Serit değiştirirken çektiğim sıkıntı

Cus diyorum birsey demiyorum arabanin icinde kilotlami oturuyorsun nerenize bakacaklar aynadan sizin, kusura bakmayin ama dervisin fikri neyse zikride o olurmus demekki kendi araba surerken elin kadinlarini dikizlemeye calisiyor, bu ne bicim zavalli bir caresizliktir, orda elin kadinin bir bacaginin kenarini veya gogsunun catalini gorsen ne karin olacak dimi bu sapik zihniyetten ne zaman kurtuluruz bilmiyorum ama ben kocaniza cidden ifrit oldum. Bir kadin ancak kadin oldugu icin bu kadar asagilanir bu kadar kucuk dusurulur. Resmen araba kullanan tum kadinlari teshircilikle aranmakla kendine baktirmakla falan suclamis oluyor kocaniz bu dusunceleriyle..
kılottan bahsettıgını sanmıyorum tamamen ust bedenle alakalı bısey ama gorduklerınısa sanmıyorum dıkız aynasından nasıl gogus catalım gozukebılır kı ondekı arabadayken .
Bende aynı seyı soyluyorum demek kı sen bakıyorsun kı rahatsız oluyorsun dıyorum ne alakası var benı cıldırtma ben karımı dusunmeyecekmıyım gozmu yumacagım dıyor yaz sıcagında ceketmı gıycem yanı. Neyse ben bu ısın pesıı bırakmıcam kı pekala kullanmaya devam edıcem

evet yuksek arabada bende daha cok rahat ediyorum haklisiniz yol hakimiyeti daha fazla oluyor.
Bende benımkıde yuksek ya asagı yukarı oynuyor hem koltuk sevıyesı megane 3 araba, tabı jeepten fılan bahsetmıyorsanız yuksek sayılır :)

Ben de bir bakışta şöförün yaşlı mı bayan mı olduğunu anlıyorum.

Yaşlı teyze ve amcalar orta şeritte yavaş gidiyorsa tamam diyorum bunlar yaşlı teyze ve amca oğullarını ziyarete gidiyorlar :) Acelemiz yok geze geze gidelim modundalar.

Bayanları da anlıyorum çünkü çok hata yapıyorlar evet erkekler önümüze kırıyorlar,sinyalsiz soldan sağa geçiyorlar ama daha seri şekilde kadın sürücüler öyle değil kafasını yola çıkarmış hala yol verilmesini bekliyor.Daha seri hareket edilmesi lazım.

Bir de ben 2-3 araçta gördüm bayan sürücüler yazı asmışlar.Kusura bakmayın acemi şöförüm diye.Eğer böyle bir yazı asarsanız korno seslerine maruz kalmaz ve daha az panik yaparsınız.Hatta size daha kolay yol verirler:)

Napıyorlar mesela , arabanın onune fılanmı kırmaya calısıyorlar cunku bende bazen serıdı tasıtıgım ıcın arabaları sıkıstırabılme potansıyelını tasıyorumda .
Saçlarımı kesıp atcak halım yok ya da sıyaha boyatacak araba cokta alcak bı araba degıl yuksek araba derken sız ne aldınız mesela merak ettım .
Yok ya ayılar yüzünden saç mı kestirilir/ boyatılır. Onu kastetmedim ben. İstediğiniz gibi de giyinin giyim kuşam cok görülmez ama sac uzunluğundan gece bile bayan şöförü teşhis ediyorlar demek istedim . Sarı sac da cazip geliyor. Ben de sarı uzun saçlıyım bu arada.
Ama film taktırırsanız teşhis zorlaşıyor . Kastettiğim buydu.

Taciz derken de yandan kıstırma mesela şeridinden cıkıp yan yan sürtünmeye calışma .

Önüne geçip tam önünde kesik kesik fren yapma.

Kırmızı ışıkta dil gösterme, el kol işareti yapma.

Yavaş gidiyorsan yol boşsa etrafında turlama.

Direk önüme yan kırıp duran araba bile gördüm.

Daha güvenli bulduğum arabalar ise suv veya jeep modeller. Ya da crossover serilerde geniş inchli lastikler de çok yükseltiyor arabayı .. Tabi bunlar bütçede zorluyor bir yandan

Ben de bir bakışta şöförün yaşlı mı bayan mı olduğunu anlıyorum.

Yaşlı teyze ve amcalar orta şeritte yavaş gidiyorsa tamam diyorum bunlar yaşlı teyze ve amca oğullarını ziyarete gidiyorlar :) Acelemiz yok geze geze gidelim modundalar.

Bayanları da anlıyorum çünkü çok hata yapıyorlar evet erkekler önümüze kırıyorlar,sinyalsiz soldan sağa geçiyorlar ama daha seri şekilde kadın sürücüler öyle değil kafasını yola çıkarmış hala yol verilmesini bekliyor.Daha seri hareket edilmesi lazım.

