşsun

Bu arada demeden edemiycem ben de "yapsam yaparım ama otoyola çıkıp fuhuş yapsam yapardim bana para vericek çok erkek var namusluyum ben" desek bu herifler bizi linç edicekken iş erkeklere dönünce bize HIV kaptirma riskini aza düşürdüğü için kadınların teşekkür mu etmesini bekliyor.

Sen de oturdun kafa sallaya sallaya dinledin geldin burada nefretini kusuyorsun yani. Karşındaki erkek haklıdır demiyorum ama sen de haklı değilsin. Ayrıca,, bazen karşındakinin sana söz hakkı vermesini beklemezsin, cevap hakkı doğduğunda kendin söz alırsın... Tabii ben muhafazakar bir genç kız olmadığım için öyle yapıyorum genelde. Böyle insanların yüzüne konuşup haddini bildiriyorum yani....

Nesi dogru demeyeyim de nesi alakali?
Muhafazakar insan bu sekilde baslik atmaz! O kelimenin anlamini cok yanlis biliyorsunuz
Ne var başlıkta insan olamamış köpek olmuş.
Yaşım küçük değil ama deneyimim az, çünkü ben kolay kolay bir insana bir şey hissedemiyorum .
hissettiğim zamanda kafamda ölçüp tartarim bu doğru bir insan mı diye. Bunun doğru olmadığını biliyordum zaten ama beni değiştiğine ,duruldugunu ikna etmişti.
Ciddi baktığını söylemişti ama buluştuğumuzda ki insanla o bir celiskiydi

nasıl uslup bu.madem o adamı uzun yıllardır tanıyorsunuz zaten yaşam tarzını dini görüşlerini hayata bakışını iyi biliyorsunuz demektir nesine şaştınız o zaman anlattıklarının .adama ilginiz var o besbelli istediğiniz yöne çekemediğiniz için de adama kızıp buraya son derece saygısız bir konu başlığıyla konu açtınız.işte tüm özeti bu herşeyin.hadi bye

Ne kolay karar verdin neyin ne olduğuna tebrik ederim. Adama ilgim yok demedim olmasa buluşmaya gidecek biri değilim.
Bana değiştiğini duruldugunu söyledi 5 ay boyunca beni görüşmeye ikna etmeye çalıştı. Ama karşıma sanki zıttı çıktı ben sadece bunun cevabını arıyorum.

Çok yaram var fjskdkdkd tamam evlen bak namuslusun ama almadılar seni. Namus saçma sapan anlamsız bir kavramdır bunu unutma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…