- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangisini daha samimi yazdın yokluk çekiyosunu mu yoksa inşallah mutlu olursunu mu. Ben koca meraklısı değilim . Bakire lafına da bu kadar takılacağını hiç düşünmedim yoksa yazmazdım. Namus tabiki iki bacak arasında değil ama bunu böyle yapan ben değilim . Yine de teşekkür ederim.
28 yaşında kocaman kadın!
sokakta peşine biri takılsa ya yavaşlar geçmesini bekler yada daha hızlanır yolunu degiştirir kurtulur evine girer.
he konuşmaya çalışırsa asla cevap vermez yoluna bakar
çok rahatsız olursa telefonuna sarılır!
he yapmadım 28 yaş ama 18lik hissediyorum dersende başına gelenler normal.
seninkide yokluk demekki.
istediğin kısma geçiyorum;
Allah seni korumuş. aşık olmuşsun ama değmez o hislerine. iyikide bırakmış seni başına daha kötü şeyler gelebilirmiş.
Kıza ulaşmanda iyi olmuş gözün açılmış işte ikinci kadın oldugunu anlamış oldun. ya sana aşık oldugunu düşünerek yıllarını haba etseydin ? yazık olurdu 30una gelmişsin. bekaretini de vermeden sevişebilmen senin nekadar namuslu oldugunun göstergesi. iyiki yanlışa düşmemişsin hala bakiresinHmmm
o kız kazanmadı senin zarefin bu onunla sevişmeye devam eder sonra evlenmez bile onunla. sen hala kazanmış durumdasın.umarımmutlulugu bulur içini feraha ulaştırırsınAllah yardım etsin. zordur bilirim
![]()
Rica ederim kardeşhangisini daha samimi yazdın yokluk çekiyosunu mu yoksa inşallah mutlu olursunu mu. Ben koca meraklısı değilim . Bakire lafına da bu kadar takılacağını hiç düşünmedim yoksa yazmazdım. Namus tabiki iki bacak arasında değil ama bunu böyle yapan ben değilim . Yine de teşekkür ederim.
Teşekkür ederimbu olay sana ders olsun,uzulme artik..olmusla olmuse care yok.
birdaha bu kadar kolay birine guvenme hele ki sokakta sana sarkan kimseye birak numarayi selam dahi verme.
o ugursuzla her turlu bagini kes,sana ulasmasini engelle,sende asla ve asla birdaha onunla iletisime gecmeye calisma.
boyle pislikler ilerde kancayi taktiklari kizlar mutlulugu bulunca camurlasir,eslerine sevgililerine bi ton msj atarlar,ben filancayla sunu yasadim bunu yasadim diye..
bence uzak dur ve uzak tut kendinden onu ve suanki sevgilisini.
uzulmeyi birak hayatina kaldigin yerden devam et
Baştan beri okursan niye fazladan açıldığını anlarsın siteden fazla anlamıyorumaynı konudan bin tane açınca dikkat çekiyormuşsun demek ki![]()
Baştan beri okursan niye fazladan açıldığını anlarsın siteden fazla anlamıyorum
Tebrikler bildiniz size bir fake kupa hediye ediyoruz. Töbe töbe .fake konu![]()
bu ne şimdi ya dalga geccek baska birini bulTebrikler bildiniz size bir fake kupa hediye ediyoruz. Töbe töbe .
Ben dalga geçmiyorumki konu fake felan da değilbu ne şimdi ya dalga geccek baska birini bul![]()
eminim öyledirBen dalga geçmiyorumki konu fake felan da değil