Seri Filmler ve Beğendikleriniz

Malice

WTF?!
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
1.021
5
116
Norveç
Aslında ayrı başlıklar altında yazmak istedim ama çok kalabalık edeceği için bu konu altında hepimiz beğendiğimiz film serilerini paylaşalım hihoyyyt en klişeleri yazıyorum siz aklınıza geldikçe eklersiniz, bir de filmler hakkında yorum yapalım beğendiğimiz sahneleri müzikleri falan :asigim:
The Godfather Trilogy

The Pirates of The Caribbean Trilogy

The Bourne Trilogy

Son düzenleme:
LORD OF THE RINGS

hayranim bu seriye.. kac kez iledim bilmiyorum bile :)

LORD OF THE RINGS

hayranim bu seriye.. kac kez iledim bilmiyorum bile :)

aynen! her sahnesini ezberledim artık elfçem bile oldu :roflol: kitabını da çok severek okumuştum vakti zamanında.. frp hastasıyım ayıptır söylemesi, hatta böyle bi konu açmayı düşünüyorum ama rabet görmez diye vazgeçtim.. şimdi hobbit hikayesinin filmi çekilicekmiş, çıkınçıkmazı, brendibadesi olcak içimiz dışımız kafamçokkarıştı

Baba , Asminin dediği gibi yüzüklerin efendisi serisi . harry potter , ölümcül deney , örümcek adam sonuna kadar takip ettiğim bunlar. diğerleri yarıda bıraktığım filmler :) Baba en şahanelerinden ...

Baba , Asminin dediği gibi yüzüklerin efendisi serisi . harry potter , ölümcül deney , örümcek adam sonuna kadar takip ettiğim bunlar. diğerleri yarıda bıraktığım filmler :) Baba en şahanelerinden ...

en baba seri baba bence de :delphin: ben starwars'u da çok severim ya onu nie sölemedin :1no2:

öyle oluyo di mi insan klişeleri hep erteliyo, ben de babayı daha 2 sene önce izledim :utangac: olsun izlersin şubat tatilinde falan, ama kesin izle kaydirigubbakcemile5

evet kült filmler hep gözde büyütülüyor izlenmiyor :) sen yine 2 sene öncemişsin Babayı ben 4 5 ay önce izledim. arka arkaya 3 gün mükemmeldi ...

brn Babayi hala izlemedim.. herkes super super deyince sogudum izleyemedim kaldi oyle:utangac:

arkadaşlar bencede en baba seri baba serisi. şu aralar digitürkte sık sık tekrarları var hatta dün gece 2 si vardı sanırım.

Buz Devrini nasıl unuturum en sevdiğim serilerden bir tanesi opuyorumnanaktan

ben buz devri 3'ü hala izlemedim :utangac: ya hakkaten amma çok seri varmış o indiana joneslar falan benim hiç aklıma gelmemişti.. scary movieler var ya bi de hiç birini tam olarak izlemedim hep başında bıraktım hepsini gamyoncuiremsu bi de mortal combat var die hard 4lemesi var, die hard'ı çok severim ama geçenlerde indirip izledim hepsini tekrar aaa bi de terminatör vaarr delikafadulden sonuncusunu izlemedim kötü diyolar ama sıvı metal hayatımın filmidir beniiim hihoyyyt

kızlar sevgilimle star warsı izlemeye karar verdik. ayıp dedim böyle bir kült yapımı izlememiş olmamız oda hakverdi :D
bu seri ne kadar sürüyor ,hangi filmden başlıyor. kopuk kopuk mu yoksa eskiden bu yana mı devam ediyor konu ? bilgi verirseniz sevinirim?

Back
X