bazi erkekler düzeltiyorum bi çok erkek kafasına koyduğu şey olunca kendini bişey sanır buda o cinsten aslinda amaci sizinle ciddi ilişki değil sadece bulusmakti.bulustunuz albeniniz kalmadi ona göre.Ben yazarken eksik yazdığımı farkettim
Söyle soylemeliyim o beni yıllardır tanıyor.
Hayata bakışımı biliyordu buna rağmen peşimi bırakmadı( buna rağmen diyorum çünkü o benden hayata farkli bir şekilde bakıyor).
Son zamanlarda iyice arttı ilgisi yazışmaları. Demem o ki yazılırken gayet kendini iyi ifade ediyordu, eskisi gibi olmadığını daha duruldugunu benimle görüşmek istediğini söyledi. Benim bulusmayi kabul etmem 5 ay sürdü.
Yazisirken ki ciddiyetinin c si buluştuğumuzda yoktu. Ben bu tavrı anlamlandiramiyorum neden bu kadar farklı anlattı kendisini...
Her ne olursa olsun, zemzemle yıkansa da yolunuza yatsa da sizin o adamdan medet ummanız hata olur.Ben yazarken eksik yazdığımı farkettim
Söyle soylemeliyim o beni yıllardır tanıyor.
Hayata bakışımı biliyordu buna rağmen peşimi bırakmadı( buna rağmen diyorum çünkü o benden hayata farkli bir şekilde bakıyor).
Son zamanlarda iyice arttı ilgisi yazışmaları. Demem o ki yazılırken gayet kendini iyi ifade ediyordu, eskisi gibi olmadığını daha duruldugunu benimle görüşmek istediğini söyledi. Benim bulusmayi kabul etmem 5 ay sürdü.
Yazisirken ki ciddiyetinin c si buluştuğumuzda yoktu. Ben bu tavrı anlamlandiramiyorum neden bu kadar farklı anlattı kendisini...
DaNe cirkin bir baslik bu boyle
Olabilirbazi erkekler düzeltiyorum bi çok erkek kafasına koyduğu şey olunca kendini bişey sanır buda o cinsten aslinda amaci sizinle ciddi ilişki değil sadece bulusmakti.bulustunuz albeniniz kalmadi ona göre.
Nesi dogru demeyeyim de nesi alakali?Muhafazakâr denilince ne anlıyorsunuz ben geleneksel bir aileden geliyorum bunu belirtmenin nesi yanlış
IlBen cocuklugumdan beri hayvanlarla uğraşıyorum ama bir tane şerefsiz köpek görmedim. Nasıl oluyormuş acaba şerefsiz köpek? Ne kadar çirkin ve adi konu ismi.
toŞu muhafazakar kısmını bastırarak söyleyip alay konusu olmamıza sebep olmasanız keşke .
Muhafazakar biri görücü usulü tanışır evlenir sevgili yapmaz üstüne basa başa söyleyince bunu söylemek hak oluyor !
Yalnız ben onu yıllardır tanıyorumyine iki yazıştı diye namusumsun diyerek yüzükle teklif bekleyen bir kız vakası dahaerkeklere de acıyorum artık
Niye evlenmek bela olsun ki,evlenince gezmek yasak mı? Hanımefendi benim de kariyerim var merak etmeyin.Birde ne yaşadın ki evlensin seninle adam haklı kariyer yapmak varken gezmek varken ne diye başına bela alsın evlenmekten başka hedefiniz olsun namuslu tavırlarını bırakın
Yanından kalkıp giderken temiz kalmıssın deme sebebi senin kıyafetlerdekı yumusatıcı kokusu ıcın, kısısel algılama
Annem beni senın gıbı merak etmiyor duydulandım suanbenneyanginlargordum canım sen neden geç kaldın
Konuların ilk 3. Mesajına kadar senin yazman lazımdı.
Cidden seni altlarda görünce bi şaşırdım
Ne var başlıkta insan olamamış köpek olmuş.Nesi dogru demeyeyim de nesi alakali?
Muhafazakar insan bu sekilde baslik atmaz! O kelimenin anlamini cok yanlis biliyorsunuz
Yaşım küçük değil ama deneyimim az, çünkü ben kolay kolay bir insana bir şey hissedemiyorum .Sen kaç yaşındasın merak ettim?? Genelde böyle tiplerden küçük kızlar etkilenir ve nasıl bir hataya düştüklerini maalesef acı bir şekilde öğrenir ya terk edilir ya terk etmek zorunda kalır.. Ya da bu adama kör kütük aşık olmalısınız ki vazgeçmek fikri size uzak geliyor ne bilim gözünüz Aşktan kör olmuş desem baya baya herşeyin de farkındasınız anlayamadım çok.. Burdan sana herkesin diyeceği şey uzak dur boşuna uğraşma değerli vaktini böyle değersizlere ayırma.. Bu işin özeti bu..
nasıl uslup bu.madem o adamı uzun yıllardır tanıyorsunuz zaten yaşam tarzını dini görüşlerini hayata bakışını iyi biliyorsunuz demektir nesine şaştınız o zaman anlattıklarının .adama ilginiz var o besbelli istediğiniz yöne çekemediğiniz için de adama kızıp buraya son derece saygısız bir konu başlığıyla konu açtınız.işte tüm özeti bu herşeyin.hadi byeIl
to
Iyi de Ben sevgili yapmaya mi gittim dedim,?hanımefendi biz ciddiyetle evlilikten bahsediyorduk.
Yalnız ben onu yıllardır tanıyorum
Niye evlenmek bela olsun ki,evlenince gezmek yasak mı? Hanımefendi benim de kariyerim var merak etmeyin.
Namusluysam sana ne bu hayat benim bunu yargılamak sana düşmedi . Ne yaran varmış da gocunmuşsun
Hatta bak 2. Sayfadasın ve mesajın 27. MesajjAnnem beni senın gıbı merak etmiyor duydulandım suan
Ne kolay karar verdin neyin ne olduğuna tebrik ederim. Adama ilgim yok demedim olmasa buluşmaya gidecek biri değilim.nasıl uslup bu.madem o adamı uzun yıllardır tanıyorsunuz zaten yaşam tarzını dini görüşlerini hayata bakışını iyi biliyorsunuz demektir nesine şaştınız o zaman anlattıklarının .adama ilginiz var o besbelli istediğiniz yöne çekemediğiniz için de adama kızıp buraya son derece saygısız bir konu başlığıyla konu açtınız.işte tüm özeti bu herşeyin.hadi bye
Çok yaram var fjskdkdkd tamam evlen bak namuslusun ama almadılar seni. Namus saçma sapan anlamsız bir kavramdır bunu unutmaIl
to
Iyi de Ben sevgili yapmaya mi gittim dedim,?hanımefendi biz ciddiyetle evlilikten bahsediyorduk.
Yalnız ben onu yıllardır tanıyorum
Niye evlenmek bela olsun ki,evlenince gezmek yasak mı? Hanımefendi benim de kariyerim var merak etmeyin.
Namusluysam sana ne bu hayat benim bunu yargılamak sana düşmedi . Ne yaran varmış da gocunmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?