Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmmm tamam canım saol . bunları izle diyorsun yani :)
canım star wars ileriki yıllarda geçmişe ait zamanını anlatan tek filmmiş biliyomuydun?
son çekilen bölümler ilk star warstan daha önceki dönemi anlatıyo =) baştan aşağı uzaylı filmi=))))
hmmm tamam canım saol . bunları izle diyorsun yani :)
bırakmam tatlım çok az filme tahammül edemeyip yarıda bıraktım ztn :)
ben de hiç film bırakamıyorum ya ne kadar sevmesem de içim darala darala izliyorum manyak gibi sırnaşık şey twilight'ı bile bitirdim benim için hayatımın dönüm noktası oldu, bi level atladım nirvanaya ulaştım sabır taşı oldum :roflol:
Malice güldürdün beni gece gece . bende bırakmam her film bir emektir ,saygısızlık etmek istemem ama bzn dayanamıyorsun. Naked Lunch diye bir film biliyormusun? bence önce onu tamamla sonra nirvanaya ulaş :)))) ya gerçi filmin yorumları iyi büyük umutlarla izledim bende. belkide günümde değildim bilemiyorum ama tahammül edemedim
ayy yok izlemedim ama çok merak ettim sen sırf sen tavsiye ediyosun müthiş diyosun diye izliycem sırnaşık şey
band of brothers'ı hiç izlemedim, hangi savaşı anlatıyor? nerenin askerleri?
harry poter serisini de cok severek izledim :)
Tabıkı her zaman oldugu gıbı yıne Amerıkan askerlerı... :) tarıh acısından degıl de fılm acısından bakıldıgında cok keyıf alınacak bır fılm...
Serı boyunca 2. dunya savasından baslanarak bır cok savas işlenmıs... cok basarılı.. savas fılmı sevenler mutlaka ızlemelı...
Detaylı bılgılendırme olsun dıye mesajımı edıtledım canım bakabılırsın...
benim en sevdiğim, sinemada dönüm noktası olan film..
THE CROW
Çizgi romanın başarısından sonra 80li yılların sonunda film yapımcısı Jeff Most film için 1500$ gibi komik ücret önermiş.
Filmin kült ve efsanevi olmasının ise iki ana nedeni var.Bunlardan birincisi filmin yönetmenliğini Alex Proyas’ın üstlenmesi ve
ikincisi ise başrollerinde efsane Kung Fu ve Jeet Kune Do ustası Bruce Lee’nin oğlu Brandon Lee’nin yer almasıydı.
İlk başlarda birbirlerini tanımayan James O’Barr ve Brandon Lee film çekimlerinde çok iyi anlaşmaya başlamış ve çeşitli röportajlarda James O’Barr, Brandon Lee için küçük kardeşim diye bahsetmeye başlamış.
Filmin çekimlerinin bitmesine 8 gün kala Brandon Lee’nin yanlış doldurulmuş bir silah tarafından çekim sırasına vurularak öldürülmesi bu yüzden James O’Barr’ı hayatı boyunca sarsan ikinci büyük olay olur.
The crow, city of angels, salvation, wicked player olarak 4 seriden oluşuyor.