Bir de ben 2-3 araçta gördüm bayan sürücüler yazı asmışlar.Kusura bakmayın acemi şöförüm diye.Eğer böyle bir yazı asarsanız korno seslerine maruz kalmaz ve daha az panik yaparsınız.Hatta size daha kolay yol verirler:)
En Büyük KK Orta paragraf ben sınyal verıp gecmeye calısıp gecmemek el kol sallayan adamların yanımdan kornayla gecmesı ah ah :KK14:

buarada o yazıyı bendemı assam acaba ben hıc gormedım dur ınt arastırayım

Yok ya ayılar yüzünden saç mı kestirilir/ boyatılır. Onu kastetmedim ben. İstediğiniz gibi de giyinin giyim kuşam cok görülmez ama sac uzunluğundan gece bile bayan şöförü teşhis ediyorlar demek istedim . Sarı sac da cazip geliyor. Ben de sarı uzun saçlıyım bu arada.
Ama film taktırırsanız teşhis zorlaşıyor . Kastettiğim buydu.

Taciz derken de yandan kıstırma mesela şeridinden cıkıp yan yan sürtünmeye calışma .

Önüne geçip tam önünde kesik kesik fren yapma.

Kırmızı ışıkta dil gösterme, el kol işareti yapma.

Yavaş gidiyorsan yol boşsa etrafında turlama.

Direk önüme yan kırıp duran araba bile gördüm.

Daha güvenli bulduğum arabalar ise suv veya jeep modeller. Ya da crossover serilerde geniş inchli lastikler de çok yükseltiyor arabayı .. Tabi bunlar bütçede zorluyor bir yandan
Pekı cıdden amac kaza yapmak mı ? Allahım ya sınır oldum suanda

kılottan bahsettıgını sanmıyorum tamamen ust bedenle alakalı bısey ama gorduklerınısa sanmıyorum dıkız aynasından nasıl gogus catalım gozukebılır kı ondekı arabadayken .
Bende aynı seyı soyluyorum demek kı sen bakıyorsun kı rahatsız oluyorsun dıyorum ne alakası var benı cıldırtma ben karımı dusunmeyecekmıyım gozmu yumacagım dıyor yaz sıcagında ceketmı gıycem yanı. Neyse ben bu ısın pesıı bırakmıcam kı pekala kullanmaya devam edıcem

hayir kiyafetten bahsetmisken esiniz demekki giydiginizden de rahatsiz oluyor cunku ona gore acik gordugun gogus dekoltesini ''gormek'' icin illaki arabada olmaya gerek yok gunluk hayattada pek ala kotu niyetli birisi bakabilir, bunlar pis zihniyet hep baski valla ezilmeyin bunlarin altindan.

akan trafıktemı durayım ablacım valla ındırırler doverler benı
serıt degıstırmeden olmuyor eve donerken mecburen yol calısmasından dolayı daralan bı yoldan gecıyorum solda kalmıs oluyorum bızım mahalleye gırmek ıcın 2 serıt atlamam gerekıyor
solda kalmak ne kötüsü o noktaya gelmemk lazım.ayrıca senin gibi bir aceminin solda ne işi var orta seritte gitmeye calışırsan serit değiştirmek kolay olur.soldan şak diye sağa gecilmez zaten

oldukça dikkat çeken bı arabam var ama hıc boyle seyleresahit olmadım.
zamanla ogrenırsınız sizle eşle de mumkun oldugu surece cıkmayın derım:)

Cute 18.30 gibi basın exprese bağlanırsan ve çok değil 2 gün bile halkalı,.ikitelli köprülerini dolaşarak evine gitsen hani basın ekspres, halkalı köprüsü tam tur , basın ekspres, ikitelli köprüsü tam tur yaparsan şerit işini çözersin. Çünkü öyle yoğun ve şeritsiz oluyor ki mecbur kalırsın öğrenmeye.

Bu arada gözünü seveyim sinyal verdim geçeyim kafasına girme. Çarparlar.

Bu arada geçen gün kaza yaptık söylediğim güzergahta. 60lı yaşlarda bi kadın sağdan daldı bize. Babaannem çok korktu tabi. kadın da panik oldu da acelem vardı dedi. Sonra tesadüfen aynı yere gittik baktık sevgilisyle buluşmuş. elele oturuyolar. Babaannem kadınla orda bi kavgaya tutuştu. Acelen bu muydu seniiiin diye. Of insan bazen kaza yaptığına bile gülüyor. :D

Katılıyorum kesınlıkle yapamayacagımı dusunuyor once sınavı gecemeyeceksın dedı gectım , sonra cıkarsın cıkamazsın carparsın caparmazsın dedı cok sukur sımdılık bısey yok
Son olarak dun aksam sana bı broadway mı alsak dedı vursanda sıkıntı olmaz dedı , sanırım babası soyluyor yanı carparsam kı araba benım araba ben calısıyorum sen kendı ısıne bak cok ıstıyorsan sana yedek alalım broadway dedım hedıyem olur.
su araba yuzunden ettıgmız kavgalardan bosanmazsak ıyıdır dıyorum.

