- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.386
- 798
He cafeye gidenler olarak topumuz ..... yuz zatenMuhafazakar kızlar cafe köşelerinde erkeklerle bulusmaz tatlım.
Başlık çok kötü olmuş.
Konunun içeriğine gelince de adamı bence salla gitsin.
Üstüne basa basa dediklerinde başka ne diyebilir insan.He cafeye gidenler olarak topumuz ..... yuz zaten
Tövbe ya!
Adam da bundan mı kaçtı dersiniz?Üstüne basa basa dediklerinde başka ne diyebilir insan.
Evlenilesi kizsin demis ama :))Adam da bundan mı kaçtı dersiniz?
Cafede görüştüyse bahsettiği gibi değildir mi dedi aceba?
Hımm, ihtimal doğrultusunda.
Off banım yeni açıldı yine geyikten uçacağım biraz sonra.
Kanıma dokunuyor, sayıp sövüp gitsem keşke.
2 gülüyoruz hop uçuyoruz
Kendince derdi yok.Arkadaşlar muhafazakarlık dindar olmak anlamında değil ki kelime anlamıda o değil zaten konu sahibi farklı bişey anlatmaya çalışmış aslında herkes dalga geçmiş ama sonuçta konu sahibi kimine göre küçük ya da saçma da olsa kendince bi derdi var
Evleneceğim dememiş kiEvlenilesi kizsin demis ama :))
İşte sorun o, evlenilesi kizsindan sonrası nanay.Evleneceğim dememiş ki
Adamın evlenesi yokken evlilesi kızı napsın
Belki bir arkadaşına düşündü, hımm bu da olabilir.
Kendince derdi yok.
Çaydanlık sıcak, biliyorsunuz.
Dokunursanız eliniz yanacak, bunu da biliyorsunuz çünkü o sıcaklığa dayanma yetisi yok, zarar görür.
Bile isteye binbir hevesle dokunup da sonra ‘şerefsiz çaydanlık’ diyor muyuz, hayır
En azından ben demiyorum, kimse dememeli.
Bugün bir konu başlığı vardı ‘bende de bir mallık var’ diye.
İnsan bazen çuvaldızı kendine batırmalı değil mi ama...
Ben burada evlenilecek kızım mi dedim? asıl ben korkuyorum evlenmektenAnladık canım muhafazakarsın namuslusun evlenicek kadınsın bulunmaz hazinesin ağırsın wowwww hayran olunası
Demen o ki benim hayat görüşümü biliyordu, bGeleneksel aileden gelince adam sizinle birlikte olmak zorunda mı , sevmek , evlenmek zorunda mı ? Geleneksel olmanıza dair detay buluşmaya ne katıyor ?
Benim çizgimi her zaman biliyordu demek oluyor ona rağmen benimle ciddi bir şekilde konuyordu benim hassasiyetlerime dikkat ederek, ama buluşmada içinden farklı bir insan çıktı adeta bende bunun nedenini aramaya çalışıyorumGeleneksel aileden gelince adam sizinle birlikte olmak zorunda mı , sevmek , evlenmek zorunda mı ? Geleneksel olmanıza dair detay buluşmaya ne katıyor ?
İşte bu sebeple eleştiri yapıcı ya da yıkıcı olduğunda da daima işe yarar.Belki yaşı küçüktür sonuçta burda farklı kafa yapısında farklı yaşta kültürde insanlar var ha benim içinde mesele değil bu konu orası ayrı bişey
"nen var kuzum " geldi aklıma yaa3 saat oturup dinlediniz mi sizde? Sizin böyle bir adamla ne işiniz var kuzum?
Farklı bi bakış açısı mantıklı buldum görüşünüzü.İşte bu sebeple eleştiri yapıcı ya da yıkıcı olduğunda da daima işe yarar.
İnsanı kendine getirmek, gerçekleri göstermek daima duymak istediği sözlerle olmayabilir.
En büyük dersler, en zor koşul, durum ya da sözlerle öğrenilir.
Bu hanım kızımıza ‘canım cicim sana daha iyisi lazım, bırak şu kokuşuğu’ desek, bir anlamı olmayacak.
Ben böyle düşünüyorum, forumda birbirimizi pohpohlamaya değil, gerçekleri duymaya ihtiyacımız var.
Ben yazarken eksik yazdığımı farkettimSizin amacınız ne, ben onu anlamadım.
Bu adamla bir şey mi yaşamak istiyorsunuz bile bile, yoksa direkt nikah dairesi mi?
Ben onlara bi tuhaf yorum yapacam, 10 yıl konuşacaklar.Sımdı Baktım da sıstematık olarak bır kaç konu daha açmışlar burda tam şu an. Sanırım telegram gruplarında örgütlendiler ekşi’de başlık açmak için tuhaf yorum beklıyorlar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?