Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Canım İnan her aklıma geldiğinde kendi kendime diyorumki en azından Allah bizi önlem alabilmeyi nasip etti, en azından farkedebilmeyi nasip etti çok acı gerçekten çok şükürki hiçbir şey bilmeden beklemedik gerçekten ne olduğunu anlamadan evladını kaybeden ne çok aile var Allah bir daha yaşatmasın kimseye, dediğin gibi çok şükür ameliyat olduk inşallah 38e de 4 kaldı diye mesaj atarsın buraya caniko arada gir dahil ol bizim grup mesajları daha temkinli gidiyor ben de aralık annelerine geçemiyorum bir türlü konu çok hızlı değişiyor dahil olamıyorum

Amin canım hepimize inşallah, sağlıkla alalım evlatları kucaklar
Kendimi şimdiden bir şeylere hazırlamak istemiyorum açıkcası o yüzden en azından 32.haftayı görebilmek istiyorum inşallah her şey kolay ve güzel devam eder
Ben de öyle yaptım 32 ye kadar adını bile düşünmedim, için nasıl rahat ederse öyle olsun

Seyfettin hocaaaa

1 hafta kalır burda dedi doktoru iyiye gidiyor dedi çok şükür ama 1 hafta çok fazla evime boş dönmek çok zor oldu
Canımın içi çok zor bir durum ama lütfen zorluğuna odaklanma bebeğinin daha iyi olacağını düşün inşallah hep birlikte çıkacağınız günler de gelecek hem de çok az kaldı bol sağmalara dikkat, bebeğinin şahsi ineği olacağın için belki de bebek zaman kazanmak istiyordur inşallah en kısa sürede sağ Salim alacaksın endişe etme canımsın en zor kısmı atlattın onu büyütmeyi başardın, az kaldı

Ayrı kalmak zor oluyor daha dün bu zamanlarda aynı bedendeydik şimdi aramızda kilometreler var inşallah en kısa zamanda kavuşuruz yavruma
Canım benim üzülme ama bebisin icin güçlü olmaya ihtiyacin var. Bebisin guvenilir ellerde onu düşün. Güzelce beslen suyunu bolca iç kendini yenile tazele. Bebisin de en yakin zamanda yaninda olacak biliyorsun sende. Bugünler de gececek bitecek

Keşke serklaj hakkında da bilgiler veren hocalar olsa ya çünkü artık çok fazla var serklajlı hamile
Çok haklısın canım serklajı bilmeyen de çok hamile var ben hiç hiç duymamıştım daha önce doktor dikiş atıcaz deyince ben nereye atacağını anlamamıştım şok geçirdim dışardan dikecek sandım çocuk çıkmasın diye tamam ben belki daha cahilim ama duymayan çok var Allah korusun bazı doktorlar sen söylemeden uzunluğu ölçme ihtiyacı bile duymuyor yani

Ay ben hic sevemedim soluma yatmayim soluma yatinca kalbim sıkışıyor nefesim daralıyor. Karnim sanki agriyorm bebegim de itiyor sanki dön der gibi
Insan nasil rahatsa oyle yatmali aslinda..
Aralikta dogacak tüm bebislerin esyalari hazir burdaki grupta. Bir ben kaldim valla geride

Ay sizin aralık ya doğruu evet ufak ufak başla zaten karar vermek gelmesi falan derken zaman geçiyor
Ay herkes aldi alacagini en geride benim resmen
Gruba bir baksan anlarsin. Millet odasini dizdi boya badana dolap elbise bebek arabasi yatak besik ne varsa aldilar. Ben kaldim bi

Bi de ben amaaaa

Bi de ben amaaaa
Aşko sende yine bir iki bisey var galiba benim oğluşkomun daha cooook eksigi.
Hadi bizde baslayalim artikk.
Kizlardan minik bir sancı yasayan dogum çantasını hazirlamaya niyetlendi bu hafta. Bide bizlerde onlar gibi 40 lara kesin gidicek diye bisey de yok

Sancı yaşayan mı var bari 32de başlayalım ben nerden başlayacağıma karar veremiyorum önce deterjan mı

Yaz aşkım instagramda Seyfettin özvural, gözde gebe doktoru
Tamam bakıcam
Sancı yaşayan mı var bari 32de başlayalım ben nerden başlayacağıma karar veremiyorum önce deterjan mı
Kasılma sancı benzeri bisiler yasayanlar var evet. Insanlar da tedirgin oluyor iste. Hazirliklar tam olsun birde eksik tamamlaya ugrasmayalim diye.
Kız 32 geç degil mi.
Aşko önce zıbın ve su 5li hastane cikislari varya onlardan alalim. Bide alt üst takimlardan.
Birde tulum alalim. Ayakli ayaksiz olanlardan. Birkac corap. Battaniyeyi de aldık mı ilk ihtiyaclar tamam bence gerisi de iste deterjanlar sampuanlar vs diye ilerleriz kiyafet eksikleri de artik begendiklerimizi ekleye ekleye. Tabi su 10lu hastane çıkışı da lazım ondan da 1 mi 2 takım mı alsak bilemiyorum.

Nasıl iyisen öyle yat bir şey olmaz daha eşya dediğin alınır yeter ki iyi olun

Ama arada gir ortasından da yaz kendinle ilgili bilgilendir bizi. Habersiz birakma. Bebis nasil muayeneye ne zamn gittin en son hersey yolunda mi
Çok şükür yollunda normalde haftaya gidecektim kontrole ama doktorumun işi çıktığı için iptal oldu çok şükür kötü giden birşey yok enfeksiyon yok ağrım yok ondan diğer hafta gideceğim hem bebeğim biraz daha büyür şeker kontrolünde bir kaç gün yüksek çıktı doktor 1 hafta daha kontrol et dedi ona bakıyorum sonuçlarım güzel çıkıyor

İnşallah hepimize nasip olur ne zaman doğacak ya derdin düşeriz Mehlika çok çok zor günler geçirmiş Allahım sağlıkla kucağını almayı nasip etsinn Allah sırayla doğum nasip etsin haftasını tamamlayan doğursun sıra bize gelsiiin

Ay herkes aldi alacagini en geride benim resmen
Gruba bir baksan anlarsin. Millet odasini dizdi boya badana dolap elbise bebek arabasi yatak besik ne varsa aldilar. Ben kaldim bi
Bende aynıyım ya bir kaç zıbın aldım başka da yok Kasım da düşünüyorum doğrusu almayı sağlıklı ilerlesin inşallah benim aralık sonu doğumum zaten daha zamanım var gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…