- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
kılottan bahsettıgını sanmıyorum tamamen ust bedenle alakalı bısey ama gorduklerınısa sanmıyorum dıkız aynasından nasıl gogus catalım gozukebılır kı ondekı arabadayken .Cus diyorum birsey demiyorum arabanin icinde kilotlami oturuyorsun nerenize bakacaklar aynadan sizin, kusura bakmayin ama dervisin fikri neyse zikride o olurmus demekki kendi araba surerken elin kadinlarini dikizlemeye calisiyor, bu ne bicim zavalli bir caresizliktir, orda elin kadinin bir bacaginin kenarini veya gogsunun catalini gorsen ne karin olacak dimi bu sapik zihniyetten ne zaman kurtuluruz bilmiyorum ama ben kocaniza cidden ifrit oldum. Bir kadin ancak kadin oldugu icin bu kadar asagilanir bu kadar kucuk dusurulur. Resmen araba kullanan tum kadinlari teshircilikle aranmakla kendine baktirmakla falan suclamis oluyor kocaniz bu dusunceleriyle..
Bende aynı seyı soyluyorum demek kı sen bakıyorsun kı rahatsız oluyorsun dıyorum ne alakası var benı cıldırtma ben karımı dusunmeyecekmıyım gozmu yumacagım dıyor yaz sıcagında ceketmı gıycem yanı. Neyse ben bu ısın pesıı bırakmıcam kı pekala kullanmaya devam edıcem