Son olarak bırde dıyorkı dıkız aynasından senın ustunu basını goruyorlar senı tacız edıyorlar sen oralı bıle degılsın dıyor ben sadece serıt degıstırmekte zorlandıgım ıcın yol vermıyorlar dıye dusundugumu yazmıstım sızde oyle bısey yok dedınız ben sanırım korktugum ıcın bana oyle gelıyor kı esıme korkuyorum fılan demıyorum ne yasıyorsam ıcımde . Boyle bısey olabılır mı neredeyse rusvet verecekte kullandırmayacak bana araba
Dikiz aynasından gözetlemek mi maşallah nasıl bir göz varsa o insanlarda eşin de bunu nasıl gorebiliyorsa bravo x men ler mubarek bu yeteneklerini daha faydalı amaçlara kullansınlar bari.
Eşin seni ter türlü kıskanıyor zaten erkekler kadınların kendilerine yetebilmelerini genellikle kıskanırlar. Kadınlar onlara bağımlı olsun isterler. Kavga etme bence söylediklerini duyma o konuşurken ilgilenme kendi kendine boş konuşuyor ciddiye alınacak şeyler değil diye dusun umursama hiç yanında araba kullanma. Zamanla mutlaka ilerleme kaydedeceksin üzülme.

solda kalmak ne kötüsü o noktaya gelmemk lazım.ayrıca senin gibi bir aceminin solda ne işi var orta seritte gitmeye calışırsan serit değiştirmek kolay olur.soldan şak diye sağa gecilmez zaten
Yol calısması var o sebeble gıttıgım yol dırek benı sola dusuruuyor yandanda 2 seırt bırlesıyor kaldımmı solda 100 metre fılanda anca var sıteden ıcerı gırmem lazım
valla sankı konustukca tedırgın olmaya basladım

Cute 18.30 gibi basın exprese bağlanırsan ve çok değil 2 gün bile halkalı,.ikitelli köprülerini dolaşarak evine gitsen hani basın ekspres, halkalı köprüsü tam tur , basın ekspres, ikitelli köprüsü tam tur yaparsan şerit işini çözersin. Çünkü öyle yoğun ve şeritsiz oluyor ki mecbur kalırsın öğrenmeye.

Bu arada gözünü seveyim sinyal verdim geçeyim kafasına girme. Çarparlar.

Bu arada geçen gün kaza yaptık söylediğim güzergahta. 60lı yaşlarda bi kadın sağdan daldı bize. Babaannem çok korktu tabi. kadın da panik oldu da acelem vardı dedi. Sonra tesadüfen aynı yere gittik baktık sevgilisyle buluşmuş. elele oturuyolar. Babaannem kadınla orda bi kavgaya tutuştu. Acelen bu muydu seniiiin diye. Of insan bazen kaza yaptığına bile gülüyor. :KK70:
yogun trafıkten korkmuyorum da hanı zar zar akan bı trafıkte degıl ama yakın mesafeden durmadan gıdılen yollar benı benden alıyor

Pekı cıdden amac kaza yapmak mı ? Allahım ya sınır oldum suanda
Valla bu magandalardan tek tek kan örneği alınmalı bence .. Durumları detaylı incelenmeli . İnsan olduklarından şüpheliyim de bence durum gözüne kestirdikleri bir kadının öyle ya da böyle dikkatini çekmek, bayan şöför kötü şöför mottosundan yola çıkarak korkutmak, panikletmek .. Böyle olunca erkeklik egoları şişiyor bence..

Yoksa ben bir tane bile kadın duymadım arabasını sağa çekip yolunu kesen magandanın arabasına binip giden... Yani hal böyle olunca bunların motivasyonu nedir inan tam olarak bilemiyorum.

Valla bu magandalardan tek tek kan örneği alınmalı bence .. Durumları detaylı incelenmeli . İnsan olduklarından şüpheliyim de bence durum gözüne kestirdikleri bir kadının öyle ya da böyle dikkatini çekmek, bayan şöför kötü şöför mottosundan yola çıkarak korkutmak, panikletmek .. Böyle olunca erkeklik egoları şişiyor bence..

Yoksa ben bir tane bile kadın duymadım arabasını sağa çekip yolunu kesen magandanın arabasına binip giden... Yani hal böyle olunca bunların motivasyonu nedir inan tam olarak bilemiyorum.
Boyle bısey olursa tabı benım yapmadıgımdan emın olunca arabayı durdurup kornaya abanırım ben galıba :)
Ay cok ılgınc ısler ya demın youtube'dan ankarada teror estıren bayan sofor dıye bısı ızledım kadının cesaretını hayran kaldım basmıyor gıtmıyor ama zırt zırt serıt degıstırıyor :D

Kocayla acemiyken aynı arabaya binmek direkt boşanma sebebi.:halay: Merak etmeyin hepimiz o zamanları geçirdik.

Back
X