Ben istemedi diye gocunmadim ki hareketlerine anlam vermedim çünkü mantığı yok. aylardır değiştiğine inandırmaya çalışıp böyle yapmasının nedenini arıyorum.Ahahhahahaha biz namussusuz unuttun mu o istenecek kadın
İyide erkek millete hep bu neden şaşırdın neye delirdin sen kova yengeç Burcu yay falan mısınBen istemedi diye gocunmadim ki hareketlerine anlam vermedim çünkü mantığı yok. aylardır değiştiğine inandırmaya çalışıp böyle yapmasının nedenini arıyorum.
Namus bekçiliği yapan sensin şuan farkındaysan, ben seni yargilamiyorum sen de beni yargilayamazsin
Yarasi olan duyar kasmasin lütfen mantık geliştirebilecek kapasitesi olan yazsın
Benim çevremdeki insanlar böyle değil .Adam 5 ay uğraştı buluşmak için eforuna yazık.İyide erkek millete hep bu neden şaşırdın neye delirdin sen kova yengeç Burcu yay falan mısın
Uğraşır sonra buluşunca tekme atar. Evet duygusal yapından belli hatta sadece kova yazacaktım diğerleri sonra aklıma geldiBenim çevremdeki insanlar böyle değil .Adam 5 ay uğraştı buluşmak için eforuna yazık.
Bu kelimeleri ondan duyunca soguyacagimi bildiği halde, tek derdi buluşmaya ikna mi etmekti kafayı yiyorum
Evet kova burcuyum
Annem beni senın gıbı merak etmiyor duydulandım suan
Hatta bak 2. Sayfadasın ve mesajın 27. Mesajj
İyisin dimi herşey yolunda inşallah
Ben senin her yerini severımsenin aklini, kinayeni severim ben ❤
aklinizca laf mi sokuyorsunuz yoksa bu sizin arkadaslik kurma sekliniz mi?
Hayir adam sizin ilginizi farketmis sizden olamayacagini anlatmak icin de sizinle yuzyuze bulusmak istemis. Belki bir de yuzyuze gelince belki bi seyler hissederim diye dusundu (arkadasca deger veriyor olabilir size ama karsi cins olarak bi anlaminiz yok maalesef). Amac sizi kirmadan reddetmekmis ve cok da iyi adammis aslindaBenim çevremdeki insanlar böyle değil .Adam 5 ay uğraştı buluşmak için eforuna yazık.
Bu kelimeleri ondan duyunca soguyacagimi bildiği halde, tek derdi buluşmaya ikna mi etmekti kafayı yiyorum
Evet kova burcuyum
Niye böyle yapıyorlar?Uğraşır sonra buluşunca tekme atar. Evet duygusal yapından belli hatta sadece kova yazacaktım diğerleri sonra aklıma geldi
Hayir adam sizin ilginizi farketmis sizden olamayacagini anlatmak icin de sizinle yuzyuze bulusmak istemis. Belki bir de yuzyuze gelince belki bi seyler hissederim diye dusundu (arkadasca deger veriyor olabilir size ama karsi cins olarak bi anlaminiz yok maalesef). Amac sizi kirmadan reddetmekmis ve cok da iyi adammis aslinda
Her ikisi de değil.senin aklini, kinayeni severim ben ❤
aklinizca laf mi sokuyorsunuz yoksa bu sizin arkadaslik kurma sekliniz mi?
Ahahaha ama ben onun avukatiyim tatlim onu napcazHer ikisi de değil.
Ee siz aklınızda şimdi ne yapmış oldunuz? Aklınızca arkadaşınıza laf soktuğumu düşünüp arkadaşınızı mı koruyup kolluyorsunuz?
Ama bak şurayı daha iyi oku, "bırakın o sizi korusun çünkü onun öyle bişeye ihtiyacı yok gayet akıllı bi kadın, fakat sizin ihtiyacınız olabilir"
İyi geceler....
Erkek milleti böyle takılma bende senin gibiydim benim bütün umutlarımı onlar çaldı. Kime güvendiysem bu senin anlattığın kişi gibi hatta daha beteri çıktı. Evlenmeyi isteme çünkü bir gün aklında yokken doğru kişi çıkacakNiye böyle yapıyorlar?
Hem satasıp hem ovmekte akıl alır gibi degıl bu arada. Sızın akıla ihtiyacınız olabilir dedıgınız arkadas basarili bir avukat bu arada.Her ikisi de değil.
Ee siz aklınızda şimdi ne yapmış oldunuz? Aklınızca arkadaşınıza laf soktuğumu düşünüp arkadaşınızı mı koruyup kolluyorsunuz?
Ama bak şurayı daha iyi oku, "bırakın o sizi korusun çünkü onun öyle bişeye ihtiyacı yok gayet akıllı bi kadın, fakat sizin ihtiyacınız olabilir"
İyi geceler....
Kim kacıncı sırada nereye yorum yapmis ona bakıp sayacak kadar issiz degılım ama hamd olsunAhahaha ama ben onun avukatiyim tatlim onu napcaz
saka bir yana arkadasin korunmaya ihtiyaci oldugunu hic dusunmedim, hele sizden korunmaya oldugunu hic sanmiyorum
gereksiz polemik baslattiniz, durduk yere laf soktunuz arkadasima, issiz muamelesi yaptiniz ve bu durumu ben saygisizlik olarak degerlendirip size bir soru sordum, siz de kendi uslubunuzda cevap verdiniz hepsi bu
Eh buna da sukur be canimKim kacıncı sırada nereye yorum yapmis ona bakıp sayacak kadar issiz degılım ama hamd olsun
Bunlar senin hayal dünyan, ben cidden her sayfanın başında onu görüyorum ve yazdıkları mantıklı geliyor, ve sayfanın gerisinde kalınca cidden sordumAhahaha ama ben onun avukatiyim tatlim onu napcaz
saka bir yana arkadasin korunmaya ihtiyaci oldugunu hic dusunmedim, hele sizden korunmaya oldugunu hic sanmiyorum
gereksiz polemik baslattiniz, durduk yere laf soktunuz arkadasima, issiz muamelesi yaptiniz ve bu durumu ben saygisizlik olarak degerlendirip size bir soru sordum, siz de kendi uslubunuzda cevap verdiniz hepsi bu
Tamam tamam sensin, en birinci en akilli da sensinBunlar senin hayal dünyan, ben cidden her sayfanın başında onu görüyorum ve yazdıkları mantıklı geliyor, ve sayfanın gerisinde kalınca cidden sordum
Yani şimdi arkadaşına bu işsiz etiketini siz yapıştırıyorsunuz. (Bende sizin bu yaptığınız saygısızlık olarak değerlendiriyorum ama bana karşı değil tabii arkadaşına karşı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?